ندای لرستان

آخرين مطالب

یک کارشناس اقتصادی: سامانه خودنویس عامل حذف دلالان و قیمت‌های کاذب از بازار مسکن است سیاسی

یک کارشناس اقتصادی: سامانه خودنویس عامل حذف دلالان و قیمت‌های کاذب از بازار مسکن است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم / یک کارشناس اقتصادی گفت: سامانه خودنویس با حذف واسطه‌گران از مسیر عقد قرارداد مسکن، موجب رایگان شدن ثبت قرارداد مسکن و اخذ کد رهگیری شد که نتیجه این اقدامات حذف قیمت‌گذاری کاذب در بازار مسکن و شفافیت بیشتر است.
علیرضا رحمان‌دوستی کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به مزیت‌های سامانه خودنویس و کاهش هزینه‌های عقد قرارداد برای مردم طی یک سال گذشته گفت: سامانه خودنویس به واسطه قانون مصوب مجلس در زمینه قانون جهش تولید مسکن و در راستای حذف دلالان و واسطه‌ها شکل گرفت و از زمان آغاز کار تاکنون بیش از 1.8 میلیون قرارداد در این سامانه بین مردم و با حذف همه واسطه‌ها و به شکل رایگان به سرانجام رسیده است و در این بین هزینه سرسام‌آور کمیسیون‌های دلالان و همچنین هزینه بنگاه‌های املاکی نیز برای مردم کاهش پیدا کرده است و به صفر رسیده است. به این ترتیب سامانه خودنویس کمک بسیار بزرگی در این زمینه داشته است.
بازار
این کارشناس مسائل اقتصادی در ادامه با اشاره به کاهش 5 همتی هزینه‌های مردم با ثبت قرارداد خود در سامانه خودنویس گفت: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های سامانه خودنویس، امکان اخذ کد رهگیری رایگان قرارداد ثبت شده در این سامانه است که منجر به کاهش 5 هزار میلیارد تومانی هزینه‌های پرداختی توسط مردم شده است و صرفه‌جویی سامانه خودنویس از مرز 5 هزار میلیارد تومان عبور کرده است و این بدان معناست که دیگر مردم قادر هستند که برای ثبت قرارداد خود به صورت رایگان از این سامانه اقدام کنند و نیازی به هیچ هزینه اضافی و تحمیلی از طرف دلالان یا مشاوران املاک برای گرفتن کد رهگیری و اخذ خدمات مرتبط با آن کد رهگیری نیست.
بدون حضور سامانه خودنویس، هزینه عقد قرارداد چه در حوزه عقد قرارداد اجاره و چه در حوزه عقد قرارداد خرید و فروش مربوط به معاملات بازار مسکن با هزینه زیادی روبرو بود و سردرگمی زیادی برای مردم به همراه داشت ودلالی و واسطه گری در این بازار هر روز بیش از روز گذشته است ولی با ایجاد سامانه خودنویس، اختیار به مردم اعطا شده است که آیا خدمات مشاوران املاک برای خرید یا اجاره ملک نیاز است یا خیر و قدرت اختیار اعطا شده به مردم بسیار مهم و کلیدی است.
این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه مردم چه در بحث خرید و چه در بحث اجاره بهای مسکن با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند، ادامه داد:هر چقدر ما فعالیت ها در حوزه معملات مسکن را به سمت سامانه مداری پیش ببریم هم نظارت ها در این بخش دقیق تر و هم شفافیت در معملات بخش مسکن بیشتر خواهد شد. همچنین باید یادآور شوم که این موضوع همواره مورد تاکید رئیس جمهور هم بوده و در مناظرات به آن اشاره داشته است.
وی در ادامه گفت: اجرا و توسعه سامانه خودنویس باید در راس اقدامات دولت چهاردهم در حوزه سامان دادن بسترهای لازم برای عقد قرارداد رایگان مردم باشد و تقویت این سامانه کلیدی می‌تواند اطلاعات مناسبی از بخش مسکن در اختیار دولت قرار دهد. دولت می‌تواند با اجرای صحیح سامانه خودنویس موضوع عرضه و تقاضای مسکن را به درستی مد نظر قرار داده و بر آن نظارت داشته باشد تا مشکلات در این بخش به حداقل برسد.
رحمان‌دوستی در پایان گفت: سامانه خودنویس با حذف واسطه‌گران از مسیر عقد قرارداد مسکن، موجب رایگان شدن ثبت قرارداد مسکن و اخذ کد رهگیری شد که نتیجه این اقدامات حذف قیمت‌گذاری کاذب در بازار مسکن و شفافیت بیشتر است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1019696/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حجت الاسلام ابراهیمی: اختتامیه سومین جشنواره پرچمداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

شناسایی رادار پنهان باکتری‌ها جهت شناسایی دشمنان

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

ناگفته‌های مدارس خیرساز

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

ترکیه در مسیر استبداد؟

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

«موسی کلیم‌الله» در نورآباد اکران شد

الحاق روستاهای هفت‌چشمه،بانقلان،چالسرا و فاطمیه به شهر ایلام

اجرای 15 طرح زیباسازی در ورودی‌های خرم‌آباد

استقبال از سفر هیئت‌های رسمی بلاروس به لرستان

حوزه معیشت و اقتصاد خانواده‌های لرستانی در اولویت قرار گرفته است

استاندار موفقیت دانش‌آموزان لرستانی در المپیک صربستان را تبریک گفت

استقبال از افتخار آفرینان لرستانی در  المپیک دانش آموزی 2025 صربستان

ادامه بازدیدهای شبانه و سرزده مدیرکل آموزش و پرورش لرستان؛ این‌بار در مدارس شبانه‌روزی بخش پاپی

اوحدی: *خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویا تر شده است*

مرگ حدود 4 هزار کارگر در محیط کار

رشوه هنگفت ترامپ به مردم گرینلند

فعال اصولگرا: همه ما باید از مذاکرات حمایت کنیم

بازی جدید نتانیاهو؛ پیشنهاد تازه تل‌آویو برای آتش‌بس چیست؟

اولتیماتوم دولت به صاحبخانه‌ها!

کاهش نرخ دلار ادامه دارد؟

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

خرم‌آباد و «لیدا» اشتراکات فراوان فرهنگی و اقتصادی دارند

تاریخچه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور از 1370 تا 1379

دیدار فرماندهان و کارکنان ارتش لرستان با نماینده ولی فقیه در استان+ عکس

ورودی‌های خرم‌آباد جان می‌گیرد/ آغاز طرح تحول شهری از پلیس‌راه تا فرودگاه

شاهرخی: خرم‌آباد و «لیدا» اشتراکات فراوان فرهنگی و اقتصادی دارند

ساعات قطعی برق لرستان فردا چهارشنبه 27 فروردین 1404 | جدول خاموشی برق خرم‌آباد چهارشنبه بیست و هفتم فروردین 1404 اعلام شد | جزئیات قطعی برق لرستان و خرم‌آباد

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

تعطیلی مقاطع مختلف مدارس کیش بر اثر وقوع گرد و غبار

پیام تبریک استاندار در پی درخشش دانش آموزان لرستانی در مسابقات صربستان

آمادگی لرستان برای گسترش روابط با بلاروس

هدف گذاری تولید 60 هزار تن آبزی در لرستان

رکوردشکنی نفتی ایران در دل تحریم‌ها

از طبری تا کرسنت

فاجعه در دشت نیشابور

چهار سیگنالی که از عمان منتقل شد

پیش بینی قیمت دلار 27 فروردین 1404

لندو مجددا وام خرید کالا اعطا می‌کند: اینبار با طرح جدید وام‌کارت!