نشست توسعه اندیشکده ها در جامعه نخبگانی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
ندای لرستان - نشست اعضای اندیشکده نخبگان ایثارگر با تاکید بر توسعه اندیشکده ها در سطح کشور، روز چهارشنبه دوم آبان ماه در دفتر دانش پژوهان برگزار شد.
به گزارش «ایثار»، در این نشست عادل مهری، مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر گفت: این اولین نشست اندیشکده است که با توجه به منویات مقام معظم رهبری طی دیداری که با نخبگان داشتند و بر ایجاد اندیشکده نخبگان تاکید کردند، برگزار شده است.
وی افزود: بخش نخبگان بنیاد شهید و امور ایثارگران بیش از ده هزار عضو دارد و به دنبال این موضوع است که در راستای عمل به تکالیف و وظایف خود گام بردارد.
مهری با اشاره به اینکه در حال حاضر بحث ایجاد اندیشکده با موضوعات مختلف با هدف استفاده از توان اجرایی جوانان نخبه مطرح شده است، تصریح کرد: در این راستا به دو محور تقسیم میشود که در ابتدا مسئله محور و سپس مطالبه گر خواهند بود و اندیشکده ها با دستور کار مطالبه گری مسائلی را که مورد توجه و نیاز ایثارگران است، پیگیری میکنند.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر ادامه داد: در مجموعه مرکز دانش پژوهان این موضوع را سرلوحه کار خود قرار داده و در حوزههای مورد نیاز جامعه به خصوص ایثارگران شروع به کار خواهیم کرد. در حوزههای سلامت، هنر، علوم انسانی و موارد تخصصی که بین ایثارگران مطرح شده و بنیاد برای حل آن تلاش میکند نیز مجموعهای را شکل میدهیم.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و سرآمدان شاهد و ایثارگر تاکید کرد: یکی از مواردی که در اندیشکده مطرح است تعامل بین بنیاد و دیگر دستگاهها است. ضروری است اندیشکده ها در جهت جلو گیری از سوگیری در مباحث و نتایج قابل ارائه، هویت مستقل و خارج از چارچوب بنیاد شهید داشته باشند، البته بنیاد در حمابت از این عزیزان هرگونه اقداماتی که لازم باشد را انجام خواهد داد.
وی افزود: اندیشکده ها با هدف ایجاد فضایی امن جهت برگزاری طوفان و تعاملات فکری و اندیشه و نیز جهت دستیابی به استراتژی مشخص ایجاد میشود. تفاوت اندیشکده با پژوهشکده در نوع ماموریت آنها است، پژوهشکدهها با هدف تولید علم و فناوری تاسیس شده در حالیکه هدف از تشکیل اندیشکده ها، تولید و توسعه فکر و اندیشه است.
مهری اضافه کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با توجه به رسالت خود مبنی بر حمایت از نخبگان و پژوهشگران عزیز جامعه ایثارگری، به دنبال تاسیس اندیشکده هایی با اهداف مشخص برای دستیابی به اهداف والای کشور است.
وی با اشاره به اینکه جامعه ایثارگری کشور با عرق درونی به نظام و کشور، با احساس نیاز به وجود چنین اندیشکده هایی در کشور، به دنبال توسعه هر چه بیشتر فکر و اندیشه هستند، تصریح کرد: با تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به توسعه و فعالیت هر چه بیشتر بر روی موضوع هوش مصنوعی، این سازمان به دنبال تاسیس اندیشکده ایی در این حوزه به کمک نخبگان و پژوهشگران جامعه ایثارگری است.
وی تاکید کرد: اندیشکده هایی مانند اندیشکده ایثار و شهادت، اندیشکده فناوریهای نرم، اندیشکده هوش مصنوعی و اندیشکده سلامت میتواند موجب رشد و توسعه فضای تولید فکر و اندیشه برای تعیین استراتژیهای مهم در این راستا را فراهم کند.
گفتنی است؛ اولین جلسه همفکری با نخبگان جامعه ایثارگری در محل سازمان با هدف بررسی چالشها و فرصتهای توسعه این اندیشکده ها تشکیل شد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/984584/