ندای لرستان

آخرين مطالب

الفت‌پور اعلام کرد؛

آغاز به کار سامانه آموزش مجازی شهرداری تهران؛ به‌زودی شهرداری تهران

آغاز به کار سامانه آموزش مجازی شهرداری تهران؛ به‌زودی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران در آیین رونمایی از 8 پروژه در رویداد «شهرآموز» گفت: نگاه ما در حوزه آموزشی مبتنی بر «بازیوارسازی آموزشی» است که سال آینده بیشتر به آن می‌پردازیم.

به گزارش خبرنگار شهر ، رویداد آموزشی تعالی سازمانی و تحول اداری (شهرآموز) با حضور مجید باقری معاون شهردار تهران، مدیران حوزه معاونت برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران و جمع کثیری از کارکنان شهرداری تهران برگزار شد.
محمد علی الفت پور، رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران در این نشست با اشاره به اینکه در شهرداری باید به آموزش و عارضه‌یابی خیلی بیشتر پرداخته شود، گفت: در 11 ترند حوزه HR به موضوع استعدادیابی و جانشین‌پروری در آموزش پرداخته شده است که امروز سعی کردیم بخشی از رویکردهای آموزشی و تحول سازمانی را داشته باشیم. 
وی با تأکید بر اینکه نگاه ما در حوزه آموزشی مبتنی بر «بازیوارسازی آموزشی» است، افزود: خودشناسی در حوزه کاری و کارمندی و به دنبال آن رسیدن به تحول و بهره‌وری سازمانی از دیگر برنامه‌هایی است که درنظر داشته‌ایم و در سال آینده نیز به‌طور ویژه به آنها می‌پردازیم.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، در تشریح 8 رونمایی انجام شده در رویداد «شهرآموز» عنوان کرد: در سال آینده به 8 موضوع مهم می‌پردازیم که مجمع عمومی منابع انسانی باید نسبت به آنها آگاه باشد.
الفت پور تصریح کرد: «نشان بهشت» براساس نشان‌های دولتی طراحی شده است. دبیرخانه آن در حال شکل‌گیری‌است و پس از آن به پیشنهاد معاونین محترم شهردار، شهردار تهران این نشان را به خاص‌ترین عملکرد شهرداری تهران اعطاء می‌کند.
وی بازیوارسازی (بازی سرآمدان) را اولین بازی محیطی نرم‌افزاری اداری ایران عنوان کرد و گفت: سومین «رویداد تهران 1404» با موضوع مالی و اقتصاد شهری نیز به زودی اعلام می‌شود. همچنین مراتب کار سامانه آموزش مجازی شهرداری تهران (آتی) رو به اتمام است و پس از بهره‌برداری، تمام مسائل آموزشی شهرداری از این طریق انجام می‌شود.
رئیس مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران، با رونمایی از «نشان تحول و تعالی سازمانی» گفت: ارزیابی مناطق 22 گانه، سازمان‌ها و شرکت‌ها با رویکرد تحولی انجام می‌شود و این نشان آغاز خوبی برای ایجاد چشم‌انداز برای مجموعه‌ها خواهد بود.
الفت پور در تشریح «تندیس سلامت اداری و مبارزه با فساد» هم عنوان کرد: مشارکت تمام کارکنان و مدیران شهرداری تهران در تحقق سلامت اداری بسیار اهمیت دارد.گگ
وی عنوان کرد: محتوای کتاب «کارمند حرفه‌ای» از ملزومات اداری شهرداری تهران است که به هر کارمند در حوزه‌های اداری، سرمایه انسانی، گزینش، سلامت اداری و ... اطلاعات جامعی می‌دهد. «رویداد شهرنگار» نیز یکی دیگر از موضوعات امروز است که اولین نسخه آن با موضوع مدیریت دانش در حادثه خلازیر تهیه، تدوین و منتشر شده است و از این پس وقایع مهم شهر رویداد نگاری می‌شوند تا آیندگان تجربه گذشتگان را مجدد تجربه نکنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/938066/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صحبت‌های سالار عقیلی و نحوه انتخاب اسمش/ ویدئو

پیام تبریک فرمانده لشکر 84 پیاده لرستان

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز جمهوری اسلامی ایران

داستان آفریدن ترانه گل ارکیده، اثر ایلیا منفرد چیست؟

جشن عید فطر در کوهدشت؛ نمایش وحدت و همدلی مسلمانان

شناسایی 7 مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در لرستان

همه راه‌ها دوباره به چین می‌رسد

بهمن 1403؛ بازگشت ترامپ و این‌بار امضای بخش‌نامه فشار حداکثری با دعوت به مذاکره

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

742 هزار مسافر نوروزی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان دیدن کردند

پیش بینی هواشناسی خرم آباد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا لرستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای خرم آباد در روز 13 بدر + هواشناسی لرستان

4100 دستگاه ماینر در لرستان امحا فنی شد

61 هزار مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش اسکان یافتند

تردد در محورهای مواصلاتی لرستان روان است

680 بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و خدمات مسافرتی لرستان انجام شد

بازدید بیش از 700 هزار نفر از جاذبه‌ های تاریخی و طبیعی لرستان

شهرستان کوهدشت همچنان پذیرای مهمانان نوروزی

جشن یک ماه بندگی در روز عید سعید فطر

جوی آرام و صاف برای آسمان لرستان

اجرای کانال دفع آب‌های سطحی در پارک «ملل» خرم‌آباد

اقامت 181 هزار مسافر نوروزی در لرستان

چگونه پوتین به قدرت رسید؟

هزینه بسته‌بندی 200 درصد گران شد

رکوردزنی واردات ایران در سال 1403؛ طلا پرچمدار شد

رشد 2.5 برابری پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته

قیمت نفت تثبیت شد

اقامه نماز عید فطر در لرستان

اسکان بیش از 181 هزار مسافر نوروزی در لرستان

بازدید بیش از 700 هزار نفر از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی لرستان

برنامه ریزی مسئولان استان لرستان برای روز طبیعت

تشریح برنامه‌های 12 فروردین در لرستان

پایتخت 7؛ از ماکت ناصر تقوایی تا ناپلئونی بدون دایی‌جان

توزیع 85 میلیون تن میلگرد برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن

تورم 1401 به دلیل حذف ارز 4200 بود!

ثبت قراردادهای برجسته نفتی و گازی در سال 1403

رشد 26.2 درصدی نقدینگی در بهمن 1403

کاهش 30 درصدی تولید رانا در زمستان 1403

برگزاری رویداد «آیه‌نگار» در خرم‌آباد

آب‌گیری مطلوب 13 تالاب پلدختر

کلاهبردار 30 میلیاردی در دام پلیس افتاد

فریبِ سندسازی/ فروش زمین دیگران با مهر جعلی

تصادف خونین در جاده زالی حدفاصل نورآباد و نهاوند

پیام تسلیت فرمانده سپاه لرستان در پی درگذشت دو تن از نیروهای سپاه و ارتش

آمریکا بهترین راه برای رسیدن به اهدافش را مذاکره با ایران می‌داند

نظم نوین ترامپ؛ وقتی متحدان بی‌مصرف می‌شوند

ذخایر آب سد‌ها دو و نیم میلیارد متر مکعب کمتر از پارسال

نصب 4 میلیون کنتور هوشمند در کشور