ندای لرستان

آخرين مطالب

شکارچی مخوف زنان در مشهد به دام افتاد اجتماعي

شکارچی مخوف زنان در مشهد به دام افتاد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - روزنامه خراسان، گزارشی تحت عنوان «عقرب زهر آگین شکار شد» را منتشر کرده که روایتی است از اقدام شیطانی و تکان دهنده یک وکیل قلابی برای تعرض به زنان

عقرب زهر آگین شکار شد
روایت این روزنامه بدین شرح است:
 مرد جوانی که متهم است به بهانه خواستگاری و ازدواج، زنان جوان را فریب می داد و سپس با تعارف کیک های زهر آگین به آن ها تعرض می کرد در حالی با دستورات ویژه قضایی دستگیر شد که به اموال بسیاری از طعمه های خود نیز دستبرد زده است.
این تبهکار مخوف که حدود4ماه قبل از زندان آزاد شده بود، هنگامی دوباره تحت تعقیب پلیس قرارگرفت که پرونده های تعرض و سرقت اموال زنان جوان در مشهد سریالی شد. به همین دلیل قاضی محمدحسین درودی(دادستان مرکز خراسان رضوی)بلافاصله دستورات ویژه ای را برای پیگیری سریع و قاطعانه پرونده سرقت های کثیف از زنان صادر کرد و این پرونده با توجه به اهمیت و حساسیت آن در شعبه204 بازپرسی زیر ذره بین تحقیقات قضایی قرارگرفت.
«قاضی سجادی شهری»پس از مطالعه سطر به سطر اوراق این پرونده و کنکاش های تخصصی در گزارش های پلیس، به عمق ماجرایی تکان دهنده پی برد که احتمالا زنان دیگری نیز قربانی تبهکار مخوف شده اند. طولی نکشید که گروه کارآزموده ای از افسران دایره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی با راهنمایی و نظارت مستقیم سرتیپ دوم احمدنگهبان(جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی) عملیات شناسایی و دستگیری تبهکاری را آغاز کردند که ماجراهای وحشتناکی از خلافکاری های وی در میان برخی شاکیان بازگو می شد.
آخرین شاکی هم بعد از 3روز بیهوشی در یک سوئیت اجاره ای، روی تخت بیمارستان طالقانی مشهد به هوش آمد و رازهای هولناکی را فاش کرد.گزارش روزنامه خراسان حاکی است با توجه به اهمیت این جرایم تکان دهنده،تلاش گسترده پلیس با بهره گیری از تجربیات ارزنده قاضی سید عماد سجادی شهری به واکاوی در بانک اطلاعاتی مجرمان رسید و بدین ترتیب با ردیابی شماره تلفنی که برخی از شاکیان در اختیار پلیس گذاشته بودند، سرنخ هایی از یک مجرم سابقه دار به دست آمد که 4 ماه قبل از زندان آزاد شده بود بنابراین دامنه تحقیقات به خیابان آیت ا...عبادی کشید و کارآگاهان موفق شدند این مرد حیله گر را که به «عقرب زهر آگین»معروف شده بود، در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کنند.
دربازرسی از مخفیگاه وی چندین گوشی تلفن،تعداد زیادی کارت های بانکی،لوازم منزل و غیره کشف شد که حکایت از عمق جرایم تبهکارانه وی داشت. بررسی های تخصصی در این ماجرا نشان داد مردی که حدود 43 سال دارد با معرفی خود به عنوان وکیل یا طلا فروش،زنان مطلقه یا رانندگان تاکسی های اینترنتی را به بهانه خواستگاری و ازدواج فریب می داد و آن ها را با شگردی خاص به سوئیت های اجاره ای می کشاند.
سپس با تعارف کیک و شیرینی آغشته به قرص های خواب آور سنگین،طعمه های خود را بیهوش می کرد و نه تنها برخی از آنان را مورد تعرض و آزار و اذیت قرار می داد بلکه همه اموال، طلا و گوشی تلفن آن ها را می ربود و در ادامه جرایم وحشتناک خود،پیامی را با این مضمون به مخاطبان گوشی طعمه هایش ارسال می کرد که حالم خوب نیست یا در جایی گیر کرده ام که نیاز شدید به چندین میلیون تومان پول دارم و بدین ترتیب با شماره کارت سرقتی که در اختیار مخاطبان طعمه خود می گذاشت از آن ها نیز کلاهبرداری می کرد.
ادامه بررسی های پلیس بیانگر آن بود که «عقرب زهر آگین» با شگردهای متفاوتی مانند پیگیری پرونده قضایی یا کمک مالی به طعمه های خود،آنان را فریب می داد و دست به سرقت یا کلاهبرداری می زد. یکی از شاکیان وی درباره تبهکار معروف به «عقرب زهر آگین»گفت: من کلیه ام را برای فروش در یکی از سایت های اینترنتی آگهی کرده بودم که فردی با عنوان «فرزادگلزار»(نام جعلی متهم)با من تماس گرفت و با دلسوزی چنین وانمود کرد که نباید کلیه ام را بفروشم!
و او پرونده آزادی شوهرزندانی ام را از طریق برادرش پیگیری می کند که وکیل دادگستری است. به همین خاطر او مبلغ یک میلیون تومان هم به من کمک کرد چرا که مدعی بود خودش در سعادت آباد تهران طلا فروشی دارد و برادرش امور وکالت شوهرم را به عهده می گیرد اما او دو روز بعد با من تماس گرفت و ادعا کرد قرار است یک سکه بهار آزادی به فرد رابطی بدهند که مقدمات آزادی شوهرم را فراهم می آورد و سپس از من خواست مقداری طلا بدهم و بقیه را هم خودش با طلاهای خام جور می کند! چرا که می گفت اگر چه طلا فروشی دارم اما من در زمینه شمش یا طلای خام فعالیت دارم و سکه طلا نمی فروشم! و این گونه دو انگشتر طلای مرا به سرقت برد!
ماجرای تبهکاری های وحشتناک این مرد سابقه دار تا حدی رسید که قاضی سجادی دستور انتشار تصویر بدون پوشش وی را که «حجت ا... عرب»نام دارد، صادر کرد و از شهروندان خواست چنان چه به هر طریقی طعمه این مرد به بهانه خواستگاری و ازدواج شده اند برای پیگیری موضوع به اداره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی(ستوان جاویدی) مراجعه کنند و مطمئن باشند که هویت شاکیان و اظهارات آنان در پرونده محرمانه باقی می ماند وحتی نزدیکان آن ها نیز از حوادثی که رخ داده است مطلع نخواهند شد.
منبع: khorasannews.com

