ندای لرستان

آخرين مطالب

قرارگاه مشترک گرامیداشت هفته معلم و هفته بسیج فرهنگیان در لرستان تشکیل شد گفتگو

قرارگاه مشترک گرامیداشت هفته معلم و هفته بسیج فرهنگیان در لرستان تشکیل شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - سردار باقری، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه آموزش‌وپرورش استان، بر اهمیت ظرفیت معلمان جوان و توانمند و همچنین تجربه پیشکسوتان فرهنگی تأکید کرد.
وی با اشاره به جنگ نرم دشمن علیه نظام آموزشی و فرهنگی کشور اظهار داشت:
«امروز دشمن با بهره‌گیری از فضای مجازی تلاش دارد افکار جوانان را تحت تأثیر قرار داده و ارزش‌های ملی و دینی را تضعیف کند.
این یک تاکتیک برای حمله به استقلال فرهنگی و هویتی کشور است. بسیج فرهنگیان، به‌عنوان یک نهاد مردمی و متعهد، می‌تواند با اجرای برنامه‌های محتوایی و آموزشی، نقش مؤثری در آگاهی‌بخشی به معلمان و دانش‌آموزان داشته باشد. امروز، بیش از هر زمان دیگری، حضور پررنگ فرهنگیان در این عرصه ضروری است.» در ادامه این نشست، سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان، بر توسعه عدالت آموزشی، ارتقای فرآیند یاددهی و یادگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در مدارس تأکید کرد.
وی گفت:
«معلم، محور تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش است و بر اساس سند تحول بنیادین، باید شرایطی فراهم کنیم که همه دانش‌آموزان، به‌ویژه در مناطق محروم، به امکانات آموزشی برابر و باکیفیت دسترسی داشته باشند. در این راستا، بسیج فرهنگیان می‌تواند نقشی کلیدی در اجرای برنامه‌های آموزشی و تربیتی ایفا کند. همکاری نزدیک و مؤثر با بسیج فرهنگیان، نه‌تنها زمینه‌ساز ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت خواهد بود، بلکه مسیری روشن برای تحقق عدالت آموزشی در سراسر استان خواهد گشود.»
سرهنگ خسروی، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان، ضمن تقدیر از مدیرکل آموزش‌وپرورش استان به‌دلیل هماهنگی و همراهی با برنامه‌های بسیج فرهنگیان، بر تعامل سازنده میان بسیج و آموزش‌وپرورش تأکید کرد.
وی گفت:
«مجموعه بسیج و آموزش‌وپرورش نباید به‌عنوان دو نهاد جداگانه در نظر گرفته شوند، بلکه یک پیکره واحد هستند که در راستای تعلیم و تربیت نسل آینده کشور فعالیت می‌کنند. ظرفیت عظیم بسیج در آموزش‌وپرورش استان، اگر به‌درستی مدیریت شود، می‌تواند تأثیر شگرفی بر ارتقای کیفیت آموزش، تقویت هویت دینی و انقلابی دانش‌آموزان و توانمندسازی معلمان استان داشته باشد.»
وی افزود:
«امروز معلمانی در تراز انقلاب اسلامی موردنیاز هستند که علاوه بر دانش و تخصص، از روحیه جهادی، بصیرت فرهنگی و توانایی‌های مدیریتی برخوردار باشند. معلم صرفاً انتقال‌دهنده دانش نیست، بلکه الگویی برای دانش‌آموزان است. ازاین‌رو، بسیج فرهنگیان برنامه‌ریزی گسترده‌ای را برای پرورش معلمان متخصص، متعهد و کارآمد در دستور کار قرار داده است.»
سرهنگ خسروی همچنین با اشاره به دوره‌های آموزشی و توانمندسازی بسیج فرهنگیان گفت:
«این دوره‌ها، علاوه بر ارتقای علمی و آموزشی معلمان، آن‌ها را در حوزه‌های فرهنگی، تربیتی و مدیریتی نیز تقویت خواهد کرد. ما به دنبال پرورش معلمانی هستیم که نه‌تنها علوم روز را تدریس کنند، بلکه قدرت تحلیل مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی را نیز داشته باشند و دانش‌آموزان را برای مواجهه با چالش‌های فکری و رسانه‌ای آماده کنند.»
وی ادامه داد:
«برنامه‌هایی همچون دوره‌های مسیر معلمی، اردوهای علمی-فرهنگی، کارگاه‌های تخصصی، نشست‌های بصیرتی و اردوهای راهیان پیشرفت، همگی در راستای تحقق این هدف طراحی شده‌اند. در سال جدید، تمرکز اصلی ما بر اجرای گسترده‌تر و هدفمندتر این برنامه‌ها خواهد بود.»
در پایان این جلسه، مصوب شد که ستاد هفته معلم در شهرستان‌ها تشکیل شود، دیدار با ائمه جمعه صورت گیرد و برنامه‌های گفت‌وگوی ویژه خبری برگزار شود و ‌... همچنین بر گسترش همکاری‌های بسیج فرهنگیان و آموزش‌وپرورش، تقویت نقش معلمان در تربیت نسل آینده و برنامه‌ریزی برای برگزاری باشکوه هفته معلم و هفته بسیج فرهنگیان در سال جاری تأکید شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1016489/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفر جنجالی به قطب جنوب؛ معاون پزشکیان می‌رود یا می‌ماند؟

