ندای لرستان

آخرين مطالب

صادرات ایران به قاره امریکا چقدر است؟ سیاسی

صادرات ایران به قاره امریکا چقدر است؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایلنا / مدیرکل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت گفت: صادرات ایران به قاره امریکا در 1403 نسبت به 1402 افزایش 4.5 برابری را تجربه کرده و تا اجرای تجارت آزاد میان ایران و ونزوئلا پس از 20 سال، تنها یک گام دیگر باقی مانده است.
احمد فیروزی مدیرکل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا از افزایش صادرات ایران به قاره امریکا در سال 1403 نسبت به سال 1402 خبر داد و اظهار کرد: واردات ایران از قاره امریکا در سال 1403 نسبت به سال 1402 کاهش اندکی داشت اما صادرات ایران به این قاره در 1403 نسبت به 1402 افزایش 4.5 برابری را تجربه کرده است و در یک نمونه صادرات رسمی ایران به برزیل در سال 1403 نسبت به سال 1402، 8.5 برابر رشد داشته است.
وی در مورد تجارت ایران و اروپا در سال 1403 گفت: تجارت ایران و اروپا در این سال نسبت به سال 1402 کاهش اندکی را تجربه کرد و البته این اتفاق در شرایطی رخ داد که ایران در دسترسی به بازارهای اروپایی با محدودیت روبه‌روست ضمن اینکه باید توجه داشت این گزاره براساس آمارهای رسمی حاصل شده و آمارهای غیررسمی از توانمندی بازرگانان ایرانی در حفظ بازارهای اروپا از طریق ارتباط با کشورهای ثالث حکایت دارد و بازرگانان ایرانی برای عرضه کالاهای کشور ما به بازارهای اروپایی از مسیرهای جایگزین استفاده می‌کنند. 
فیروزی در ادامه از افزایش تعداد مراکز تجاری ایران در اروپا گفت و خاطرنشان کرد: در سال 1403 کشورهای صربستان، عمان، بوسنی و هرزه‌گوین مجوز ایجاد مراکز تجاری ایران را صادر کردند و این امر می‌تواند کمک بسزایی به توسعه تجارت بخش خصوصی ایران با اروپا داشته باشد، همچنین در سال 1403، دومین رایزن بازرگانی ایران در اروپا در کشور مجارستان مستقر شد. 
بازار
وی یادآور شد: در سال 1403 با هدف دسترسی تاجران ایرانی به بازارهای جدید نشست‌های تخصصی برگزار شد و کشورهای کانادا و مکزیک از جمله کشورهای امریکایی هستند که در نشست‌های یادشده موردهدف بودند، در همین حال سازمان توسعه تجارت با توجه به سیاست‌های دولت چهاردهم انعقاد موافقت‌نامه‌های تجاری را با قدرت بیشتری ادامه داد و بر همین اساس در برقراری تجارت آزاد با ونزوئلا بخش زیادی از مسیر طی شده و برای اینکه تجارت آزاد میان ایران و ونزوئلا در سال 1404 پس از 20 سال اجرا شود، تنها یک گام دیگر باقی مانده است.
وی افزود: همچنین در سال 1403 مذاکرات مربوط به انعقاد موافقت‌نامه تجارت آزاد با صربستان آغاز شد و موافقت‌نامه‌های تجارت ترجیحی با کشورهای کوبا و بوسنی هرزه‌گوین مورد بازنگری قرار گرفت، موافقت‌نامه تجارت تهاتری با کوبا نیز در دست اقدام است. 
مدیرکل دفتر اروپا و آمریکای سازمان توسعه تجارت گفت: امیدواریم در سال 1404 با وجود افزایش سرعت تحولات در حوزه تجارت جهانی و چالش‌هایی که در مورد تعرفه ایجاد شده ثمره دستاوردهای زیربنایی که در سال‌های گذشته به دست آمده از جمله اجرای موافقت‌نامه‌های تجارت آزاد، ترجیحی و تهاتری را ببینیم و از نتایج تلاش‌هایی که برای دستیابی به بازارهای جدید ایجاد شده بهره‌مند شویم. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1015776/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هدف آمریکایی‌ها از شایعه حمله به ناو اطلاعاتی زاگرس چه بود؟

