اختراع سیستم ساکشن بالگرد اورژانس در لرستان
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - احسان احمدحسینی، مخترع لرستانی برای اولین بار سیستم ساکشن خلاء تا 60KPa بالگرد 214 اورژانس هوایی را اختراع کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، احسان احمد حسینی مخترع خرمآبادی و سازنده سیستم ساکشن خلأ تا 60KPa بالگرد 214 اورژانس هوایی گفت: این دستگاه تلفیق مهندسی هوافضا و مهندسی پزشکی است که در مدت زمان 18 ماه کار شبانه روزی یک تیم سه نفره به نتیجه رسید و تأییدیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (سازمان اورژانس کشور) و اداره ثبت اختراعات مرکز مالکیت معنوی را کسب کرده است.
او میگوید: همچنین مقاله این اختراع در اولین کنگره بینالمللی تازههای اورژانس پیش بیمارستانی به صورت سخنرانی ارائه شده است.
این مخترع جوان در ادامه به ضرورت ساخت چنین دستگاهی اشاره کرد و افزود: بالگردهایی که در حوزه اورژانس هوایی استفاده میشوند، بیشتر از نوع بالگرد 214 و متعلق به هوانیروز هستند که در اجاره اورژانس هوایی قرار دارند.
آقای احمدحسینی ادامه داد: مأموریت اصلی این بالگردها ترابری و پشتیبانی است بنابراین تجهیزات اورژانس به صورت ثابت بر روی آنها نصب نشده است و در مأموریتها کارکنان اورژانس باید دستگاههای پرتابل را به درون بالگرد جابجا کنند.
او گفت: این دستگاه اختراعی، سیستم ساکشن بالگرد 214 اورژانس هوایی با قابلیت تنظیم خلأ تا 60KPa و استفاده از نیروی ENG-XMSN بالگرد بدون نیاز به برق و باطری است که دارای نوآوری (جدید بودن در جهان) گام ابتکاری و کاربرد صنعتی با سطح فناوری بالا (های تک) است. توربین تعبیه شده در این اختراع از نوع کمپرسور فشاری کامباسشن با آلیاژ 7060 در حالت تمپر t 6 و همچنین پمپ مکنده از نوع ساید چنل با پرههای آلومینیومی و طراحی هوزینگ است که جریان گردابی توربولانس ایجاد و خلاء حاصل از آن تا 60KPa میرسد.
دستگاه ساکشن یک دستگاه مکنده است که با ایجاد خلأ فشار منفی تولید میکند و برای برداشتن محلول شستشو از محل زخم، پاک کردن راه تنفسی بیمار، خارج کردن حفرههای آبسه و تخلیه ترشحات ریه و همچنین تشخیص محل خونریزی در جراحیها و کمک به خشک نگه داشتن آن به کار میرود.
آقای احمدحسینی در مورد سوابق تحصیلی و صنعتی خود میگوید: فارغ التحصیل رشته صنایع فلزی هستم که چندین سال در حوزه صنعت چوب و فلز فعالیت داشتم و بعد از آن در سال 1397 با همکاری تعدادی از نخبگان استان موفق به ثبت 4 اختراع، چاپ دو کتاب، مقالات علمی معتبر و اخذ سه گواهی دانش بنیان شدیم.
با اختراع این محصول هم نیاز داخلی تأمین هم پای ایران به بازارهای جهانی باز میشود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1019729/