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/952398/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ردیابی جهش نرخ ارز در نیمه دوم سال

معاویه آل‌سعود

توپ در زمین مسکو

درس‌‏هایی از دیپلماسی فنلاندی برای ایران

علت نوسانات قیمت حبوبات در بازار

سهامداران عدالت به گمانه‌زنی‌ها درباره مبلغ سود سهام توجه نکنند

فرار مشتریان پژو و تارا از بازار خودرو

پزشکیان: قدم نخست در حل ناترازی‌ها مصرف منطقی است

دلیل خروج علیرضا حقیقی از لیست خیبر

پرنیان: تبیین توسعه فضا‌های آموزشی در اولویت است

برامکی: خدمت به نیازمندان نقش مهمی در امیدآفرینی دارد

پیروزی پرگل خانگی خیبر/ چادرملو روی دور باخت

خلاصه بازی خیبر خرم آباد 2 – چادرملو اردکان 0

گل مردود خیبر خرم آباد به چادرملو

خیبر به لرستان و لرهای ایران عیدی داد

خیبر 2-0 چادرملو؛ اوضاع در خرم آباد خوب است!

پیروزی خیبر خرم آباد برابر چادرملو اردکان

جشن گلریزان زندانیان جرائم غیرعمد استان لرستان برگزار شد

توافق تاریخی در شام!

پاس گل رفیق‌دوست

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

فاتحانِ ناگهانی 1403

افزایش طلاق خاکستری در ایران؛ زنگ خطر

200 هزار تومنی جدید با طرح چوگان استاد فرشچیان

استفاده از هواپیمای جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

رئیس بانک مرکزی : نرخ رشد اقتصادی ایران بالاتر از آمریکا و کشورهای اروپایی است!

توضیح مقام شرکت برق در مورد مبالغ جدید در قبض برق خانگی

نماینده مجلس: اگر افزایش حقوق کارگران پایین‌تر از تورم باشد، کارفرما باید با التماس دنبال کارگر باشد

گزارش زنده: خیبر 0 - چادرملو 0

لزوم تسریع در تکمیل مدارس نیمه‌تمام بروجرد

آئین غبارروبی از گلزار شهدای خرم آباد+ عکس

خیبری‌ها به یاد هم‌تیمی حادثه دیده (عکس)

گزارش زنده: خیبر 2 - چادرملو 0

پیروزی شمس‌آذر و خیبر و توقف سپاهان مقابل نساجی در نیمه اول + فیلم

رکورد زنده‌ ماندن با قلب مصنوعی ثبت شد

ترامپ میخواهد صدر اخبار باشد

مذاکره یا بازی سلطه؟

دیپلماسی روی دور تند

رئیس جمهور: شکایت نمی‌کنم و کسی حق شکایت از طرف من را ندارد

تحریف سخن رهبری برای تضعیف رئیس‏‌جمهور

وزیر جهاد کشاورزی: بازار شاهد وفور کالاهای مصرفی مردم است

استفاده از هواپیمایی جایگزین در جهت جلوگیری از تاخیرات پروازهای نوروزی

اعلام ترکیب اصلی خیبر خرم‌آباد مقابل چادرملو

یازده بازیکن چادرملو مقابل خیبر خرم آباد

بازدید تیم های مشترک بازرسی از عمده فروشان مواد خوراکی و پروتئینی در کیش

امارات در نقش میانجی جدید؟

دیپلمات پیشین: سیاست همسایگی بابت تحریم‌ها شکست خورده است

ارتباط با اروپا و آژانس اولویت سیاست خارجی در 1404

غلط نامه‌رسانی با قَرقاش!

تصویر منتشر شده از 200 هزار تومانی‌های جدید