ندای لرستان

آخرين مطالب

نرخ توقف در پارکینگ‌های عمومی شهرداری تهران در سال 1403 تعیین شد شهرداری تهران

نرخ توقف در پارکینگ‌های عمومی شهرداری تهران در سال 1403 تعیین شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - همزمان با دویست و شانزدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، بهای خدمات ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگ‌های عمومی شهرداری تهران در سال آینده با 19 رأی موافق به طور میانگین 40 درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار شهر ، سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در دویست و شانزدهمین جلسه شورا در جریان بررسی لایحه تعیین بهای خدمات ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگ های عمومی شهرداری تهران در سال 1403 با بیان اینکه نرخ ورودی و حق توقف در پارکینگ های مناطق 22 گانه، سازمانها و شرکت‌های شهرداری تهران در سه رده پارکینگ‌های روباز به عنوان رده سوم و پارکینگ‌های رده دوم و یکم بنابر شرایط و امکانات موجود تعیین شده است، اظهار کرد: نرخ‌ها برای خودروهای سواری، اتوبوس، مینی بوس و تریلر به ازای هر ساعت و روز پیش بینی شده است.
وی افزود: برای توفق کامل شبانه روزی نیز نرخ ها تعیین شده و به طور میانگین نسبت به سال 1402 افزایش 40 درصدی پیش بینی شده است؛ با توجه به هزینه های نگهداری، تأسیسات، هوشمندسازی و دیگر هزینه ها، این میزان افزایش پیشنهاد شده است.
تشکری هاشمی با بیان اینکه برای پارکینگ برج میلاد برابر پارکینگ های رده یکم، ارقام دریافت خواهد شد، گفت: در پارکینگ‌های رده یکم نرخ ساعت اول 9 هزار و 500 تومان و به ازای هر 30 دقیقه، هزار و 900 تومان و در ساعات شبانه هزار و 300 تومان در نظر گرفته شده است. همچنین در پارکینگ های رده دوم نرخ ورودی پنج هزار و 600 تومان و به ازای هر 30 دقیقه هزار و 300 تومان و برای ساعت 12 تا 24 هر ساعت 600 تومان و نرخ توقف شبانه روزی 49 هزار تومان تعیین شده است.
وی ادامه داد: در تعیین حقوق قانونی برای خودروهای پارک شده اگر تکالیف قانونی برای شهرداری در نظر گرفته شود، به این رقم افزوده خواهد شد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با بیان اینکه نرخ پارکینگ های مکانیزه 1.5 برابر پارکینگ های رده یکم خواهد بود، تصریح کرد: برای موتورسیکلت های که در پارکینگ ها توقف می کنند، 11 هزار تومان (برای توقف شبانه روزی) پیش بینی شده و مبلغ ورودی در ساعت اول سه هزار و 100 تومان که به ازای هر 30 دقیقه هزار و 500 تومان افزایش می یابد، پیش بینی شده است.
وی افزود: نرخ توقف خودروهای حامل موادغذایی و بار در پایانه های مسافربری مطابق با پارکینگ های رده دوم خواهد بود. در پایانه های سازمان پایانه ها به ازای هر روز توقف و هر بار ورود تا 24 ساعت، 6 هزار تومان برای سواری، هفت هزار و 600 تومان برای مینی بوس و ون و 11 هزار تومان برای اتوبوس است. توقف در پارکینگ های پایانه ها مطابق با پارکینگ های روباز خواهد بود.
تشکری هاشمی با بیان اینکه کسانی که امرار معاش آنها با موتورسیکلت است معمولاً در پارکینگ های طبقاتی توقف نمی کنند، یادآور شد: عمده موتورهایی که به پارکینگ های عمومی مراجعه می کنند، موتورسیکلت های لاکچری هستند. پیک موتوری عمدتاً به پارکینگ عمومی مراجعه نمی کند.
وی تأکید کرد: نرخ مصوب ما در کمیسیون بسیار کمتر از نرخ اتحادیه است؛ ما باید برای نگهداشت پارکینگ ها ارقامی را در نظر بگیریم. اینکه پارک ارزان باشد باید از جیب تمام شهروندان برداریم تا برای عده ای که خودروی خود را در پارکینگ عمومی پارک می کنند، هزینه کنیم.
محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه الکترونیک بودن یا نبودن پارکینگ ها ملاک نیست بلکه داشتن برخی تاسیسات ملاک است، اظهار کرد: برخورداری از سیستم های اعلام و اطفای حریق از جمله این تأسیسات است. اگر ارقام یکسان باشد انگیزه ای برای ارتقاء وجود نخواهد داشت. ضمن اینکه نرخ پارکینگ های خصوصی هفت تا هشت برابر نرخ پارکینگ های شهرداری است.
مهدی اقراریان رئیس کمیته حقوقی شورای شهر تهران با بیان اینکه ما ارقامی را در شورا مصوب می کنیم و شهرداری ارقام دیگری دریافت می کند، گفت: مواردی که در شورا تصویب می شود، باید با ابزار دقیق فناوری مورد نظارت قرار بگیرد اما زیرساخت های سازمان فناوری با مشکل روبه رو است.
وی ادامه داد: کسی که سوار موتور می شود می داند در سطح شهر چه می گذرد؟ عدد 11 هزار تومان نرخ توقف در پارکینگ ها زیاد است و پیشنهاد بنده به ازای هر ساعت توقف موتورسیکلت 500 تومان است. چراکه موتورسواران از اقشار ضعیف جامعه هستند.
اقراریان با طرح این پرسش که چرا باید همیشه نرخ افزایش پیدا کند، گفت: یکبار هم می توانیم ارقام را کاهش دهیم تا مردم طعم ارزانی را نیز بچشند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه وظیفه ما ابلاغ نرخ ها به پارکینگ های طرف قرارداد است، یادآور شد: مأخذ هوشمندسازی مجموعه دیگری است و باید جداگانه بررسی شود؛ با این وجود 50 درصد پارکینگ های در اختیار مناطق دریافت نرخ را الکترونیکی انجام می دهند و در پارکینگ های رده یکم، هوشمندسازی به طور کامل انجام شده است.
هرمزی افزود: شهروندان از طریق سامانه 137 می توانند اضافه دریافت را اطلاع دهند و ما نیز در راستای نظارت بر عملکرد، جرائم را در مزایده با پیمانکاران لحاظ خواهیم کرد.
به گزارش شهر بر اساس پیشنهادات مطرح شده مبلغ ورودی موتورسیکلت ها به سه هزار تومان کاهش یافت.
گفتنی است، بهای خدمات ورودیه و حق توقف وسایل نقلیه در پارکینگ‌های عمومی شهرداری تهران در سال آینده با حداکثر آراء موافق اعضا، به طور میانگین 40 درصد افزایش یافت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/937775/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت‌های سالار عقیلی و نحوه انتخاب اسمش/ ویدئو

