عدالت در سایه وفاق ملی
سیاسی
بزرگنمايي:
ندای لرستان - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از ایسنا؛ رئیس دانشگاه پیام نور لرستان گفت: عدالت در بستر وفاق ملی قابل گسترش خواهد بود.
عزت سپهوند در گفتوگویی بیان کرد: از منظر گفتمانی و غیرجناحی، جریانهای سیاسی و اجتماعی و سایر کنشگران و حلقههای میانی جامعه از جمله اهالی رسانه و دانشگاه با تمرکز بر مبانی مشترک از جمله قانون اساسی، تبعیت از ولایت فقیه، مردمگرایی، برنامهی هفتم توسعه، سایر محورها و دغدغههای مشترکی از این دست و نیز با پرهیز از برجستهسازی برخی نقاط اختلاف، نقش مهمی در ایجاد وفاق ملی در جامعه برعهده دارند.
وی افزود: تحقق وفاق ملی تنها از مسیر کنشگری این جریانات و حلقه های میانی قابل حصول است.
سپهوند با اشاره به تاثیر متقابل وفاق ملی و برقراری عدالت بر یکدیگر، اظهار کرد: بدون تردید همچنان که وفاق ملی در چارچوب عدالت، قابل تحقق است، عدالت نیز در بستر وفاق ملی قابل گسترش خواهد بود.
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان اضافه کرد: سیاستگذاریها اگر در راستای تحقق اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بر مبنای مبانی مشترک، برنامههای مدوّن و در مسیر محورهای مورد توافق جمعی و تفاهم ملی با بهرهگیری از رویکردها و راهبردهای مبتنی بر رسیدن به ایران در تراز آرمانهای انقلاب اسلامی باشد، مسلماً به وفاق ملی خواهد انجامید.
این مسئول گفت: پیشنیاز توسعه متوازن، در میدان بودنِ خرد جمعیِ کارگزاران، نهادینه شدنِ همت ملی و ظهور حمایت مردمی است.
سپهوند تصریح کرد: بی تردید در فضای آلودهی تفرقه و زدوخوردهای سیاسی و جناحی، توسعه متوازن کشور اتفاق نخواهد افتاد.
وی با تاکید بر اینکه «وفاق ملی به معنای حذف فضای نقد دلسوزانه و منصفانه نیست» گفت: نقد علمی و سالم هم گامی در راستای کمک به اصلاح رویکردها و راهبردها و نهایتاً تحقق توسعهی متوازن کشور است.
او گفت: حضرت علی(ع) در روایتی میفرمایند، کثره الوفاق نفاقٌ و کثره الخلاف شقاقٌ؛ که در این زمینه بسیار راهگشاست و هم برای مفهوم وفاق و هم برای مفهوم اختلاف حد و حدودی عقلانی، منطقی و اخلاقی تعیین میکند.
رئیس دانشگاه پیام نور لرستان افزود: در یک نگاه فراخ و فراگیر، مهمترین نتیجهی تحقق وفاق ملی در درون کشور میتواند ایجاد و افزایش رضایتمندی عمومی باشد.
سپهوند تاکید کرد: وفاق ملی و تحقق آن، رضایتمندی مردمی، افزایش قدرت و اقتدار مردم پایهی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در فضای بینالمللیِ معاصر است.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1003247/