فروش بیش از 15 میلیارد ریالی صنایع دستی در لرستان
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: 15 میلیارد و 123 میلیون ریال صنایع دستی از 28 اسفند تا پنجم فروردین ماه در این استان به فروش رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسنپور در حاشیه بازدید از بازارچه صنایع دستی مجموعه تاریخی فلکالافلاک با اشاره به استقبال خوب گردشگران نوروزی از آثار هنرمندان صنایع دستی لرستان گفت: 15 میلیارد و 123 میلیون ریال صنایع دستی از 28 اسفند تا پنجم فروردین ماه در استان به فروش رسیده که از این مبلغ بیش از هفت میلیارد و 500 میلیون ریال مربوط به بازارچه صنایع دستی در محوطه قلعه فلک الافلاک خرم آباد بوده است.
وی بیشترین رقم فروش را مربوط به دست بافتههای استان دانست و افزود: آثار هنرمندان صنایع دستی لرستان با تنوع فراوان و زیباییهای منحصربهفرد موجب استقبال کمنظیر مسافران و گردشگران نوروزی شده است.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گلیم، ماشته، حَرَمی، جاجیم، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، محصولات چوبی و لباس محلی اقوام لر از جمله صنایع دستی منحصربهفرد لرستان است که مورد توجه علاقهمندان و مسافران نوروزی قرار گرفته است.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1016552/