ندای لرستان

آخرين مطالب

حماسه‌ای از جنس مردم لرستان؛ حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن اجتماعي

حماسه‌ای از جنس مردم لرستان؛ حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مردم لرستان مثل سال‌های گذشته در روز 22 بهمن به خیابان‌ها آمدند و بار دیگر نوای همراهی با انقلاب را سر دادند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، خیابان‌های شهر از ساعات اولیه صبح حال‌وهوای دیگری به خود گرفته‌اند. سرودهای انقلابی از بلندگوها پخش می‌شود.
پرچم‌های سه‌رنگ ایران در دست‌های کوچک و بزرگ، در میان موج جمعیت به اهتزاز درآمده است.
مردم، از پیر و جوان گرفته تا خانواده‌ها و کودکان، با شور و شوقی وصف‌ناپذیر در این مراسم شرکت کرده‌اند.
یکی از زیبایی‌های راهپیمایی امسال، حضور پررنگ خانواده‌ها بود. والدینی که دستان فرزندانشان را محکم گرفته بودند، نه‌تنها آمده بودند تا در جشن پیروزی انقلاب سهیم باشند، بلکه به نسل جدید نشان می‌دادند که این روز چه اهمیتی دارد.
مادری که کودکش را روی شانه‌های خود نشانده، با لبخندی افتخارآمیز می‌گوید:«می‌خواهم فرزندم بداند که ما چه مسیری را طی کرده‌ایم. امروز جشن انقلاب است و همه باید در این شادی سهیم باشیم».
کودکان نیز با پرچم‌های ایران در دست، در کنار پدر و مادرهای‌شان، شاد و پرانرژی قدم برمی‌دارند. برخی از آن‌ها لباس‌هایی به رنگ پرچم ایران به تن دارند، برخی دیگر بر روی صورت‌های کوچک خود نقش پرچم را کشیده‌اند و با هیجان شعارهای انقلابی را تکرار می‌کنند.
یکی از پسرهای خردسال با ذوق و شوق می‌گوید: «بابام برام پرچم خریده، آوردم که توی راهپیمایی تکونش بدم!» در میان جمعیت، پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایی دیده می‌شوند که دست نوه‌هایشان را گرفته‌اند و با خاطرات سال‌های انقلاب، آنها را همراهی می‌کنند.
شادی و شکوه در میان شعارها
حاج احمد، مردی که چهره‌اش حکایت از سال‌های پرفرازونشیب دارد، عصایش را در دست گرفته و با شوقی وصف‌نشدنی به حضور گسترده مردم نگاه می‌کند.
او در گفت‌وگو با خبرنگار ما می‌گوید: «46 سال پیش، جوان بودم و در چنین روزی در خیابان‌ها بودم. آن زمان برای آزادی و استقلال کشورمان فریاد می‌زدیم. حالا که می‌بینم نسل‌های بعدی هم همین راه را ادامه می‌دهند، قلبم آرام می‌گیرد».
با نزدیک‌شدن جمعیت به میدان اصلی شهر، ازدحام بیشتر می‌شود. گروهی از نوجوانان پلاکاردهایی در دست دارند که روی آن نوشته شده: «ما ایستاده‌ایم» و «22 بهمن، روز اقتدار ملت».
در گوشه‌ای دیگر، گروهی از کودکان بادکنک‌های سبز، سفید و قرمز را در هوا رها می‌کنند و صدای خنده‌های‌شان در میان شعارهای پرشور مردم طنین‌انداز می‌شود.
راهپیمایی به میدان اصلی شهر رسیده و قطعنامه پایانی قرائت می‌شود. مردم با شعارهای هماهنگ بر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب تأکید می‌کنند.
در این میان، مادری که فرزند خردسالش را در آغوش دارد، زیر لب می‌گوید: «ما این راه را ادامه خواهیم داد، برای آینده فرزندانمان».
22 بهمن امسال نیز همچون سال‌های گذشته، به حماسه‌ای بی‌نظیر تبدیل شد. مردمی که در کنار هم، با اتحاد و همبستگی، فریاد عزت و استقلال سر دادند. خیابان‌ها کم‌کم خلوت می‌شود، اما روح این حماسه در دل‌ها زنده خواهد ماند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1010102/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نگرانی امنیتی از اجرای قانون حجاب چیست؟

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

نماینده اسبق ایران در ایکائو: امکان خرید هواپیمای جوان وجود دارد، اما نمی‌صرفد

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

نقش ممتاز روحانیت و طلاب لرستان در تاریخ ایران

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

دو نوجوان دو و میدانی کار لرستانی سهمیه بازی‌های آسیایی را گرفتند

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

سالار عقیلی حنجره طلایی خود را بیمه کرد

پایان رقابت‌های دوومیدانی ماه مبارک رمضان با ثبت یک رکورد ملی

حجت الاسلام شاهرخی: لرستان، مهد روحانیت پیشگام و نقش آفرین در تاریخ ایران است

برگزاری آخرین نشست هم اندیشی روسای شوراهای اسلامی کار لرستان در خرم آباد

افشای حقیقت موجودات فرازمینی

نمازخانه‌های مدارس استثنایی لرستان تجهیز می‌شود

زخم کاری مصوبات تکراری بر پیکر پسماند لرستان

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

معاویه آل‌سعود

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

دلیل خروج علیرضا حقیقی از لیست خیبر

پرنیان: تبیین توسعه فضا‌های آموزشی در اولویت است

برامکی: خدمت به نیازمندان نقش مهمی در امیدآفرینی دارد

پیروزی پرگل خانگی خیبر/ چادرملو روی دور باخت

خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2 – چادرملو اردکان 0

گل مردود خیبر خرم آباد به چادرملو

خیبر به لرستان و لرهای ایران عیدی داد

خیبر 2-0 چادرملو؛ اوضاع در خرم آباد خوب است!

پیروزی خیبر خرم آباد برابر چادرملو اردکان

جشن گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد استان لرستان برگزار شد

توافق تاریخی در شام!

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

فاتحانِ ناگهانی 1403

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

200 هزار تومنی جدید با طرح چوگان استاد فرشچیان

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی