ندای لرستان
هشدار پلیس فتای لرستان درباره کلاهبرداری‌های رمزارزی + فیلم
پنجشنبه 7 فروردين 1404 - 10:39:13
ندای لرستان - رئیس پلیس فتای لرستان با اشاره به افزایش تبلیغات سرمایه‌گذاری در رمزارز و فارکس، هشدار داد که کلاهبرداران افراد را به‌عنوان واسطه مالی درگیر جرائم اقتصادی می‌کنند. - اخبار استانها -
حسین سپهوند، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد نسبت به افزایش تبلیغات گسترده در فضای مجازی پیرامون فعالیت در حوزه رمزارز، فارکس و موارد مشابه هشدار داد و اظهار کرد: این تبلیغات، بسیاری از افراد به‌ویژه جوانان را به‌سمت فعالیت‌های پرخطر سوق داده‌است.
وی با اشاره به مشکلات ناشی از این نوع فعالیت‌ها، افزود: کلاهبرداران در فضاهای رمزارز با وعده‌های وسوسه‌کننده و سودهای غیرواقعی، افراد را جذب کرده و از آن‌ها به‌عنوان واسطه مالی سوءاستفاده می‌کنند.
پلیس فتای لرستان: فریب پیامک‌های بانکی جعلی را نخورید!+فیلم رئیس پلیس فتای لرستان بیان کرد: مجرمان در تبلیغات رمزارزها با معرفی عناوینی مانند حسابدار یا واسطه مالی، اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت و وجوه حاصل از کلاهبرداری را به حساب آن‌ها واریز می‌کنند.
سپهوند با بیان اینکه مشتریان بدون اطلاع از عواقب، وجوه را تبدیل به رمزارز کرده و به کیف پول دیجیتال کلاهبرداران انتقال می‌دهند، تأکید کرد: از نظر حقوقی و قضایی، شخص واسطه مسئول شناخته‌شده و باید پاسخگوی ضرر و زیان مال‌باختگان باشد.
وی توضیح داد: به شهروندان، به‌ویژه جوانان توصیه می‌کنیم که فریب تبلیغات در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را نخورند و از ورود به فعالیت‌های مشکوک که می‌تواند مشکلات جدی برای آن‌ها ایجاد کند، پرهیز کنند.
.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1016558/هشدار-پلیس-فتای-لرستان-درباره-کلاهبرداری‌های-رمزارزی---فیلم
بستن   چاپ