پیام تبریک فرمانده لشکر 84 پیاده لرستان

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

داستان آفریدن ترانه گل ارکیده، اثر ایلیا منفرد چیست؟

جشن عید فطر در کوهدشت؛ نمایش وحدت و همدلی مسلمانان

شناسایی 7 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

742 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان دیدن کردند

پیش بینی هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا لرستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای خرم آباد در روز 13 بدر + هواشناسی لرستان

4100 دستگاه ماینر در لرستان امحا فنی شد

61 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش اسکان یافتند

تردد در محورهای مواصلاتی لرستان روان است

680 بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و خدمات مسافرتی لرستان انجام شد

بازدید بیش از 700 هزار نفر از جاذبه‌ های تاریخی و طبیعی لرستان

شهرستان کوهدشت همچنان پذیرای مهمانان نوروزی

جشن یک ماه بندگی در روز عید سعید فطر

جوی آرام و صاف برای آسمان لرستان

اجرای کانال دفع آب‌های سطحی در پارک «ملل» خرم‌آباد

اقامت 181 هزار مسافر نوروزی در لرستان

چگونه پوتین به قدرت رسید؟

هزینه بسته‌بندی 200 درصد گران شد

رکوردزنی واردات ایران در سال 1403؛ طلا پرچمدار شد

رشد 2.5 برابری پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته

قیمت نفت تثبیت شد

اقامه نماز عید فطر در لرستان

اسکان بیش از 181 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بازدید بیش از 700 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان

برنامه ریزی مسئولان استان لرستان برای روز طبیعت

تشریح برنامه‌های 12 فروردین در لرستان

پایتخت 7؛ از ماکت ناصر تقوایی تا ناپلئونی بدون دایی‌جان

توزیع 85 میلیون تن میلگرد برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن

تورم 1401 به دلیل حذف ارز 4200 بود!

ثبت قراردادهای برجسته نفتی و گازی در سال 1403

رشد 26.2 درصدی نقدینگی در بهمن 1403

کاهش 30 درصدی تولید رانا در زمستان 1403

برگزاری رویداد «آیه‌نگار» در خرم‌آباد

آب‌گیری مطلوب 13 تالاب پلدختر

کلاهبردار 30 میلیاردی در دام پلیس افتاد

فریبِ سندسازی/ فروش زمین دیگران با مهر جعلی

تصادف خونین در جاده زالی حدفاصل نورآباد و نهاوند

پیام تسلیت فرمانده سپاه لرستان در پی درگذشت دو تن از نیروهای سپاه و ارتش

آمریکا بهترین راه برای رسیدن به اهدافش را مذاکره با ایران می‌داند

نظم نوین ترامپ؛ وقتی متحدان بی‌مصرف می‌شوند

ذخایر آب سد‌ها دو و نیم میلیارد متر مکعب کمتر از پارسال

نصب 4 میلیون کنتور هوشمند در کشور