ندای لرستان

آخرين مطالب

افت فشار طلا جهانی و رمزارز در روزهای اخیر سیاسی

افت فشار طلا جهانی و رمزارز در روزهای اخیر
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - دنیای اقتصاد /با آغاز هفته معاملاتی جهان در روز دوشنبه، بازارهای مختلف شامل طلا، رمزارز، اوراق قرضه و سهام با نوسانات مختلفی روبه‏‌رو بودند. در این راستا قیمت طلای جهانی پس از نزدیک شدن به اوج خود در کانال 2950 دلار، به سطوح پایین‏‌تر بازگشت. همچنین بیت‌کوین و شاخص اس‏‌اندپی طی سه روز اخیر با افت شدیدی روبه‏‌رو بودند که بیشتر به دلیل اخبار نگران‏‌کننده در این بازارها بود.
به‌رغم افت قیمت در بیشتر بازارها، قیمت طلای جهانی روز گذشته در کانال 2910 دلار در هر اونس تثبیت شد. در شرایطی که بیشتر بازارها با افت شدید قیمت مواجه‌اند، بسیاری از سرمایه‌گذاران به خرید طلا روی می‌‌آورند تا از دارایی‌‌های خود محافظت کنند. از سوی دیگر، بسیاری از معامله‌‌گران برای جبران زیان خود در سایر بازارها، دارایی‌‌های طلایی خود را می‌‌فروشند تا این زیان را پوشش دهند. قیمت فلز زرد پس از آنکه روز سه‌‌شنبه به پایین‌‌ترین سطح یک هفته اخیر خود کاهش یافت، روز گذشته در سطوح بالاتر تثبیت شد.

ندای لرستان


ترامپ اخیرا تحقیقاتی را در مورد احتمال اعمال تعرفه بر واردات مس آغاز کرده است که می‌تواند فشارهای تورمی را افزایش داده و فدرال رزرو را مجبور به حفظ نرخ بهره در سطوح بالا کند. این مساله جذابیت طلا را به عنوان یک دارایی بدون بازده کاهش می‌دهد. به علاوه اخبار منفی در خصوص دزدی اینترنتی از صرافی‌‌های رمزارز باعث خروج سرمایه از این بازار شده است. در همین راستا، قیمت بیت‌کوین با بیش از 8 واحد‌درصد افت روبه‌‌رو شد. 
در بازار سهام، عوامل مختلفی از جمله نااطمینانی قبل از ارائه صورت‌های مالی شرکت انویدیا، جنگ تجاری بر سر فناوری‌‌های نیمه‌‌رسانا و تراشه‌‌ها و همچنین اصلاح قیمتی بازار، باعث افت چشمگیر ارزش سهام بسیاری از شرکت‌های بزرگ آمریکا شد. این اتفاق باعث شد که شاخص اس‌‌اندپی 500 به کف یک ماه اخیر خود برسد. در چنین شرایطی، بیشتر سرمایه‌‌ها به سوی بازارهای کم‌‌ریسکی مانند بازار طلا سرازیر می‌‌شوند و از رشد قیمت طلا حمایت می‌کنند.
با وجود افزایش ریسک در سایر بازارها و وجود چشم‌‌انداز صعودی طلای جهانی در بلندمدت، قیمت این فلز ارزشمند طی دو روز گذشته با روندی نزولی مواجه شد. این روند، بیشتر به دلیل اصلاح قیمت پس از رشد چشمگیر و همچنین رشد قیمت دلار بود. شاخص دلار که ارزش دلار آمریکا را در برابر سبدی از ارزهای مهم جهان مانند یورو، پوند، ین و... می‌‌سنجد، روز سه‌‌شنبه به پایین‌‌ترین سطح 11 هفته‌‌ای خود رسیده بود. 
با این حال، روز گذشته، ارزش دلار افزایش یافت و باعث افزایش هزینه خرید طلا برای خریداران خارج از آمریکا شد. در این میان، افت شدید واردات طلای چین از طریق هنگ‌‌کنگ در ماه ژانویه به پایین‌‌ترین سطح از آوریل 2022 رسید و نسبت به ماه دسامبر با نزدیک به 45 واحد‌درصد کاهش روبه‌‌رو بود. این امر نیز می‌تواند بر تقاضای جهانی این فلز گرانبها تاثیرگذار باشد. با این حال، تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که طلای جهانی در بلندمدت با افزایش قیمت چشمگیری مواجه خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1012609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا ترامپ دست رد به سینه متحدان قدیمی زد؟

