ندای لرستان

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.

نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور خانواده سردارشهید مصطفی بدرالدین از رهبران حزب الله لبنان و خانم مجتهدزاده رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار شد، به بررسی ابعاد و زمینه های مختلف مشارکت زنان ایران و لبنان پرداخته شد.
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست ضمن خوش‌آمد گویی و خیرمقدم به مهمانان گفت: امیدواریم در این نشست‌ها بتوانیم همکاری‌های های خوب، جدی و عملیاتی را با خواهرانمان در بخش‌های مقاومت داشته باشیم و به طور خاص با خواهرانمان در لبنان که حقیقتا فکرمان، نگاهمان، حرکتمان و جانمان یکی‌ است.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: حضور با ایمان و با اعتقاد به خداوند، کثرت را برای مومنین به بار خواهد آورد، چرا که «کَم مِّن فِئَهٍ قَلِیلَهٍ غَلَبَتْ فِئَهً کَثِیرَهً بِإِذْنِ اللّهِ». اینکه اشاره کردید به مجموعه کوچک، نه؛ شما جامعه بزرگی هستید چون به قدرت بزرگی متصل هستید و ما امید این را داریم که هر روز بزرگتر و وسعت بیشتری را پیدا کنید تا همه جهان اسلام را تبدیل به یک جبهه مقاومت بزرگ کنیم.
وی ادامه داد: لازمه آن این است که ما بتوانیم ارتباط خوبی با هم داشته باشیم، مشترکاتمان را پیدا و تقویت کنیم و از هرچیزی که موجب اختلاف و موجب دور شدن مسلمان‌ها از یکدیگر می‌شود، ممانعت کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با قرائت آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» و اعلام آمادگی در زمینه های مورد درخواست میهمانان عنوان کرد: بخش عمده ای از مسائلی که در تمام کشورهای اسلامی با آن مواجه هستیم، سبک زندگی و نشانه گرفتن آن از جانب دشمنان است و اینکه تلاش کنیم شیوه حرکت، زندگی، تعامل و تصرفاتمان جنبه‌های معنوی خود را از دست ندهد. یکی از این موارد حفظ جایگاه، آثار و آن میراثی است که شهدا برای ما به جای گذاشتند.
در ادامه خانم دکتر خزعلی با اشاره به اینکه خانم دکتر مجتهدزاده در سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس به دنبال حفظ آثار دفاع، مقاومت، شهدا؛ سپس انتشار و نقل آن برای نسل‌های آینده و نسل‌هایی که آن را حس نکرده‌اند، می باشد؛ اظهار داشت: مقاومت همیشه هست و تنها شکل‌، نوع و ابزار آن عوض می‌شود؛ چرا که همیشه کسانی بودند که نخواستند مردم به رستگاری و هدایت دست پیدا کنند و همیشه باید این مقاومت چه به صورت نرم و چه به صورت سخت وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اکنون خانم‌ها در کشورهای اسلامی در بخش‌های مختلف با مشکلاتی روبرو هستند و یکی از وظایف ما این است که در رفع مشکلات و در آماده کردن زمینه برای ظهور تلاش کنیم. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حقوقی همگی زمینه‌های همکاری ما و لبنان را می‌تواند فراهم کند که باتوجه به اولویت‌هایی که در لبنان دیده می‌شود، ما آمادگی همکاری را داریم.
معاون رییس جمهور با اشاره به این نکته که دشمنان تلاش می‌کنند که بین ما اختلاف بیندازند، تاکید کرد: همان طور که فرمودید تلاش میکنند که به لبنانی‌ها بگویند ایران آن‌جا را تصرف کرده و به ایرانی‌ها بگویند که اموال شما به لبنان می‌رود و همه حیله‌ها و مکرهایی که به کار می‌برند تا اختلاف بین مسلمانان زیاد شود. بخاطر دارم در سفری که به لبنان داشتم، یکی از مسائلی که امام جمعه صیدا اشاره داشت این بود که آنقدری که مسلمانان در جنگ‌های صلیبی از یکدیگر کشتند، غیر مسلمان‌ها از مسلمان‌ها نکشتند و از طریق همین اختلاف انداختن همواره سعی کردند مسلمانان را به جان هم بیندازند و خود در خارج صحنه بنشینند و شاهد قتل عام مسلمانان باشند.

