ندای لرستان

آخرين مطالب

دانشمندان کره‌ای کلید تبدیل سلول‌های سرطانی به حالت سالم را پیدا کردند علمي

دانشمندان کره‌ای کلید تبدیل سلول‌های سرطانی به حالت سالم را پیدا کردند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - این کشف می‌تواند به ایجاد درمان‌های سرطان جدیدی کمک کند که معایب درمان‌های سنتی را ندارند.

در دی‌ماه محققان مؤسسه علوم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) به دلیل توسعه فناوری پیشرفته‌ای که می‌تواند سلول‌های سرطانی را به حالت طبیعی برگرداند، توجه رسانه‌های مختلف را به خود جلب کردند. اکنون محققان این مؤسسه موفق شدند برای اولین‌بار یک کلید مولکولی را در شبکه ژنتیکی پیدا کنند که می‌تواند در لحظه‌ای که سلول‌های طبیعی به سلول‌های سرطانی تبدیل می‌شوند، فرایند سرطان را معکوس کند.
براساس گزارش Medical News، محققان KAIST موفق شدند یک فناوری مهم برای ثبت پدیده «گذار بحرانی» در لحظه‌ای که سلول‌های طبیعی به سلول‌های سرطانی تبدیل می‌شوند، ایجاد کنند. این فناوری می‌تواند کلید مولکولی را کشف کند و از آن برای تبدیل سلول‌های سرطانی به حالت طبیعی استفاده کرد.
گذار بحرانی (Critical transitions) پدیده‌ای است که طی آن یک تغییر ناگهانی در نقطه‌ای خاص از زمان رخ می‌دهد، مانند آن لحظه‌ای که آب در دمای 100 درجه سانتیگراد از مایع به بخار تبدیل می‌شود. این پدیده نیز در فرایندی رخ می‌دهد که در آن سلول‌های طبیعی به دلیل تجمع تغییرات ژنتیکی و اپی‌ژنتیکی در یک مقطع زمانی خاص به سلول‌های سرطانی تبدیل می‌شوند.
کلید مولکولی برای معکوس‌کردن سلول‌های سرطانی

ندای لرستان


محققان KAIST کشف کردند که سلول‌ها می‌توانند وارد یک حالت گذار بحرانی ناپایدار شوند که طی آن سلول‌های طبیعی درست قبل از تبدیل‌شدن کامل به سلول‌های سرطانی در طول تومورزایی (به معنای تولید یا پیشرفت تومور) در کنار سلول‌های سرطانی دیگر همزیستی می‌کنند و به عبارتی سلول‌ها در این مرحله هم طبیعی هستند و هم سرطانی.
با کشف این مرحله گذار، محققان یک کلید مولکولی برای معکوس‌کردن سرطان کشف کردند. برای آزمایش این کلید، محققان آن را روی سلول‌های سرطانی روده اعمال کردند و از طریق آزمایش‌های سلولی مولکولی تأیید کردند که سلول‌های سرطانی می‌توانند ویژگی‌های سلول‌های طبیعی را بازیابی کنند.
درمان‌های سنتی سرطان بر حذف سلول‌های سرطانی از طریق جراحی یا ازبین‌بردن آنها با پرتودرمانی یا شیمی‌درمانی تمرکز دارند. اما به نظر می‌رسد تحقیقات جدید رویکرد سومی را ایجاد کرده است که به بیماران سرطانی امکان می‌دهد سلول های سالم خود را بازیابند.
همچنین محققان می‌گویند که یافته‌های جدید می‌تواند راهکاری برای جلوگیری از تشکیل تومور در افراد پرریسک باشند، مانند کسانی که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان را دارند یا به طور منظم در معرض مواد سرطان‌زا مانند دود سیگار هستند.
یافته‌های این پژوهش در Advanced Science منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1010226/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ میخواهد صدر اخبار باشد

مذاکره یا بازی سلطه؟

دیپلماسی روی دور تند

رئیس جمهور: شکایت نمی‌کنم و کسی حق شکایت از طرف من را ندارد

تحریف سخن رهبری برای تضعیف رئیس‏‌جمهور

وزیر جهاد کشاورزی: بازار شاهد وفور کالاهای مصرفی مردم است

استفاده از هواپیمایی جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

اعلام ترکیب اصلی خیبر خرم‌آباد مقابل چادرملو

یازده بازیکن چادرملو مقابل خیبر خرم آباد

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

امارات در نقش میانجی جدید؟

دیپلمات پیشین: سیاست همسایگی بابت تحریم‌ها شکست خورده است

ارتباط با اروپا و آژانس اولویت سیاست خارجی در 1404

غلط نامه‌رسانی با قَرقاش!

تصویر منتشر شده از 200 هزار تومانی‌های جدید

نصب دوربین‌های پلاک‌خوان در جایگاه‌های سوخت

زیارت اهل قبور در پنجشنبه آخر سال - خرم آباد

تداوم افزایش نرخ جهانی طلا

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

معمای «4 چرخه تثبیت و جهش ارزی» در 8 سال

گزارش صداوسیما از قیمت میوه شب عید در بازار تهران

نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و روسای سه دانشگاه برتر کشور

رئیس اتحادیه مواد غذایی: کالا‌های اساسی 100 درصد افزایش قیمت داشته‌اند

واریز حقوق اسفندماه بازنشستگان کشوری آغاز شد

فعال شدن صدور تاییدیه همتا برای رجیستری گوشی‌های آیفون

کاهش جمعیت بیکار در کشور

ارجاع 16 پرونده قاچاق کالا به تعزیرات بروجرد

فرماندار: اولویت با تکمیل طرح‌های آموزشی بروجرد است

حسینی دوباره به خط دفاعی برمی‌گردد

سهم 80 درصدی مصرف گاز زمستانه در بخش خانگی

عرضه 48 هزار بلیت قطار استرداد شده؛ فروش بلیت همچنان ادامه دارد

مهم ترین نکات استفاده از کالابرگ الکترونیکی

جزئیات طرح اجرای سوخت گیری از طریق شبکه بانکی اعلام شد

رونمایی از کتاب مرزبانان بدون مرز به نویسندگی یاسر بسطامی در خرم آباد

دیدار پشت در‌های بسته علیه ایران

سرمقاله جام جم/ آمریکا و عملیات رسانه‌ای علیه ایران

آخرین جزئیات طرح کالابرگ؛ یارانه کالابرگ تا چه زمانی اعتبار دارد؟

رونق نمایشگاه‌های بهاره در آستانه نوروز

تاریخ دقیق واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

کف هزینه ساخت مسکن در تهران مشخص شد

گلریزان مهربانی دو میلیاردی بنیادخیریه علی دولتشاهی و خدمات بی‌نظیر به مردم لرستان

پیش بینی آب و هوای لرستان برای فردا جمعه 24 اسفند 1403

کمک 140 میلیون تومانی استاندار لرستان به گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد

جامعه امروز نیازمند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

اختصاص 55هکتار ملک جهت احداث مسکن کارکنان مخابرات لرستان

دستگیری اراذل‌واوباش تحت تعقیب در بروجرد

جشن گلریزان زندانیان جرایم غیرعمد استان لرستان برگزار شد

حمایت مالی 750 معلم لرستانی از مدارس محروم

عرضه کالاهای اساسی و میوه شب عید با قیمت تنظیم بازار در خرم‌آباد

سرمقاله جوان/ هدف ترامپ از مذاکره تحکمی چیست؟