ندای لرستان

آخرين مطالب

ضرب‌الاجل فرماندارخرم آباد درخصوص ساماندهی میدان تره‌باربه شهرداری خرم آباد اجتماعي

ضرب‌الاجل فرماندارخرم آباد درخصوص ساماندهی میدان تره‌باربه شهرداری خرم آباد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - درمنان فرماندار مرکز لرستان از وضعیت نابسامان ورودی و خروجی، آسفالت غیراصولی و تلنبار شدن پسماند در بزرگترین میدان میوه و تره‌بار شهرستان خرم‌آباد انتقاد کرد.

به گزارش روابط عمومی استاندارلرستان، نورالدین درمنان در جریان، بازدید از میدان میوه و تره‌بار شهرستان خرم‌آباد که با حضور معاون فرماندار و شهردار خرم‌آباد انجام شد، از وضعیت نابسامان میدان میوه و تره‌بار خرم‌آباد اظهار نارضایتی کرد و با بیان اینکه این وضعیت در شأن شهری که قرار است ثبت جهانی شود نیست، بیان کرد: ضرورت دارد در کمترین زمان ممکن نسبت به آسفالت محوطه این میدان اقدام شود.
فرصت یک ماه به شهرداری خرم‌آباد برای ساماندهی
وی برای ساماندهی میدان میوه و تره‌بار خرم‌آباد به شهرداری مرکز استان فرصت یک ماه داد و تصریح کرد: نیاز است ظرف یک ماه آینده این ساماندهی آسفالت، ورودی و خروجی و قسمت بارانداز به نتیجه برسد؛ ورودی و خروجی این میدان بسیار حائز اهمیت بوده چون پرتردد است و باید موجبات رضایتمندی مردم در این راستا فراهم شود.
فرماندار مرکز لرستان گفت: وظیفه مسئولین خدمت بی منت
به مردم است و هدف از مسئولیتی که پذیرفتیم خدمت‌رسانی به آنان است؛ براین باوریم که آنچه در ذهن مردم ماندگار می‌ماند اقداماتی است که در راستای خدمات‌دهی به آنان انجام می‌شود.
درمنان هدف از انجام خدمات رسانی را رضایت‌مندی عمومی برشمرد و با بیان اینکه باید در این مسیر همه تلاشمان را انجام دهیم، تصریح کرد: در این راستا یکی از موضوعاتی که در این بازدید مدنظر قرار گرفت ساماندهی و آسفالت بزرگترین میدان میوه و تره‌بار شهرستان خرم‌آباد بود.
درمنان در ادامه با اشاره به وضعیت صنعت گردشگری شهرستان خرم‌آباد با بیان اینکه توسعه گردشگری در ارتقاء کیفیت زندگی جوامع محلی نقش بسزایی دارد، گفت: در ایام نوروز امسال، خرم‌آباد مقصد گردشگری بسیاری از مهمانان نوروزی بود و خوشبختانه از معبر به مقصد گردشگری تبدیل شدیم که می‌توان از این ظرفیت برای ارتقا و بهبود سطح معیشت مردم بهره برد البته زیرساخت‌های شهر نیز باید متناسب با خیز و جهشی باشد که برداشتیم.
نگاهمان به نفع مردم تغییر کند و جهانی شود
فرماندار مرکز لرستان با بیان اینکه تعصب سرزمینی بارزترین موضوعی است که باید تقویت شود و در راستای توسعه پایدار آن تلاش‌ها دوچندان گردد، ادامه داد: در آستانه جهانی شدن دره کهن خرم‌آباد هستیم و در این راستا باید نگاهمان به نفع مردم و رونق اقتصادی و بهبود معیشت مردم تغییر کند و جهانی شود.
وی با بیان اینکه مصمم هستیم تغییر و تحول در چهره شهر خرم‌آباد ایجاد و مبلمان شهری زیباتر شود، تاکید کرد: در این راستا همه دستگاه‌های اجرایی ملزم به همکاری با شهرداری مرکز استان هستند.
درمنان ادامه داد: شهرداری خرم‌آباد نیز با آهنگ خدمات‌رسانی نیاز است در اجرای پروژه‌های مدیریت شهری شتاب بیشتری ببخشد تا متناسب با نام خرم‌آباد ظرفیت‌سازی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه در همه اقدامات دو موضوع رضایتمندی عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: در برنامه راهبردی تدوین شده توسط مدیریت ارشد استان بر مساله معیشت مردم لرستان تاکید شده است؛ آنچه که مدنظر ماست و مورد تائید مهندس سید سعید شاهرخی استاندار لرستان است افزایش و ارتقای پشتوانه اجتماعی یعنی مردم است که همواره و همگام با مسئولین هستند.
ساماندهی میدان میوه و تره‌بار خرم‌آباد ظرف یک ماه آینده
در ادامه این بازدید داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد با بیان اینکه ساماندهی میدان میوه و تره‌بار شهرستان جزو وظایف شهرداری است، تصریح کرد: ظرف مدت یک ماه آسفالت، تفکیک ورودی و خروجی و بارانداز این مکان پرتردد ساماندهی و مناسب‌سازی خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1018503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پور علی: تقویت اردو‌های راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

شاهرخی: معیشت مردم تنها از طریق ایجاد اشتغال و تولید محقق می‌شود

احیای 51 واحد راکد صنعتی، در صدر اولویت‌های اقتصادی لرستان

صفحات زمین حافظه دارند

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

ضریب نفوذ بیمه در لرستان پایین‌تر از میانگین کشوری است

محققان: استفاده بیش از حد از سی تی اسکن می‌تواند نرخ ابتلا به سرطان را افزایش دهد

تصادف در محور ازنا ـ دورود با 4 مصدوم

امحای مزرعه کشت خشخاش در پلدختر

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

وعده استاندار برای احیای 51 واحد راکد صنعتی لرستان

استاندار لرستان: فقط پشت میزها نخواهیم نشست!

سرمربی خیبر: جشن بقا در لیگ برتر را خواهیم گرفت

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران

مذاکره با آمریکا تصمیم صحیح نظام بوده است

خداحافظی با بازرسان آژانس؟

«جوچه» به سبک روسی

چرا چشم‌انداز مذاکرات مثبت است؟

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد؛ دیجیتال بانک پاسارگاد

بازدهی بورس در هفته چهارم فروردین 1404

اکبری دبیر انجمن تولیدکنندگان قند ایران: سال سخت شکری

پیش بینی قیمت دلار 28 فروردین 1404

جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال 1404 اعلام شد

عذرخواهی سرمربی نساجی از رسانه‌ها/ پروازمان تأخیر داشت

صنایع لرستان درگیر ناترازی برق/ از صنعت فولاد حمایت می‌کنیم

بازگشت 51 واحد راکد صنعتی لرستان امسال به چرخه تولید

تقویت اردوهای راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

واحد صنعتی تولید کابین آسانسور در لرستان بهره‌برداری شد

الهامی: روحیه بازیکنان ما خوب است

«ساکت الهامی» به نشست خبری نیامد؛ سریال تکراری «غیبت سرمربی‌ها»!

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری، راه‌حل توسعه اقتصادی لرستان

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

سرمربی خیبر: فردا با نساجی جنگی تمام‌عیار داریم!

شصت ثانیه خبری

قدرت‌‏های عربی این بار از توافق تهران و واشنگتن حمایت می‏‌کنند

تندروها 25 درصد دارایی ایران را به باد دادند