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

9 مصدوم در حادثه «درب‌گنبد»/ 3 نفر به خرم‌آباد اعزام شدند

انفجار گاز پیک نیک 7 نفر را زخمی کرد

انفجار گاز پیک‌نیک / 7 نفر راهی اورژانس شدند

در مذمت احساس کوچک‌بینی؛ از شکلات دبی تا سریال معاویه

فروردین 1403؛ ماهی که کاظم صدیقی نقل محافل بود

وزیر نیرو: 36 بسته برای بهینه سازی مصرف برق در سال جدید تعریف شد

چرا روسیه زیرتحریم‌های سنگین دچار مشکلات اقتصادی ما نشد؟

انفجار گاز پیک‌نیک موجب مصدوم شدن 7 نفر در کوهدشت شد

مادر شهیدان والامقام «علی و محمود سعادتی زارع» آسمانی شد

دیپلمات پیشین: آیا رابطه متعارف با آمریکا ضرورتی دارد؟

تداوم رکوردشکنی مصرف بنزین در کشور

قیمت مرغ در بازار

جواد خیابانی: دیدن وزیر جهادکشاورزی 600 میلیون تومان آب می‌خورد؛ وزارت جهاد: دروغ است!

12 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان دیدن کردند

اسکان 13 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش لرستان

جان گرفتن دوباره سد پارک آبشار طلایی خرم آباد در باران امروز+فیلم

انفجار گاز در چادر زائرین کوهدشتی

بازار سرمایه چه روزهایی در نیمه نخست فروردین ماه فعال است؟

سردار باقری: تهدیدات آمریکا علیه ایران اسلامی پوشالی و نشانه ضعف آنان است

خیبر برای نبرد با باشگاه استقلال در تهران اردو می‌زند

حجت الاسلام شاهرخی: اصلاح معیشت مردم و کنترل گرانی همچنان اولویت مسئولان باشد

لرستان| توزیع 10 تن برنج در بازار پلدختر

تداوم حملات انصارالله چه معادلاتی را برای تهران رقم می زند؟

قیمت دلار برای بانک‌ها اعلام شد

تعرفه واردات تلفن همراه در سال 1404 مشخص شد

تصادف در آزادراه خرم‌آباد - بروجرد جان دو نفر را گرفت!

9 تیم راهداری در گردنه‌های الیگودرز/ «گله بادوش» بازگشایی شد

استقلال سال جدید را با 4 غایب آغاز می‌کند

موزه باستان‌شناسی در این استان افتتاح شد

تمرکز بارش‌ها در جنوب شرق لرستان/ شول‌آباد رکوددار بارندگی

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

هفت نوبت تغییر پول؛ برزیل چگونه از تورم 3000درصد رهایی یافت؟

طلای جهانی نیش ترمز زد

ارکستر سمفونیک تهران از نیمه تعطیلی خارج می‌شود

اصلاح معیشت مردم و کنترل گرانی همچنان اولویت مسئولان باشد

خبری خوب درباره خط‌آهن شلمچه-بصره

بزرگترین بانک‌های جهان کدامند؟

آخرین وضعیت ارزهای دیجیتال؛ بیت‌کوین به اظهارات ترامپ محل نگذاشت

آخرین وضعیت قیمت مرغ

بدهی جهانی از مرز 100 تریلیون دلار گذشت

2 کشته در تصادف آزادراه خرم‌آباد- بروجرد

اسکان پنج هزار و 762 مسافر نوروزی در مدارس لرستان

طراوت هوای اشترینان پس از بارش رحمت الهی + فیلم

هشدار هواشناسی لرستان درباره کاهش دما و یخبندان شبانه

دیدار سرپرست شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش با امام جمعه جزیره

تغییر مسیر شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش به سمت ایجاد درآمدهای پایدار

افزایش رقابت بین ایران و ترکیه پس از سقوط اسد