پنهان‌کاری عجیب دولت روحانی در ارز ترجیحی!

برگزاری 329 مجمع بازار سرمایه به شکل الکترونیکی طی سال 1403

توسعه پنل‌های خورشیدی اشتغال محور در اولویت سازمان بهزیستی

برنامه فراگیر تامین مالی جهش تولید اجرا می‌شود

استقرار 20 ایستگاه ثابت و سیار در ورودی تفرجگاه‌های لرستان

استاندار لرستان به شهدای گمنام کوهدشت ادای احترام کرد

هوای لرستان صاف و گاهی همراه با وزش باد است

تکمیل جاده کوهدشت ـ خرم‌آباد ‌‌180 میلیارد اعتبار می‌خواهد

بهره برداری از پروژه چهارخطه کوهدشت – خرم آباد تا پایان تابستان امسال

هفته 24 لیگ برتر| استقلال تهران- خیبر خرم آباد؛ ساعت 19:15

هفته پایانی تعطیلات پر بارش است +جزئیات

ترکیب خیبر خرم‌آباد برای تقابل با استقلال مشخص شد

اعلام ترکیب استقلال و خیبر برای دیدار امشب

رونمایی از ترکیب خیبر خرم آباد مقابل استقلال

ترکیب استقلال مقابل خیبر؛ محمدرضا آزادی و کوشکی فیکس هستند

ترکیب استقلال برای دیدار مقابل خیبر خرم آباد

استقلال – خیبر خرم آباد؛ ترکیب رسمی

ترکیب استقلال و خیبر خرم آباد اعلام شد

نوروزگاه کوهدشت از بومی ترین نوروزگاه ها

کاهش 21 درصدی تصادفات جرحی در لرستان

بومرنگ تعرفه‌های ترامپ

آیا رسوایی سیگنال‌گیت، پیامی به ایران بود؟

طیب‌نیا چگونه تورم را کاهش داد؟

بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات مسکن موافقت کرد

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر

اختلاف قیمت دلار آزاد و توافقی از 50 درصد گذشت

11 سد کشور کمتر از 15 درصد پرشدگی دارند

شناسایی 107 پروژه پیشران عمرانی و اقتصادی در لرستان برای سال 1403

پایش یک هزار و 294 کیلومتر مربع از اراضی باغی و زراعی در لرستان

وعده تکمیل جاده کوهدشت ـ خرم‌آباد تا پایان تابستان 1404

بازدید استاندار لرستان از پروژه‌های عمرانی و اقتصادی شهرستان کوهدشت

پیش بینی هوش مصنوعی از نتیجه بازی استقلال و خیبر

چهارخطه خرم‌آباد - کوهدشت نیاز به تأمین اعتبار دارد

دستگیری کلاهبردار 120 میلیاردی در خرم آباد

لزوم حفظ جنگل‌ها و مراتع لرستان در روز «انس با طبیعت»

جنگل‌ها و طبیعت لرستان بکر و ثروت ملی است

ترکیب استقلال برای دیدار مقابل خیبر

استاندار لرستان با خانواده شهید «اسماعیل هادیان» دیدار کرد

هوادار خیبر خرم آباد: به عشق آقای حجازی اسم پسرم را می خواهم بگذارم آتیلا!

افزایش پوشش برای آسمان استان لرستان

رابطه ایران با عربستان؛ تداوم آرامش پس از طوفان

تأمین 66.8 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیازهای خدماتی

حجم کل معاملات در بازار ارز تجاری از 7 میلیارد دلار گذشت

افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان کشوری تکذیب شد

وزیر نفت: طرح‌های پالایشی اولویت‌بندی می‌شوند

زمان معاملات صندوق طلا افزایش می یابد

تخریب 12 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در منطقه «گلدشت» بروجرد

استاندار لرستان از چهارخطه خرم‌آباد - کوهدشت بازدید کرد

باب خطرناکی که ترامپ آن را می‌گشاید؛ جهان در آستانه یک عصر شرارت دیگر؟!