ندای لرستان

آخرين مطالب

4500 سرویس مدرسه در لرستان بدون مجوز فعالیت می‌کنند سیاسی

4500 سرویس مدرسه در لرستان بدون مجوز فعالیت می‌کنند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش خبرگزاری مهر، بیژن دارایی در سخنانی از نحوه اجرای برنامه «نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان» و همچنین نحوه حمل‌ونقل سرویس دانش‌آموزان در لرستان انتقاد کرد.
وی با اشاره به اینکه حسب آمارهای ارائه شده، از حدود پنج هزار و 700 سرویس مدارس مرکز استان صرفاً هزار و 200 مورد از آنها دارای مجوز و چهارهزار و 500 مورد از آنها فاقد مجوز قانونی هستند، از این وضعیت انتقاد و آن را زمینه‌ساز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و جرایم دانست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان همچنین با اشاره به وضعیت حمل‌ونقل دانش‌آموزان در سایر شهرستان‌های استان؛ عنوان کرد: در شهرستان‌های غیر مرکز استان اساساً همین نظارت حداقلی نیز وجود ندارد و تقریباً می‌توان گفت ساماندهی و نظارت بر این مهم، رها شده و مبتلا به یک ناهماهنگی مدیریتی شده است.
دارایی در ادامه با استناد به آئین‌نامه جدید نحوه حمل‌ونقل دانش‌آموزان مدارس مصوب سال 1402، پیاده‌سازی دقیق این آئین‌نامه توسط نهادهای مربوطه با پیگیری و نظارت دقیق تمامی فرمانداران و شورای هماهنگی ترافیک بر اساس ماده 25 این آئین‌نامه و دیگر مواد آن را بسیار ضروری و از مطالبات دادگستری استان به‌عنوان یکی از مصادیق حقوق عامه دانست.
انتقاد از عدم اجرای برنامه «نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان»
وی در ادامه با تبیین اهداف مختلف و اسناد مختلف برنامه «نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان»، این برنامه را از حیث جامعیت در برگیرنده تمامی دغدغه‌های مربوط به دانش‌آموزان دانست و با اشاره به تکالیف حدود 14 دستگاه در این قبال مطابق آئین‌نامه مربوطه، از کم‌کاری بسیاری از نهادها در این باره انتقاد کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان در ادامه با استناد به طرح مکرر این برنامه در جلسات شورای پیشگیری به ریاست رئیس‌کل دادگستری استان و با قرائت برخی مصوبات کاربردی شورای مذکور در این باره، بی‌توجهی به این مصوبات را غیرقابل‌قبول و از مصادیق ترک فعل قابل‌تعقیب برشمرد.
دارایی، برگزاری منظم جلسات شورای سیاست‌گذاری به‌صورت فصلی و همچنین برگزاری کمیته اجرایی مربوطه به‌صورت ماهیانه مطابق آئین‌نامه مربوطه را بسیار مؤثر در هماهنگی برای اجرای این برنامه دانست و ضمن انتقاد از بی‌نظمی و ناهماهنگی مشهود در برگزاری این جلسات؛ از اداره کل آموزش‌وپرورش استان خواست تا به‌عنوان دبیر به وضعیت مذکور سامان داده شود.
وی، عدم راه‌اندازی نظام ارجاع، عدم تکمیل خط ملی 1570 از حیث نپرداختن به‌تمامی اهداف مربوطه، نداشتن بانک اطلاعاتی جامع از دانش‌آموزان مطابق دسته‌بندی مذکور در آئین‌نامه مربوطه و عدم مطالبه‌گری کتبی توسط آموزش‌وپرورش از نهادهای مربوطه را از عمده‌ترین انتقادهای وارده دانست که باعث شده سایر نهادها نیز به این مهم بی‌توجه و نتوان با ترک فعل‌ها برخورد قانونی لازم را به عمل آورد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان در ادامه با اشاره به جایگاه نظارتی دادگستری استان در شورای سیاست‌گذاری برنامه «نماد» تأکید کرد: این دادگستری از باب حقوق عامه به‌هیچ‌عنوان از تکالیف قانونی خود در این باره کوتاه نخواهد آمد و همچون گذشته به‌عنوان تنها عضو فعال این شورا و حتی جلوتر از اداره آموزش‌وپرورش پیگیر روند اجرای این برنامه تا رسیدن به اهداف متعالی آن خواهد بود و در این باره با هرگونه ترک فعلی نیز در چارچوب قانون برخورد لازم به عمل خواهد آمد.
کد خبر 6448658

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1023053/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هفته آینده در مورد تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در لرستان تصمیم‌گیری می‌شود

برق مشترکان پرمصرف در لرستان قطع می‌شود

یک آنتی‌بیوتیک تازه کشف‌شده می‌تواند با یکی از بدترین ابرمیکروب‌ها مبارزه کند

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

از نقش آفرینی مردم در توسعه و تحول آموزش و پرورش، تا رصد آسیب های اجتماعی و روانی دانش آموزان

ایست قلبی تجارت

اشک‌هایی که دیده نشد؛ دانش‌آموز دختر دیگری در دبیرستان خودکشی کرد

از مهم‌ترین بندر ایران چه می‌دانیم؟

سایه جنگ آبی و اتمی بر شبه قاره هند

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید آسان می‌شود

معمای الپالیتو؛ نفت ایران به ونزوئلا می رسد؟

چند درصد از کالاهای اساسی از طریق بندر شهید رجایی وارد می‌شود؟

در پشت پرده صنعت خودرو چه می گذرد؟

آیا دلار سقوط می‌کند؟

معاون اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی: مشکلی در زمینه تامین روغن وجود ندارد

رئیس گمرک اعلام کرد: نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

نماینده ولی‌فقیه در لرستان حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

پیش‌بینی بارش‌های پراکنده و خیزش گردوغبار در آسمان لرستان

درخشش نوجوانان بروجردی در المپیاد «آماده» لرستان

واگذاری بخشی از اراضی لرستان برای اجرای طرح‌های کشاورزی

استاندار لرستان حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت

جلسه ستاد برداشت غلات و محصولات کشاورزی استان

قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده

پیام تسلیت استاندار لرستان

پایان حذف عقیدتی در گزینش؟

از نگهبانی کلوب شبانه تا پاپ شدن

گره کور انبارها

سیگنال مثبت مذاکره ها در رفتار آژانس

فرمانده سابق سنتکام: تمرکز باید بر موضوع هسته‌‏ای باشد

سنت قدیمی کلیسای کاتولیک پس از مرگ پاپ

امید با چاشنی احتیاط

سرمایه‌گذاری امریکا در پروژه‌های بلندمدت هزینه خروج از توافق را بالا می‌برد

انفجار بندر شهید رجایی چه تاثیری بر تجارت کالا دارد؟

پیش بینی قیمت دلار 8 اردیبهشت 1404

عاقبت شرکت در طرح پیش فروش سکه

افزایش 14 درصدی تورم سالانه برق؛ سوخت نیروگاه‌ها گران شود قیمت تولید برق بالا می‌رود

پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی جدی‌تر می‌شود

تلاش برای توسعه زیرساخت های ارتباطی در بروجرد

کلنگ زنی و واگذاری سایت دامپروری شب ماه در آینده نزدیک

تلاش معاون استاندار لرستان برای جذب سرمایه گذار

بررسی حل چالش های پروژه های عمرانی استان

جلسه فرماندار با مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان

احتمال جنگ هند و پاکستان وجود دارد

ناگهان انفجار؛ روایت‌های مستقیم از حادثه مهیب دیروز

شروع پیچیده مذاکرات کارشناسی