رشد 3 درصدی بخش کشاورزی در سال جاری

تولید بیش از 896 هزار خودرو در 11 ماه امسال

تعیین حقوق و دستمزد کارگران در سال آینده، موضوع داغ این روزهای جامعه

چرا باید با میلی گلد خرید و فروش طلا انجام دهیم؟

پاداش پایان خدمت فرهنگیان در کانون توجه بودجه 1404

سیامک انصاری و الیکا عبدالرزاقی به فصل جدید «صداتو» می‌آیند

اینفوگرافی/ خواص نبات

میانجیگری به وقت روسیه؟‌

قرارداد چینی زاکانی؛ اتوبوس‌های برقی، اما کمی دیزلی!

زخمی که سر باز کرد

پایان جنگ اوکراین، راه تهران را از پوتین جدا می‌کند؟

ناپلئون شرق و استعمار؛ حمله نادرشاه به هند چگونه به بریتانیا کمک کرد؟

عرضه برخی از محصولات گروه خودروسازی سایپا از هفته آینده

خودرو باز هم گران می‌ شود؟

سوریه بی‌جنوب

فرزین: برای حفظ آرامش بازار برنامه داریم

ریزش قیمت خودروهای پُرتقاضا در بازار

عکسی پربازدید از حسین تهی و علی دایی

جلسه راهنمایی مشهد

برای آغاز تنش‌زدایی با اروپا امروز بهتر از فرداست

جدال با مرگ برای زندگی

افشای یک جلسه محرمانه

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

پزشکیان: ما روی گنج خوابیدیم

ثبات قیمت زعفران در آستانه ماه رمضان

نهایی شدن دستمزد تا 2هفته آینده؛ دستمزد صنفی تعیین می شود؟

پایان 1403 با نرخ فقر 30 درصدی

فروش 1500 میلیارد ریال از املاک سازمان اموال تملیکی

قیمت پیش فروش انواع سکه در دور جدید

تذکر پزشکیان به روشن بودن چراغ‌ها در بازدیدی سرزده

برگزاری مسابقات ورزشی جامعه ایثارگری؛ گامی برای شادابی و سلامتی

قهرمان کشتی 2 زندانی لرستانی را آزاد کرد

مدیرعامل شرکت بیمه دی: به خوش نامی بیمه دی افتخار میکنیم

صدا و سیما؛ رسانه ضد مخاطب

در جلسه انتخاباتی مشهد چه گذشت؟

سلیمی نمین: 1404 سال پایان زیاده‌خواهی رادیکال‌ها خواهد بود

پنیر الاغ کیلویی 80 میلیون تومان!

عذرخواهی رئیس جمهور بابت قطعی برق و گاز

همتی: ناترازی های انرژی و بودجه کار دولت را سخت کرد

جمع‌آوری بیش از 240 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز؛ مصرف 7 درصد برق کشور توسط ماینرها

نماینده مجلس: حداقل 500 دلار کف نرخ حقوق کشورهای همسایه را به کارگران بدهیم

نماینده مجلس: ناترازی انرژی به ناهماهنگی وزارتخانه‌ها برمی‌گردد

صادرات 80 میلیون تن کالا در دولت چهاردهم

نماینده کارگران در شورای عالی قانون کار :افزایش 30 درصدی دستمزد برای سال آینده به هیچ وجه قابل قبول نیست

پزشکیان: پشتیبان فعالان اقتصادی هستیم

برنامه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار مصرف تابستان 1404

کارگرانی که بدون عیدی به استقبال بهار می روند

دور جدید کالابرگ با 3 تفاوت

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد