ندای لرستان

آخرين مطالب

برگزاری نشست سراسری مدیرعامل بیمه دی با کارکنان بیمه دی

برگزاری نشست سراسری مدیرعامل بیمه دی با کارکنان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - برنامه‌ی عملیاتی بیمه دی در سال 1403 از سوی مدیرعامل این شرکت تبیین شد.
نشست مدیرعامل شرکت بیمه دی با کارکنان سراسر کشور با هدف تبیین برنامه عملیاتی 1403 ، با حضور کلیه معاونین و مدیران ستادی به صورت حضوری و مدیران و کارکنان شعب و همچنین همکاران ستاد به صورت وبینار و برخط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی؛ در این نشست، طاهر موهبتی مدیرعامل این شرکت با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی اظهار کرد: رکن اصلی موفقیت و توفیق هر سازمانی را، سرمایه انسانی آن تشکیل می‌دهد. به همین دلیل است که می‌بایست طی مفاهمه و گفتمان میان همکاران، به یک اجماع در مفاهیم، اهداف و رویکردها دست یابیم تا بتوانیم به اهداف کلان شرکت نائل شویم.وی افزود: مهم‌ترین هدف هر بنگاه اقتصادی سودآوری و تأمین رضایت‌مندی سهامداران است. به همین منظور شرکت بیمه دی در تلاش است با تأکید بر سودآوری پایدار، در مسیر برنامه‌های خود گام بردارد. این شرکت توانسته در ماه‌های اخیر، نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته، فروش خوبی را تجربه نماید و پیش بینی‌ها حاکی از آنست که در ادامه و تا پایان سال نیز، 17 هزار میلیارد تومان رشد فروش داشته باشیم که حدود 90 درصد رشد نسبت به سال گذشته را شامل می‌شود.
موهبتی با تأکید بر مقوله‌ی فروش تصریح کرد: در زمینه‌ی فروش باید توجه نمود آن‌چه که مد نظر است؛ فروش باکیفیت است. زیرا نمی‌بایست سبد پرتفوی شرکت به جای کسب منفعت از فروش، دچار نوسانِ منفی شود. و این مهم از طریق سیستم نظارتی برنامه عملکرد به صورت مکرر پایش می‌شود و رابطه مستقیمی بین دریافتی همکاران با فروش با کیفیت وجود خواهد داشت.
وی با اشاره به دستاوردهای بیمه دی عنوان کرد: این شرکت توانسته است ضریب خسارت خود را به صورت قابل توجهی کاهش دهد. اما با این وجود به نظر می‌رسد به برنامه‌های منسجم‌تری برای ادامه این روند نیاز داریم. همچنین این شرکت در رتبه دوم فروش بین شرکت‌های بیمه خصوصی قرار دارد که تلاش همکاران و شبکه فروش در این زمینه، قابل تقدیر است.
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت بیمه دی با بیان اینکه شرکت نسبت به میانگین‌های صنعت بیمه، شرایط قابل قبولی دارد، گفت: در حوزه‌ها و رشته‌های مختلف صنعت باید پیشرو و پیشگام باشیم. اهداف را بزرگ ببینیم و گام‌های بلندی برای نیل به آن‌ها برداریم. توانمندسازی شبکه فروش و افزایش دانش و مهارت‌های ایشان، از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند مسیر موفقیت را هموارتر نماید. همچنین اعتماد و تفویض اختیار به شبکه فروش می‌تواند زمینه‌ساز رشد انگیزه‌ها و ایده‌ها باشد.
وی همچنین ضمن تبیین برنامه عملیاتی 1403 گفت: برنامه عملیاتی باعث می‌شود نظام اداری از روزمرگی فاصله بگیرد و در همین راستا، با برنامه‌ریزی توانستیم ارزش سهام شرکت را با رشد 136 درصدی در شرایط مطلوبی نسبت به میانگین صنعت بیمه قرار دهیم. همچنین افزایش سرمایه مصوب در مجمع شرکت می‌تواند زمینه‌ساز ارزش آفرینی برای مجموعه باشد.
وی افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری به میزان 2.8 برابر سودآوری بیشتر نسبت به سال گذشته را تجربه نماییم.
مدیرعامل بیمه دی با تاکید بر پویایی شعب و مدیریت‌های استان‌ها تصریح کرد: شناخت بازارهای مغفول مانده و ورود و فروش باکیفیت در این بازارها و همچنین فعالیت قابل قبول در تمامی رشته‌های بیمه‌ای می‌تواند، رشد قابل توجهی را در روند تحقق اهداف شرکت منجر شود.
وی اذعان کرد: در مسیر پیشرفت و تحول، اقتضائات و الزاماتی وجود دارد. از جمله شناخت هدف، اجماع بر روی هدف، باور هدف و وفاداری و پایبندی به هدف. بنابراین می‌بایست این اهداف به درستی و برای تمامی ارکان شرکت تبیین شود تا همه به ابعاد آن کاملاً و عمیقاً آشنا باشند. برنامه محوری، افزایش مهارت، به روز رسانی دانش، ایجاد مزیت رقابتی به وسیله نوآوری و خلاقیت، از خود گذشتگی و همبستگی از جمله مؤلفه‌هایی است که برای تحقق اهداف باید مورد توجه قرار گیرند.
مدیرعامل بیمه دی در پایان این‌نشست گفت: اعتقاد قلبی دارم که به فضل الهی و تلاش و انسجام سازمانی می‌توانیم آینده روشنی را برای شرکت محبوب بیمه دی رقم بزنیم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/938029/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

