ندای لرستان
ساختمان‌ها و وسایل نقلیه فرمانداری‌ها نوسازی می‌شود
يکشنبه 26 اسفند 1403 - 17:09:53
ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، حمید کشکولی ظهر امروز یکشنبه در جلسه با فرمانداران در سخنانی از اختصاص اعتبار برای نوسازی ساختمان‌ها و وسایل نقلیه فرمانداری‌های لرستان خبر داد و اظهار داشت: این امر در سال آینده عملیاتی خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اعتباری که به فرمانداران ابلاغ می‌شود را تبدیل به پاداش نکنند، گفت: آنچه که پرداخت می‌کنیم، متمرکز است، بعضاً برخی از فرمانداران آن را تبدیل به کارت و پول می‌کنند و آخر سال و ایام عید آن را خرج می‌کنند، این امر کاملاً خلاف است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری لرستان، بیان داشت: ما همه در تلاش هستیم که معیشت همکاران را ارتقا دهیم، استاندار نیز دستور دادند که طی روزهای آینده در این مسیر تلاش داشته باشیم.
کشکولی، تأکید کرد: اگر قرار است پاداش و کسری وجود داشته باشد، باید یکسان باشد و خدایی ناکرده شاهد دوگانگی دراین‌رابطه نباشیم.
کد خبر 6409819

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1015015/ساختمان‌ها-و-وسایل-نقلیه-فرمانداری‌ها-نوسازی-می‌شود
بستن   چاپ