ندای لرستان

آخرين مطالب

بخش گسترده‌ای از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان در حیطه جوانان است ورزشي

بخش گسترده‌ای از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی لرستان در حیطه جوانان است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا/لرستان سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان گفت: بخش گسترده‌ای از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان در حیطه جوانان است.
فرهاد فرامرزیان در جلسه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی لرستان و اداره‌کل ورزش و جوانان با بیان اینکه انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌های بین‌بخشی سبب تسهیل در اجرای برنامه‌ها می‌شود، اظهار کرد: بخش گسترده‌ای از فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حیطه جوانان است و اکثریت کارکنان این نهاد را جوانان تشکیل می‌دهند.
وی به وجود ظرفیت‌های مشترک همکاری بین جهاد دانشگاهی و اداره‌کل ورزش و جوانان لرستان اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی کاری‌های مشترک ویژه در حوزه‌های پژوهشی و مراکز رشد با اداره‌کل ورزش و جوانان استان دارد. طرح مراکز نوآوری و شتابدهی به کسب و کارهای فناورانه جوانان در سطح ملی از سوی وزارت ورزش و جوانان توسط جهاددانشگاهی در سه فاز ترویجی، نوآوری و شتابدهی اجرا شد.
سرپرست جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش جمعیت بیان کرد: ارائه تخفیفات به سازمان‌های مردم‌نهاد، هیئت‌های ورزشی و تشکل‌های ذیل اداره‌کل ورزش و جوانان استان در حوزه درمان ناباروری از دیگر محورهای همکاری جهاددانشگاهی با اداره‌کل ورزش و جوانان استان است.
وی انجام کارهای تحقیقاتی، نظرسنجی و مطالعاتی از طریق مراکز مطالعاتی و افکارسنجی جهاد دانشگاهی را از دیگر حوزه‌های فعالیت مشترک با اداره‌کل ورزش و جوانان استان برشمرد و اضافه کرد: آمادگی برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت برای جوانان در دو بخش آقایان و بانوان وجود دارد کمااینکه رشته‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی اتصال به بازار سریع‌تری دارند.
آرش قیاسیان، مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه مباحث حوزه ورزش و جوانان باید به شکل راهبردی، دقیق، منظم و ساماندهی شده پیگیری شود، گفت: در این راستا جهاددانشگاهی نیز می‌تواند در حوزه‌های مختلفی با اداره‌کل ورزش و جوانان همکاری داشته باشد.
وی با بیان اینکه ورزش سبب اقتدار و افتخار برای کشور است، اضافه کرد: جامعه هدف اداره‌کل ورزش و جوانان قشر جوان به‌عنوان سرمایه اجتماعی هستند که باید ظرفیت تمام دستگاه‌ها برای حل مشکلات و چالش‌های آنان استفاده کرد.
قیاسیان با اشاره به فعالیت‌های اداره‌کل ورزش و جوانان در حوزه عمرانی افزود: ورزشگاه 15 هزار نفری استان که در آستانه افتتاح است علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، بستر برگزاری رویدادهای بزرگ ورزشی را در استان فراهم می‌کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان لرستان با اشاره به اینکه در حال حاضر 53 پروژه عمرانی ورزشی نیمه تمام در سطح استان در حال انجام است، گفت: در صورت تکمیل این پروژه‌ها 191 هزار متر مربع به سرانه ورزشی استان اضافه می‌شود.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/951884/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پور علی: تقویت اردو‌های راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

شاهرخی: معیشت مردم تنها از طریق ایجاد اشتغال و تولید محقق می‌شود

احیای 51 واحد راکد صنعتی، در صدر اولویت‌های اقتصادی لرستان

صفحات زمین حافظه دارند

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

ضربه جدید نظامی ترامپ به اروپا

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

ضریب نفوذ بیمه در لرستان پایین‌تر از میانگین کشوری است

محققان: استفاده بیش از حد از سی تی اسکن می‌تواند نرخ ابتلا به سرطان را افزایش دهد

تصادف در محور ازنا ـ دورود با 4 مصدوم

امحای مزرعه کشت خشخاش در پلدختر

رفتار آمریکا تغییر کرده است؟

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

وعده استاندار برای احیای 51 واحد راکد صنعتی لرستان

استاندار لرستان: فقط پشت میزها نخواهیم نشست!

سرمربی خیبر: جشن بقا در لیگ برتر را خواهیم گرفت

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران

مذاکره با آمریکا تصمیم صحیح نظام بوده است

خداحافظی با بازرسان آژانس؟

«جوچه» به سبک روسی

چرا چشم‌انداز مذاکرات مثبت است؟

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد؛ دیجیتال بانک پاسارگاد

بازدهی بورس در هفته چهارم فروردین 1404

اکبری دبیر انجمن تولیدکنندگان قند ایران: سال سخت شکری

پیش بینی قیمت دلار 28 فروردین 1404

جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال 1404 اعلام شد

عذرخواهی سرمربی نساجی از رسانه‌ها/ پروازمان تأخیر داشت

صنایع لرستان درگیر ناترازی برق/ از صنعت فولاد حمایت می‌کنیم

بازگشت 51 واحد راکد صنعتی لرستان امسال به چرخه تولید

تقویت اردوهای راهیان نور؛ رسالتی برای تبیین معنویت و مقاومت

واحد صنعتی تولید کابین آسانسور در لرستان بهره‌برداری شد

الهامی: روحیه بازیکنان ما خوب است

«ساکت الهامی» به نشست خبری نیامد؛ سریال تکراری «غیبت سرمربی‌ها»!

حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری، راه‌حل توسعه اقتصادی لرستان

برنامه امضای تفاهم‌نامه مشترک با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران

سرمربی خیبر: فردا با نساجی جنگی تمام‌عیار داریم!

شصت ثانیه خبری

قدرت‌‏های عربی این بار از توافق تهران و واشنگتن حمایت می‏‌کنند

تندروها 25 درصد دارایی ایران را به باد دادند