ندای لرستان


در ادامه؛ خانم فاطمه حرب همسر شهید مصطفی بدرالدین توانمندی‌ها و فعالیت‌های زنان لبنان و نقش آفرینی اندیشه امام خمینی و مقام معظم رهبری در تشکیل‌ و سامان‌دهی فعالیت‌های عقیدتی و فرهنگی زنان لبنان و تاثیر عمیق انقلاب ایران بر زنان لبنان را تشریح کرد.
سپس مجتهدزاده رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، با اشاره به نقش بسیار شهید مصطفی بدرالدین در حوزه مقاومت، از حضور خانواده این شهید گرانقدردر ایران قدردانی کرد و پیرامون اهمیت فعالیت مشترک بین زنان دو کشور به بیان توضیحاتی پرداخت.
همچنین دکتر زعفرانچی معاون بررسی های راهبردی معاون رییس جمهور ضمن اشاره به این نکته که حضور خانواده شهید سردارشهید مصطفی بدرالدین در ایران، یاد شهدای محور مقاومت کشورمان از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی را بیش از پیش زنده کرده است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که شهید حاج قاسم یک فرد نبود، یک مکتب بود، به نظر من درمورد شهید بدرالدین هم می توان این را عنوان کرد که ایشان یک فرد نیست، بلکه یک فرهنگ مقاومت است و ما گوشه ای از این فرهنگ را در خانواده این شهید شاهد هستیم و به آن افتخار می‌کنیم.
دکتر زعفرانچی اظهار داشت: ما در حوزه زنان در جهان اسلام یک نقطه خلا را به شدت حس می‌کنیم و باید در حوزه رایزنی‌های فرهنگی مقاومت کار را از «نقش زنان در فرهنگ مقاومت» آغاز کنیم.
لازم به ذکر است با توجه به قرابت فرهنگی دو کشور ایران و لبنان و لزوم هم افزایی بین فعالیت های مختلف زنان در شاخه های متعدد بین دو کشور، این نشست با هدف بررسی راهکارهای انجام همکاریهای فیمابین برگزار گردید.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/238393/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت‌های سالار عقیلی و نحوه انتخاب اسمش/ ویدئو

پیام تبریک فرمانده لشکر 84 پیاده لرستان

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

داستان آفریدن ترانه گل ارکیده، اثر ایلیا منفرد چیست؟

جشن عید فطر در کوهدشت؛ نمایش وحدت و همدلی مسلمانان

شناسایی 7 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

742 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان دیدن کردند

پیش بینی هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا لرستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای خرم آباد در روز 13 بدر + هواشناسی لرستان

4100 دستگاه ماینر در لرستان امحا فنی شد

61 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش اسکان یافتند

تردد در محورهای مواصلاتی لرستان روان است

680 بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و خدمات مسافرتی لرستان انجام شد

بازدید بیش از 700 هزار نفر از جاذبه‌ های تاریخی و طبیعی لرستان

شهرستان کوهدشت همچنان پذیرای مهمانان نوروزی

جشن یک ماه بندگی در روز عید سعید فطر

جوی آرام و صاف برای آسمان لرستان

اجرای کانال دفع آب‌های سطحی در پارک «ملل» خرم‌آباد

اقامت 181 هزار مسافر نوروزی در لرستان

چگونه پوتین به قدرت رسید؟

هزینه بسته‌بندی 200 درصد گران شد

رکوردزنی واردات ایران در سال 1403؛ طلا پرچمدار شد

رشد 2.5 برابری پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته

قیمت نفت تثبیت شد

اقامه نماز عید فطر در لرستان

اسکان بیش از 181 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بازدید بیش از 700 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان

برنامه ریزی مسئولان استان لرستان برای روز طبیعت

تشریح برنامه‌های 12 فروردین در لرستان

پایتخت 7؛ از ماکت ناصر تقوایی تا ناپلئونی بدون دایی‌جان

توزیع 85 میلیون تن میلگرد برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن

تورم 1401 به دلیل حذف ارز 4200 بود!

ثبت قراردادهای برجسته نفتی و گازی در سال 1403

رشد 26.2 درصدی نقدینگی در بهمن 1403

کاهش 30 درصدی تولید رانا در زمستان 1403

برگزاری رویداد «آیه‌نگار» در خرم‌آباد

آب‌گیری مطلوب 13 تالاب پلدختر

کلاهبردار 30 میلیاردی در دام پلیس افتاد

فریبِ سندسازی/ فروش زمین دیگران با مهر جعلی

تصادف خونین در جاده زالی حدفاصل نورآباد و نهاوند

پیام تسلیت فرمانده سپاه لرستان در پی درگذشت دو تن از نیروهای سپاه و ارتش

آمریکا بهترین راه برای رسیدن به اهدافش را مذاکره با ایران می‌داند

نظم نوین ترامپ؛ وقتی متحدان بی‌مصرف می‌شوند

ذخایر آب سد‌ها دو و نیم میلیارد متر مکعب کمتر از پارسال

نصب 4 میلیون کنتور هوشمند در کشور