ندای لرستان
رضایتمندی مسافران نوروزی کیش؛ نتیجه برنامه‌ریزی منسجم است
يکشنبه 3 فروردين 1404 - 18:31:36
ندای لرستان - رضا مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزادتجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی از کمپ‌های اسکان مسافران نوروزی جزیره کیش بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در حاشیه بازدید از کمپ‌های اسکان مسافران نوروزی جزیره کیش گفت خوشبختانه در جزیره کیش شاهد برنامه‌ریزی خوب و منسجمی برای خدمت‌رسانی به مسافران نوروزی هستیم و زحمات بسیاری کشیده شده که شایسته تقدیر است.
یکی از نکات بسیار مهم برای ما، رضایتمندی مسافران از خدماتی است که دریافت می‌کنند و خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده، شاهد تحقق این مهم هستیم.
روند ورود مسافران نوروزی به جزیره کیش تا نیمه فروردین‌ماه استمرار خواهد داشت و کیفیت و روند مطلوب خدمات‌رسانی باید در این مدت حفظ شود.
تجربه خوبی که با مدیریت جدید در جزیره و برای ارائه خدمات به مسافران صورت گرفته، باید در دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد بازگو شود.
این مدل و تجربه اسکان مسافران می‌تواند الگویی برای دیگر مناطق آزاد کشور باشد.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1016078/رضایتمندی-مسافران-نوروزی-کیش؛-نتیجه-برنامه‌ریزی-منسجم-است
بستن   چاپ