مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر مطرح کرد؛
استفاده از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر برای حل مشکل مسکن ایثارگران
گفتگو
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر با اشاره به برگزاری اولین نشست کارگروه نخبگانی مسکن ایثارگران بر استفاده از ظرفیت نخبگان شاهد و ایثارگر برای حل مشکل مسکن ایثارگران تاکید کرد.
به گزارش ایثار، عادل مهری با اشاره به برگزاری اولین جلسه کارگروه نخبگانی مسکن ایثارگران گفت: اولین جلسه کارگروه نخبگانی مسکن ایثارگران در مرکز دانشپژوهان برگزار شد و اعضای کارگروه به بحث و گفتگو پرداختند. با توجه به تفاهمنامهای که آقای مهندس اوحدی برای تامین مسکن ایثارگران با وزارت راه و شهرسازی انجام دادند این کارگروه وظیفه خود میداند که برای تحقق این تفاهمنامه پیشنهاداتی را ارائه دهد.
مهری افزود: یکی از موضوعاتی که رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به آن تاکید داشت استفاده از ظرفیت نخبگان بود. لذا با توجه به وجود ظرفیتهای نخبگان ایثارگر در حوزه مسکن، معماری و شهرسازی این کارگروه با هدف تحقق برنامههای مختلف بنیاد از جمله پیگیری اجرای تفاهمنامه برای حل مشکل تامین مسکن ایثارگران، شروع به فعالیت کرد.
وی افزود: اولین نکته که اعضای کارگروه به آن توجه داشتند؛ ساختار، مسیر عملکرد یا تعیین نقشه راه کارگروه با عنایت به اهداف پیش رو بود. نکته دوم، با توجه به نیاز کارگروه برای پیگیری برخی امور در استانها مانند اجرای تفاهمنامه در استانها مقرر شد که برای بهبود روند پیشرفت تصمیمات این کارگروه، کارگروههای متناظر در استانها شکل بگیرد. اعضای این کارگروه در استانها باید افرادی از نخبگان ایثارگر باشند که عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان هستند.
مهری افزود: اولین مصوبه این کارگروه، تشکیل کمیته ارزیابی کیفیت روند اجرای تفاهمنامه منعقد شده بین بنیاد و وزارت راه و شهرسازی است تا باتوجه به بند 20 متن تفاهمنامه، پیشرفت و اجرایی شود. این موضوع هر سه ماه توسط یک کمیته مورد ارزیابی و گزارش شود تا آسیبشناسی و رصد کنند و در راستای تامین مسکن ایثارگران آییننامه تدوین شود.
وی گفت: با همکاری مشترک بین بنیاد شهید و امور ایثارگران ، وزارت راه و شهرسازی و بنیاد ملی نخبگان پیشنهاد میشود در چارچوب ظرفیت قانونی ایجاد شده برای نخبگان کشوری، اقداماتی برای تامین مسکن نخبگان ایثارگر انجام دهد.
مهری تصریحکرد: مصوبه بعدی، تدوین آییننامه پیگیری و مطالبه اجرای تفاهمنامه در استانها است. در سفر استانی مهندس اوحدی، تفاهمنامهای منعقد میشود که چند موضوع از جمله تامین و حل مشکل مسکن ایثارگران اهمیت دارد. یکی از وظایف اصلی و مهم کارگروه مسکن در استانها مطالبهگری تفاهمنامهها بین مهندس اوحدی و استاندار در استانها است.
وی گفت: مصوبه بعدی اصلاح آییننامههای اجرایی در حوزه مسکن که توسط بنیاد تدوین یا به تایید میرسد و با گذشت زمان مشخص میشود که برخی موانع ایجاد شده است مانند واگذاری زمین به نام شهید که باعث میشود هم همسر شهید و هم فرزندان شهید با مانع فرم "ج" قرمز مواجه شوند. مصوبه دیگر توسط اعضای کارگروه آسیبشناسی و تهیه لیست چالشها و راهحلهای چالشهای مسکن ایثارگران انجام شود و از افراد اصلی که میتوانند برای رفع چالش اثرگذار باشند. دعوت و جلسات هماندیشی با آنها برگزار شود.
مهری اظهارداشت: استفاده از حمایتها و ظرفیتهای هلدینگ مسکن مثل سازمان اموال و املاک کوثر و ارائه راه حل پیشنهادی به وزارت راه و شهرسازی و ادارات کل راه و شهرسازی استانی،با توجه به ظرفیت قانونی پیشبینی شده میتواند راهگشا باشد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1004200/