ندای لرستان

آخرين مطالب

تکرار سنت سبزپوشی بورس با 4 روز ورود پول حقیقی سیاسی

تکرار سنت سبزپوشی بورس با 4 روز ورود پول حقیقی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فارس / بررسی معاملات بورس در سال جاری نشان می‌دهد همان سنت همیشگی رشد بورس در روزهای ابتدایی سال بازهم تکرار شده است.
بورس سال 1404 را سبزپوش آغاز کرد تا همانند سال‌های گذشته شاخص‌های بازار روزهای ابتدایی معاملاتی سال را صعودی پشت سر بگذارند. باتوجه‌به عملکرد مثبت بازار در اولین روزهای کاری سال جدید و ورود نقدینگی قابل‌توجه، انتظار می‌رود روند صعودی در معاملات بعد از تعطیلات، ادامه یابد.
بازار
کارشناسان معتقدند افزایش تقاضا در نمادهای بانکی می‌تواند به‌عنوان محرکی برای رشد سایر گروه‌ها عمل کند.شاخص برای رشد در میان‌مدت نیاز به شکست مقاومت 2.870 دارد. شکست این مقاومت می‌تواند شاخص را از الگوی تراکمی چندین ماهه رها کند.
بانکی‌ها نقش اول بورس 1404
باید توجه داشت گروه بانکی به‌خاطر تسعیر ارز دلار 68 هزارتومانی و یورو 74 هزارتومانی با استقبال گسترده معامله‌گران مواجه شدند. به‌طوری که بانک ملت به دلیل حجم بالای منابع ارزی، صف خرید یک میلیارد و پانصدمیلیونی را تجربه نمود. در روزهای معاملاتی بورس در سال جاری، بانکی‌ها به لیدر بازار تبدیل شده و منجر به تغییر کانال بازار سهام شده‌اند.
ورود بورس به کانال 2.8 میلیون واحدی
اولین روز معاملاتی سال 1404 با رشد شاخص‌های بورسی همراه بود. شاخص کل 1.13 درصد و شاخص هم‌وزن 0.75درصد افزایش ارتفاع داشتند و حدود 750 میلیارد تومان هم پول حقیقی وارد بازار شد.
بورس تهران دومین روز معاملاتی سال 1404 را هم سبزرنگ به پایان رساند. شاخص کل و شاخص هم‌وزن به ترتیب 0.93 و 0.40 درصد رشد کردند و بیش از 300 میلیارد تومان پول حقیقی هم وارد بازار شد.
در جریان معاملات روز نهم فروردین‌ماه 1403، شاخص بورس با 0.42 درصد رشد و شاخص هم وزن نیز با 0.11 درصد کاهش داشتند.
در روز 10 فروردین ارزش معاملات بورس از مرز 6 هزار میلیارد تومان عبور کرد، شاخص کل مجدداً وارد کانال 2.8 میلیون واحدی شد و شاخص هم‌وزن هم 0.8درصد رشد را به ثبت رساند. در این روز شاهد ورود 311 میلیارد تومان نقدینگی حقیقی به سهام و حق‌تقدم، خروج 19 میلیارد تومان نقدینگی از صندوق‌های سهامی بودیم.
حمایت از بورس جهت بازگشت اعتماد
مجتبی دانشی، کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار سهام در روزهای «نه تعطیل و نه کار» کشور، به‌رسم سنت ایام عید نوروز شروعی سبز با حجم مورد انتظار (کم) معاملات و حضور پررنگ‌تر حقیقی‌ها را داشت.
این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد: بورس به طور طبیعی برای عبور از شرایط بحرانی چند سال اخیر و به‌ویژه در حوزه اعتماد سرمایه‌گذاران قطعاً نیازمند اخبار و رویدادهای بزرگ در حوزه اقتصاد کلان و بهبود فضای کسب‌وکار و امیدواری به کاهش ریسک‌های سیستماتیک است.
وی افزود: هر چند اخبار بنیادی نظیر نرخ تسعیر ارز در گروه بانکی، قیمت‌های جهانی کامودیتی و نیز نام‌گذاری سال بنام سرمایه‌گذاری برای تولید فی‌نفسه برای استارت خوب بازار سرمایه کافی به نظر می‌رسد.
دانشی تأکید کرد: از طرفی باتوجه‌به روح حمایتی که از طرف ارکان اقتصادی کشور از جمله سرپرست وزارت اقتصاد در بازگشایی معاملات بازار سرمایه در سال 1404 دمیده شد و همچنین تعیین نام سال جاری در حمایت از سرمایه‌گذاری در تولید از جانب مقام معظم رهبری، انتظارها و دیدگاه‌ها نسبت به بازار سرمایه روشن‌تر و مثبت‌تر شده است. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1017380/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رمزگشایی حسن روشن از بحران استقلال/مشکل از خرید های اول فصل است

اتفاقاتی که در مدت پلک زدن رخ می‌دهد/ ویدئو

ارزش زیست‌محیطی یک درخت بلوط 20 میلیارد تومان

12 مصدوم در حوادث رانندگی جاده فیروزآباد

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

تصادف مرگبار در فیروزآباد؛ 3 مرد افغان جان خود را از دست دادند

لرستان، چهارمین مقصد گردشگری نوروزی؛ نیازمند اقدامات پیشگیرانه تصادفات

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

پویش «نه به‌تصادف» به افزایش ایمنی سفرهای نوروزی کمک کرده است

عاملان تیراندازی خیابان 30 متری پژوهنده خرم‌آباد دستگیر شدند

تردد در جاده‌های لرستان 32 درصد افزایش یافت

هفت چشمه لرزید

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

مرغ گران شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

«سمفونی نوروز»؛ روایت همبستگی اقوام ایرانی

اعتراض خیبر خرم آباد به داوری دیدار با استقلال: پنالتی ما گرفته نشد!

افزایش 32 درصدی تردد وسایل نقلیه در لرستان

افزایش سرعت باد و بارش‌های پراکنده در روزهای آینده لرستان

فردا سیزده بدر کدام استان‌ ها بارانی می‌شوند؟

تاکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست کشور بر عدم رهاسازی ماهی قرمز در روخانه ها

تعطیلی قلعه فلک الافلاک در روز طبیعت

افزایش 30 درصدی تردد جاده‌ای در لرستان

مراقبت از طبیعت و ایمنی مردم در روز طبیعت ضروری است

لرستان، مقصد اصلی گردشگران در ایام نوروز

سفیدبازی منافقین

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

تسلیت فرمانده سپاه لرستان در پی درگذشت مادر «شهید باباخانی»

پس از 7 هزار سال، دوباره زنده شد/ موجودی که قرن‌ها خفته بود

بارش رگباری و پراکنده برای آسمان استان

قلعه دیدنی مظفری سلسله از بناها و جاذبه های تاریخی

12 فروردین سند هویتی ملت ایران

عشق 30 ساله مرد بروجردی به طبیعت

اعتراضات پس از دستگیری رقیب اردوغان شعله‌ور شد

وضعیت بازار مسکن در روزهای عید نوروز

مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی 1404؛ بهترین استراتژی سرمایه‌گذاری در سال جدید

احتمال افزایش سقف وام مسکن به 2 میلیارد تومان

تخت گاز صادرات غیرنفتی ایران در 1403؛ غیرنفتی‌ها رکورد 53 میلیارد دلاری را شکستند

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد

کاهش تصادفات جاده‌ای در لرستان

استقبال مسافران نوروزی از جاذبه‌های گردشگری لرستان

تلاش برای توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای در لرستان

بازدید 883 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های گردشگری لرستان

شناسایی 5 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان