ندای لرستان

آخرين مطالب

بیش از یک میلیارد لیتر فرآورده سوختی در لرستان توزیع شد گفتگو

بیش از یک میلیارد لیتر فرآورده سوختی در لرستان توزیع شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش بازار، سید شمس الدین حسینی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه لرستان اظهار کرد: در این راستا انواع سوخت از جمله 693 میلیون لیتر بنزین، 780 میلیون لیتر نفتگاز، 12 میلیون لیتر نفت کوره، 12 هزار و 500 تن گاز مایع و 15 میلیون لیتر نفت سفید توزیع شده است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات منطقه لرستان اختلاف نرخ داخل و خارج از مرزها می باشد که ممکن است تعادل میان عرضه و توزیع را بهم زده و منجر به عرضه خارج از شبکه این ثروت ملی شود.
حسینی با بیان اینکه لرستان در مسیر ترانزیت شمال به جنوب و شرق به غرب کشور قرار دارد افزود: تامین سوخت مورد نیاز کامیون های حمل بار منجر به افزایش مصرف فرآورده های سوختی در این استان می شود.
وی با بیان اینکه 2 میلیون و 600 میلیون لیتر نفت سفید به جنوب کشور ارسال شده است تصریح کرد: طی سال جاری مشکلی در بحث تامین سوخت در استان وجود نداشت و سوخت دوم صنایع بزرگ نیز تامین شد همچنین با تامین نفتگاز لازم برای نیروگاه خرم آباد، تولید برق در شبکه برقرار بود.
مدیر شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی لرستان یادآور شد: در زمستان برای تولید برق با ناترازی مواجه بودیم اما در تامین سوخت مشکلی وجود نداشت و در تامین سوخت نیروگاه برخی استان های کشور با میانگین ارسال بیش از 180 میلیون لیتر نفت کوره در روز نیز کمک شایانی انجام دادیم.
حسینی با اشاره به اینکه امسال 98 دستگاه نفت کش به ناوگان استان افزوده شده است عنوان کرد: طی سال جاری یک میلیون و 383 هزار لیتر بنزین هواپیما و بالگرد در استان تامین شد و شاهد رشد 70 درصدی عرضه سوخت و رشد 34 درصدی پروازهای استان بودیم.
وی گفت: امسال در مناطق عشایری و روستاهای فاقد گاز طبیعی، توزیع نفت سفیدبر اساس اقلیم بندی سازمان هواشناسی انجام شد از طرفی به مناسبت روز درختکاری نیز 2 هزار اصله نهال بلوط برای کاشت در شرکت و همچنین برخی مناطق استان فراهم شد.
وی همچنین یادآور شد: در سال جاری چهار هزار و 678 بازدید کنترل کیفی از جایگاه های عرضه سوخت انجام و از ورود سوخت آلوده به خودروی شهروندان جلوگیری شده است.
مدیر شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی لرستان بیان کرد: در حال حاضر عرضه نفت و گاز یورو توسط پنج جایگاه در استان انجام می شود و پیگیری برای تجهیز همه جایگاه ها به عرضه این سوخت پاک ادامه دارد.
حسینی با بیان اینکه با افزودن 2 دستگاه جایگاه سیار جدید تعداد این ایستگاه ها به سه باب در لرستان افزایش می یابد افزود: امسال 106 هزار و 580 لیتر سوخت با همکاری دستگاه های نظارتی و نیروی انتظامی از قاچاقچیان کشف شده است.
وی افزود: لرستان با اجرای طرح کهاب(حذف بخارات سمی از بنزین) در 95 درصد جایگاه ها از استان های پیشرو در کشور بوده و تنها چهار جایگاه از 80 جایگاه موظف شده باقی مانده تا طرح به طور کامل انجام شود.
هفت ناحیه عملیاتی، سه انبار نفت، 153 جایگاه عرضه سوخت مایع و سی ان جی، 359 دستگاه نفت کش، 329 باب عامل فروشندگی و 11 باب تاسیسات گاز مایع در لرستان وجود دارد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1014957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سورپرایز ترامپ؛ بساط رسانه‌های برون مرزی آمریکا جمع شد

حوادث ترافیکی طی 12 ساعت گذشته در استان مرکزی 3 قربانی داشت

برگزاری ششمین جشنواره قرآن و عترت با محور سوره مبارکه لقمان

آمریکا در حمایت از اسرائیل وارد جنگ با یمن شد

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند

سه کشور جدیدی که ترامپ می‌خواهد اهالی غزه را به آنجا بفرستد

پیوند تبعیض و نگرانی؛ وضعیت مهاجران پس از روی کار آمدن ترامپ

تندروها امنیت کشور را هدف قرار داده‌اند

زنگ خطر تروریسم جدایی‌‏طلبانه در همسایگی ایران

‌معاویه در عصر هوش مصنوعی

پایان قمار جسورانه نظامی اوکراین در خاک روسیه

گلایه‌ واردکنندگان خودرو جانبازان از مشکلات تخصیص ارز

اتفاق عجیب در بازار سیب زمینی

همایش تجلیل از خیرین استان لرستان

آیین رونمایی از تازه‌های نشر دفاع مقدس لرستان

راهدار استان مرکزی در حادثه تصادف حین خدمت جان باخت

پدر و پسر در استخر کشاورزی غرق شدند

قتل فجیع سه خواهر توسط برادر در بروجرد

بازگشت اراضی کشاورزی بروجرد به چرخه تولید

دیوارِ تَرَک‌خورده اصولگرایان

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

واریز سود سهام عدالت چهل و چهار میلیون سهام‌دار تا پس فردا

سوگ در گندمینه الیگودرز؛ پدری که برای نجات فرزندش جان داد

درگذشت راهدار خدوم استان مرکزی بر اثر تصادف در حین خدمت

پدر و پسر الیگودرزی در استخر کشاورزی غرق شدند

فریب بزرگ امریکایی!

ماجرای افزایش توجه جهانی به طلا

نیم‌قرن اختلاف ساعت

سال سخت ایران!

رضایت‌ زعفران‌کاران از عرضه 5 تن محصول در بورس کالا

تداوم سیر صعودی قیمت سکه، طلا و دلار

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

ورود سامانه بارشی جدید به لرستان از پنجشنبه

ایران در تقاطع فشارها و فرصت‌ها

پروژه القای ناامیدی

منع تعقیب سیف و عراقچی؟

سال وفاق!

بی‌فکری‌هایی که چشم انداز فردای ایران را تاریک کرد

علیه امنیت به بهانه حجاب

جوان نوشت: 4 دروغ و تهمت ابطحی در 100 کلمه!

فرار مالیاتی یک طلافروشی به‌ اندازه مالیات 6000 کارمند

تداوم روند صعودی قیمت طلا تا اواخر فروردین

کاهش ده درصدی واحدهای صنفی مشاور املاک در سال جاری

سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل خودروی نو تعیین شد

معاون وزارت صمت: اسامی خریداران مواد اولیه پتروشیمی از بورس کالا را منتشر می‌کنم