ندای لرستان

آخرين مطالب

معاون پزشکیان: یارانه پنهان انرژی 127 میلیارد دلار در سال است سیاسی

معاون پزشکیان: یارانه پنهان انرژی 127 میلیارد دلار در سال است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا /معاون پارلمانی رییس جمهور با بیان انیکه یارانه پنهان انرژی کشورمان 127 میلیارد دلار در سال است گفت: اختلاف قیمت انرژی در ایران و دنیا قابل توجیه نیست.
شهرام دبیری در جشنواره «تولید ملی، افتخارملی» اظهار داشت: نتوانسته ایم هزینه انرژی را همراه با سایر کشورهای دنیا به حد نرمال برسانیم که این امر به خاطر دولت مردان یا نمایندگان مردم است که سیاست گذاری درستی انجام نداده اند.
وی افزود: اکنون دچار مشکل شده ایم نباید انتظار داشته باشیم که در طول زمان کوتاه ما این مسائل و مشکلات را حل کنیم.
معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به اینکه شخص رئیس جمهور در خصوص تامین انرژی صنایع تاکید کردند، گفت: امروز رئیس جمهور با چند نفر از سرمایه گذارانی که می خواستند در ارتباط با نیروگاه خورشیدی 15 هزار مگاواتی سرمایه گذاری کنند، جلسه گذاشتند و این موضوع را به رئیس کل بانک مرکزی و وزیر صمت ارجاع دادند تا موانع حل شود.
وی ادامه داد: موضوع ناترازی انرژی پیگیری می شود تا در سال آینده ناترازی های انرژی کاهش یابد. اکنون برنامه ریزی خوبی به صورت کوتاه مدت و دراز مدت در حال اجراست و به دنبال این هستیم که موضوع انرژی را حل کنیم.

دبیری تاکید کرد: شخص رئیس جمهور در هر بار جلسات هیئت دولت در ارتباط با قطع برق تاکید کردند که نباید برق صنایع قطع شود بلکه برق خانگی با برنامه ریزی محدود شود.
وی با بیان اینکه نگاه دولت کاهش متولیگری است گفت: دولت بایستی در بخش های اقتصادی سیاست گذاری و نظارت کند ولی متاسفانه ما شرکت های دولتی ناکارآمد داریم که به دنبال واگذاری آنها به بخش خصوصی هستیم.
معاون پارلمانی رییس جمهور اضافه کرد: هر چه سریعتر باید واگذار کنیم، سیستم بانکی ما به جای بانکداری، بنگاه داری می کند در همین راستا با تمام قوا با برنامه ریزی صحیح مسایل را دنبال می کنیم.
وی با اهتمام از اینکه طرفدار بخش خصوصی هستیم گفت: در جایی که نیاز به قانون است مصوبه ها را در مجلس تصویب کرده و هرجا نیاز به تغییر قوانین باشد از تولیدکنندگان حمایت می کنیم.
دبیری ادامه داد: باید تلاش کنیم که کیفیت کالاها را بالا ببریم، انحصار گری از بین برود و در خصوص واردات برای حمایت از تولید محدودیت‌هایی ایجاد می کنیم.
وی گفت: وزارت صمت در کنار تولیدکنندگان و صنعتگران است ضمن اینکه دولت به تنهایی نمی تواند این کارها را اصلاح کند و نیازمند همکاری و هم افزایی بخش تولید است.
معاون پارلمانی رییس جمهور از کاهش فرایندهای اداری در صدور مجوزها خبر داد و اظهار داشت: فرایندهای اداری زیادی داریم، تلاش می‌کنیم که فرایندها را در صدور مجوزها به حداقل برسانیم.
وی افزود: در بقیه جاهای دنیا مجوز راحت صادر می شود اما نظارت ها سرسختانه است. در ایران برعکس است مجوزها سخت صادر و در مرحله بعد نظارت ها رها می شود. در این زمینه زیرساخت های لازم را برای صدور مجوزها و رونق تولید فراهم می کنیم.
بیست و دومین جشنواره «تولید ملی، افتخار ملی» با معرفی و تقدیر از 50 شرکت برتر صنعتی و معدنی کشور برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1011609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر جراحی دارید، پایان هفته زیر تیغ نروید!

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

خطری که زنان با یائسگی زودرس را تهدید می‌کند

تیم داوری بازی خیبر و چادرملو اعلام شد

فرماندار: خانه‌های تاریخی بروجرد به بخش خصوصی واگذار شوند

مهمل‏‌بافی ادامه‏‌دار پتروشیمی‌ها و سکوت فولادی‌ها

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

عرضه بنزین و نفت‌گاز کماکان بر بستر سامانه هوشمند سوخت

آیا بر کیفیت کالای خشکبار و آجیل نیز نظارتی وجود دارد؟

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

علیه اصلاح طلبان رادیکال

ناقوس مرگ ناتو

سنگ‌اندازی‌ها تا زمین خوردن پزشکیان ادامه خواهد داشت

یورش به یک تذکر

زمینگیر کردن پزشکیان، حمله به قالیباف

دورزدن مقامات با گزارش‌های «پوچ و مهمل»

آغاز طرح نظارت بر نمایندگی‌های خدمات پس از فروش خودرو

واکنش نماینده کارفرمایان صندوق تامین اجتماعی به حقوق پیشنهادی انجمن صنفی کارگران

کاهش قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار ثابت ماند

ماجرای ضرر چند صد میلیارد تومانی از واردات پیاز

بلایی که گزارش‌های پوچ و مهمل بر سر ایران آورد

الجزیره قطر؛ سانسورچی جنایت جولانی

تعیین حداقل مزد 1404 کارگران به هفته آینده موکول شد

وزیر جهاد کشاورزی: ممنوعیت صادرات برخی اقلام برای تعدیل قیمت‌هاست

جدیدترین برآورد از قیمت مسکن ملی

رئیس انجمن صنفی کارگران: با حقوق 7 میلیونی سفره‌ای برای کارگران باقی نمانده است

11/5 میلیون ایرانی در 9 ماهه امسال به مسافرت خارجی رفته‌اند

پیش‌ بینی برگزاری 18برنامه شاخص برای گرامیداشت هفته شهید در مازندران

کشتیرانی ایران رکورد زد

افزایش تعداد مراکز تجاری ایران در کشورهای غرب آسیا

رئیس انجمن صنفی کارگران: افزایش دستمزد کارگران باید حداقل از 50 درصد باشد

حذف 14 سم پر خطر کشاورزی

سقف برداشت از خودپرداز 300 هزار تومان شد

ثبت نام خودروهای وارداتی تمدید شد

افزایش چند برابری قیمت گوشی در سال آینده تکذیب شد

جام رمضان و محفل شهدایی ویژه ایثارگران در 15 استان کشور برگزار می‌شود