مشورت دادن در انتصابات «آری» ولی دخالت و اصرار «خیر»

ماهیت دروغین حقوق بشر غربی برای مردم آشکار شده است

خرم آباد، جهان شهر غار‌های منحصر‌به‌فرد

حجت الاسلام شاهرخی: خصلت دولت‌مردان رژیم صهیونیستی کشتار مردم بی‌گناه است

تأکید بر شفافیت در انتصابات لرستان/ نمایندگان دخالت نکنند

حجت الاسلام حسینی: فریضه امر به معروف و نهی از منکر فراموش نشود

اقامه باشکوه نماز عید سعید فطر در نقاط مختلف استان لرستان

پیش‌بینی شوکه‌کننده نایب رییس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره قیمت خودرو

طلای جهانی از 3100 دلار عبور کرد

درگذشت خواننده مشهور در حین اجرای کنسرت

تصادف در محور زالی/ شمار قربانیان به 6 نفر رسید

معرفی کشورهایی با کمترین نرخ مالیات در جهان

توافق ایران و ترکمنستان برای راه‌اندازی قطار مسافری

حساب این گروه از یارانه‌بگیران میلیونی شارژ شد

نماز عید فطر در جزیره کیش اقامه شد

هذیان پس از جراحی قلب؛ مشکل رایج برای بیماران مسن و مبتلا به بیماری‌های مزمن

این پلاستیک می‌تواند مشکل آلودگی زباله‌ ها را حل کند

یک خیبری در رختکن استقلال بود!

مغز ما چگونه واقعیت را از توهم تشخیص می‌دهد؟

تصادف مرگبار در فیروزآباد تهران 3 کشته برجای گذاشت

تصادف خونین در محور برخوردار نورآباد

5 نکته درباره تحصن حجاب که جمع شد

سفر پربار استاندار لرستان به کوهدشت

خاستگاه هنر ایران باستان در نقاشی‌های صخره‌ای هومیان و میرملاس نهفته است

تصادف مرگبار پژو 206 در محله فیروزآباد تهران سه کشته برجای گذاشت

پژوهش جدید: زنان شنوایی بهتری نسبت به مردان دارند

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت عید سعید فطر

تصادف 2 خودروی سواری در دلفان چهار کشته برجا گذاشت

هشدار پلیس فتا لرستان درباره کلاهبرداری‌های اینترنتی فطریه

عضو شورای شهر خرم‌آباد استعفا داد

تاثیر حملات ترامپ به یمن بر اقتصاد، انرژی و امنیت منطقه‌ای

تامین 70 درصد گاز کشور توسط پارس جنوبی

ظرفیت تولید پتروشیمی حدود 9 میلیون تن افزایش می‌یابد

افزایش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه فرآورده‌های نفتی ایران

72 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تعرفه‌ها قیمت‌ها را افزایش می‌دهد

الاکلنگ فروش 2 محصول محبوب؛ پژو سقوط کرد، سورن صعود

ایجاد 2500 پایگاه جمع‌آوری فطریه در لرستان

هشدار هواشناسی لرستان درباره ورود سامانه ناپایدار جوی

دورود شهری با جاذبه های گردشگری زیبا

نماینده مجلس: دولت در واردات خودرو کارشکنی می‌کند

خرید گیفت کارت از مسترگیفت مرکز معتبر فروش گیفت کارت

ترامپ: افزایش قیمت خودروها اصلا اهمیتی ندارد

ضوابط و نرخ خرید تضمینی برق نیروگاه‌های تجدیدپذیر ابلاغ شد

50 سولانا عیدی در انتظار تو!

سازمان هواپیمایی: مسافران نوروزی بلیت «رفت و برگشت» تهیه کنند

بابک زرین با «قصه پری» نامزد جشنواره جهانی موسیقی آمریکا شد

مالک باشگاه خیبر خرم آباد از استقلال تشکر کرد

سوءاستفاده از طرح کالابرگ معیشتی در لرستان