ندای لرستان
4700 مسافر نوروزی در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش لرستان اسکان یافتند
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 13:09:20
ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، علی احمد دریکوند ظهر امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در روز دوم فروردین، هزار و 31 خانوار فرهنگی با جمعیتی بالغ بر چهارهزار و 730 نفر در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش استان اسکان یافتند.
وی افزود: هشت هزار و 614 نفرروز اقامت در این مراکز به ثبت رسیده است که نشان‌دهنده استفاده فرهنگیان از خدمات رفاهی ارائه شده توسط آموزش‌وپرورش است.
رئیس رفاه و تعاون آموزش‌وپرورش لرستان با اشاره به آمار تجمیعی از ابتدای تعطیلات تا کنون، بیان داشت: از ابتدای تعطیلات تا دوم فروردین، چهارهزار و 851 خانوار فرهنگی با جمعیتی بالغ بر 22 هزار و 535 نفر در مراکز اقامتی آموزش‌وپرورش لرستان اسکان یافته‌اند، در مجموع، 41 هزار و 839 نفرروز اقامت به ثبت رسیده است که این آمار، بیانگر بهره‌مندی گسترده فرهنگیان از این تسهیلات است.
دریکوند، ضمن قدردانی از زحمات همکاران خود در ستاد اسکان نوروزی، ابراز امیدواری کرد که با ارائه خدمات مناسب و باکیفیت، بتوانند رضایت هرچه بیشتر فرهنگیان را جلب کنند.
کد خبر 6415443

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1016028/4700-مسافر-نوروزی-در-مراکز-اقامتی-آموزش‌وپرورش-لرستان-اسکان-یافتند
بستن   چاپ