ندای لرستان
جاماندگان طرح کالابرگ‌ها این خبر را بخوانند
يکشنبه 12 اسفند 1403 - 22:00:10
ندای لرستان - فارس / سخنگوی طرح کالابرگ گفت: فاز اول طرح کالابرگ‌های الکترونیکی روز گذشته اجرا شد و جاماندگان طرح کالابرگ‌های الکترونیکی هم می‌توانند برای دریافت اعتبار اقدام کنند.
سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ در گفت‌وگو با خبرنگار رفاه اجتماعی فارس با اشاره به استقبال از طرح کالابرگ‌های الکترونیکی در کشور، اظهار کرد: فاز اول طرح کالابرگ‌های الکترونیکی روز گذشته اجرا شد که هم تراکنش فروشگاه‌ها بالا بوده و هم مردم استقبال خوبی از این طرح کرده‌اند به‌طوری که تاکنون 200 هزار سرپرست خانوار و 750 هزار نفر توانسته‌اند اعتبار خود را از فروشگاه‌ها خریداری کنند.وی افزود: این طرح در سه‌فاز اجرا خواهد شد و فاز اول مشمولین سازمان‌های حمایتی هستند و مرحله دوم دهم یک تا 3 و مرحله سوم 4 تا 7 است و برای اعتبار خود به فروشگاه‌های خرد و عمده و زنجیره‌ای مراجعه می‌کنند.سخنگوی طرح کالابرگ با اشاره به میزان اعتبار تخصیص‌یافته به دهک‌های 1 تا 7، ابراز کرد: برای دهک 1 تا 3، معادل 500 هزار تومان اعتبار برای هر شخص، برای دهک 4 تا 7 به‌ازای نفر 350 هزار تومان شارژ اعتبار دریافت خواهند کرد.
وی درباره اقلام در نظر گرفته شده برای مردم، گفت: اعتبار به کد ملی سرپرست خانوار واریز می‌شود و سرپرست خانوار با هر کارت‌بانکی که دارد می‌تواند خریداری کنند و 11 قلم کالای اساسی وجود دارد که ما توصیه می‌کنیم 3 قلم کالای اساسی مانند لبنیات، پروتئین و خواربار را خریداری کنند و اجباری هم برای خرید نشان تجاری خاصی وجود ندارد.دبیری در پاسخی درباره زمان اعتبار طرح کالابرگ‌های الکترونیکی، عنوان کرد: در این دوره طرح کالابرگ‌ها، اعتبار کارت از بین نخواهد رفت و به مرحله دوم کالابرگ‌ها که تا پایان خردادماه 1404 خواهد بود منتقل می‌شود.وی اضافه کرد: 230 هزار فروشگاه متصل به طرح داریم که فروشگاه‌های عمده، خرد و زنجیره‌ای هستند و باتوجه‌به انتخاب خود می‌توانند از آن مراکز خریداری کنند.سخنگوی طرح کالابرگ‌های الکترونیکی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا کسی که از کالابرگ‌ها استفاده می‌کنند یارانه او قطع می‌شود، گفت: این طرح کالابرگ‌ها الکترونیکی هیچ ربطی به یارانه سرپرست خانوار ندارد و این دو با هم منافاتی ندارند.وی همچنین درباره جاماندگان از طرح کالابرگ‌های الکترونیکی، خاطرنشان کرد: افرادی که در دهک‌های 1 تا 7 هستند و بهمن‌ماه امسال یارانه خود را دریافت کرده‌اند مشمول طرح دریافت کالابرگ‌های الکترونیکی هستند اما آن دسته از کسانی که افرادی که در این دهک‌ها هستند و هیچ کالابرگی به آن‌ها اختصاص نیافته است می‌توانند از طریق کد دستوری(#1463*500*) یا با مراجعه به نرم‌افزار «شما» از اعتبار تخصیص‌یافته خود مطلع شوند.
دبیری در ادامه به نحوه اعتراض به تخلفات احتمالی در فروشگاه‌ها اشاره و عنوان کرد: در حین اجرای طرح کالابرگ‌ها اگر فروشگاهی هم تخلف داشت مردم می‌توانند با سامانه 124 تخلف فروشگاهی را ثبت کنند تا متخلفان فروشگاهی برخورد شود.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1012966/جاماندگان-طرح-کالابرگ‌ها-این-خبر-را-بخوانند
بستن   چاپ