طرح جامع شهر خرم آباد بازنگری شد
گفتگو
بزرگنمايي:
ندای لرستان - بهزاد شاکرمی گفت: به طور معمول طرحهای توسعه عمران، هدایت و برنامهریزی شهری با افق 10 ساله و در راستای توسعه شهر، برنامهریزی برای کاربریهای شهری، افق جمعیتی و طرحهای تفضیلی تهیه و اجرا میشود.
وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه افق طرح جامع قبلی شهر خرم آباد به پایان رسیده قرارداد تهیه طرح جامع با نگرش نوین در دست اقدام و مناقصه آن انجام خواهد شد که در این راستا 200 میلیارد ریال برآورد اعتبار شده و باید از محل اعتبارات ملی وزارت راه و شهرسازی تامین شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان تاکید کرد: بسیاری از طرحها و برنامههای جامع یا تفصیلی پس از تهیه نیازمند بازنگری است تا نواقص آن برطرف شود، چراکه بسیاری از معیارها و شاخصههایی که در فرآیند تهیه طرحهای شهری مدنظر قرار میگیرد، باید با روندهای جاری شهر تطابق و توان پاسخگویی به مسائل و معضلات شهری را داشته باشد.
شاکرمی گفت: شورای عالی شهرسازی و معماری ایران سال 1400 پیشنهاد بازنگری در روش و نگرش تهیه طرحهای جامع شهری را تصویب و مقرر کرد مبنای تهیه طرح جامع برای تمام شهرهای با جمعیت بیش از 50 هزار نفر کشور قرار گیرد.
وی با اشاره به رشد جمعیت شهری و توسعه روزافزون شهرها تصریح کرد: به همین منظور باید ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه شهرنشینی مانند فضای سبز، آموزشی، ورزشی و امدادی مدنظر و زمینهای عمومی در اختیار دستگاههای خدمات رسان قرار گیرد.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان افزود: به همین منظور اواخر سال گذشته در راستای تامین و افزایش سرانههای عمومی و شهری خرم آباد، 16 هکتار زمین در محله قاضی آباد، به محدوده شهر اضافه شده است.
شاکرمی ادامه داد: بسیاری از سرانههای عمومی این منطقه پایینتر از حد استاندارد و در برخی نقاط صفر است، بنابراین باتوجه به اینکه تامین سرانههای عمومی و رفاهی وظیفه برنامه ریزان شهری و شهرسازی است، الحاق 16 هکتار در قالب یک طرح کارشناسی شده و طی مراحل متعدد، به تایید شورای عالی شهرسازی و معماری ایران رسید.
وی گفت: این 16 هکتار برای انجام کارهای روبنایی الحاق شده است تا برای ایجاد فضای سبز، مابقی زیرساختهای تفریحی و گرشدگری عمومی مانند باشگاه، پارکینگ عمومی، ایستگاههای آتش نشانی و اورژانس متناسب با سرانه جمعیتی منطقه استفاده شود.
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان بیان کرد: این زمین توسط اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به راه و شهرسازی واگذار شد و بر خلاف باور عده کمی از اهالی، نه تنها ارتباطی به کوه یا زمین خواری ندارد بلکه برنامهای برای ساخت مسکن نیز در این منطقه در دست نیست و تنها خدمات روبنایی عمومی در آن انجام خواهد شد.
شاکرمی با اشاره به اینکه 2 هکتار زمین در این منطقه شخصی و ممکن است توسط مالک برای ساخت و ساخت واگذار یا استفاده شود، اظهار داشت: تنها برنامه راه و شهرسازی از الحاق زمینهای دولتی در راستای تسطیح و احداث خدمات روبنایی برای کاربریهای عمومی است.
منبع: ایرنا
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1017930/