ترامپ میخواهد با ایران معامله کند؟
سیاسی
بزرگنمايي:
ندای لرستان - خبرآنلاین / متن پیش رو در خبرآنلاین منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست.
اینها به فشار حداکثری مقداری مشکوک هستند. جایی ترامپ گفته است که با گرفتاری این را امضا کرده ام {حکم فشار حداکثری روی ایران}. جریان اطرافش میگویند فشار حداکثری یعنی چه؟ ما باید با ایران وارد مذاکره شویم و به توافقی برسیم و چیزی بدهیم و بگیریم. میخواهم بگویم این فشار حداکثری که شروع کرده است شاید یک شیوه معاملاتی برای ترامپ است.
بازار ![]()
کیهان برزگر، استاد دانشگاه در گفتگویی درباره سیاست های دولت ترامپ در قبال ایران اظهار داشت: به هر حال آمریکا کشوری است که ظرفیتهای آن به او اجازه میدهد که همزمان وارد پروندههای مختلف شود. در دوره ترامپ هر پرونده ای که سریع تر با منفعت بیشتر و بزرگتر باشد و زودتر حل شود، مورد توجهش است. همزمان پروندهها میتوانند جلو بروند. همزمان تیمی روی پرونده هستهای ایران کار کند، همزمان در صلح اوکراین شیوه مذاکراتی خود را جلو ببرد و مسائل دیگری که برای آمریکا مهم است. چیزی که باید مطمئن باشیم این است که آمریکاییها دو جریان هستند. یک جریان جهانگرایان هستند نظیر تیم بایدن که معتقد به دنیای چند جانبه با مرکزیت آمریکا هستند و جریان مگا که همان جریان ترامپ (Make America Great Again) است. این جریان میخواهد سریع به اهداف خود برسد. مثلا اینها به فشار حداکثری مقداری مشکوک هستند. جایی ترامپ گفته است که با گرفتاری این را امضا کرده ام {حکم فشار حداکثری روی ایران}. جریان اطرافش میگویند فشار حداکثری یعنی چه؟ ما باید با ایران وارد مذاکره شویم و به توافقی برسیم و چیزی بدهیم و بگیریم. میخواهم بگویم این فشار حداکثری که شروع کرده است شاید یک شیوه معاملاتی برای ترامپ است. ممکن است مقداری تغییر کند. یا جریان مگا وقتی به عادی سازی روابط اعراب و اسراییل یا صلح ابراهیم میرسد، به آن مشکوک است. از آن حالت چند جانبه که با همه دنیا کار کنیم و یک صلح و منفعت و جریانی برسیم خارج شده است و به صورت دو جانبه میخواهند پروندهها را حل کنند. این فلسفه و رویکرد دیپلماسی ترامپ است.
برزگر افزود: اما به هر حال ترامپ از اسراییل و امنیت و تضمین آن حمایت میکند. این وظیفه تمام دولتهای آمریکایی است. ترامپ هم از این مستثنی نیست. ولی روش خود را دارد. البته من زیاد موافق این نیستم که نتانیاهو میتواند تاثیر جدی روی ترامپ بگذارد. برعکس، نتانیاهو به ترامپ نیاز دارد. برای حمله احتمالی به ایران، به تکنولوژی آمریکا نیاز دارد. ایران هدف ساده ای برای نتانیاهو نیست. اسراییلیها اصلی دارند که شاید یک نقطه مشترک که با ایرانیها داریم همین است. اینکه هیچ کس نمیتواند در مورد امنیت ما قضاوت کند. به محض اینکه احساس کردیم تهدید برای ما گسترس پیدا میکند، کار خود را انجام میدهیم. اگر این اصل را در استراتژی نظامی امنیتی اسراییل بپذیریم، قاعدتا اگر اسراییلیها تهدید ایران را بالا میدانستند، تا به حال باید حمله میکردند. حمله نکرده اند چون چراغ سبز از آمریکا نگرفتهاند. آمریکا باید پشتیبانی تکنولوژیک انجام بدهد و اصلا صحبت از بازدارندگی نیست. بحث پویاییهای یک حمله و تاثیراتش بر سیاستهای منطقه ای است.
-
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۵:۰۰
-
۴ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1017667/