ندای لرستان
تولید یک میلیون اصله نهال در پارک جنگلی شوراب
دوشنبه 4 فروردين 1404 - 14:04:16
ندای لرستان - مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان گفت: سال جاری و در پارک جنگلی شوراب بیش از یک میلیون اصله نهال تولید خواهد شد.
شیرزاد نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در لرستان اظهار کرد: با توجه به تعهدات کاشت یک میلیارد درخت، استان لرستان 30 میلیون اصله نهال در چهار سال تعهد دارد و هر ساله باید 7.5 میلیون اصله نهال تولید شود.
وی افزود: این نهالستان در راستای اجرای بهتر طرح مردمی یک میلیارد درخت مثمرثمر خواهد بود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان گفت: این نهالستان در سه بخش شامل گونه‌های اقتصادی همچون صنوبر و اکالیپتوس، گونه‌های فضای سبز با همکاری دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و گونه‌های جنگلی، اقدام به تولید نهال خواهد کرد.
نجفی با اشاره به پمپاژ پارک جنگلی شوراب عنوان کرد: این پمپاژ در سیل 98 دچار آسیب شده و تاکنون اقدامی در راستای بهره‌برداری از آن انجام نشده بود، اما به‌زودی مشکلات آن رفع خواهد شد و برای آبرسانی به پارک جنگلی و نهالستان شوراب مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به پارک جنگلی اناردر گفت: این عرصه به مساحت 200 هکتار، جزو طرح‌های موفق جنگل‌کاری استان بوده که سال گذشته بخش عمده‌ای از آن دچار حریق شده است و گونه‌های با ارزش بنه و بلوط دچار خسارت هنگفتی شد که قطع به یقین در سال جاری واکاوی خواهد شد و نسبت به کاشت گونه‌های جنگلی در این عرصه اقدام خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان لرستان تأکید کرد: به جرئت می‌توان گفت که گونه بنه دست‌کاشت با بیش از دو متر ارتفاع و با این کیفیت کمتر مشاهده می‌شود.
نجفی اضافه کرد: سال جاری و در پارک جنگلی شوراب بیش از یک میلیون اصله نهال تولید خواهد شد.
کد خبر 851981

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1016150/تولید-یک-میلیون-اصله-نهال-در-پارک-جنگلی-شوراب
بستن   چاپ