ندای لرستان
اسکان بیش از 150 هزار مسافر نوروزی در لرستان
شنبه 9 فروردين 1404 - 13:04:36
ندای لرستان - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان گفت: نوروز امسال 151 هزار و 821 مسافر و گردشگر نوروزی در اقامتگاه‌های استان اسکان یافته‌اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، عطا حسن‌پور با اشاره به آمار اسکان مسافران نوروزی در لرستان اظهار کرد: در نوروز امسال 151 هزار و 821 مسافر و گردشگر نوروزی در اقامتگاه‌های استان اسکان یافته‌اند.
وی افزود: این تعداد گردشگر از 23 اسفندماه تا پایان روز جمعه هشتم فروردین‌ماه جاری در اقامتگاه‌های رسمی، غیررسمی و اقامتگاه‌های اضطراری استان اسکان داشته‌اند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری لرستان گفت: آمار اسکان مسافران نوروزی نسبت به مدت مشابه سال قبل از رشد 32 درصدی اقامت برخوردار بوده است.
حسن‌پور بیان کرد: از تعداد اسکان یاد شده، 38 هزار و 611 نفر در اقامتگاه‌های رسمی، 110 هزار و 695 نفر در اقامتگاه‌های غیررسمی و دو هزار و 515 نفر در اقامتگاه‌های اضطراری اسکان داشته‌اند.
وی با اشاره به استقبال گردشگران نوروزی از اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان نیز گفت: نوروز امسال و در مدت یاد شده چهارهزار و 885 نفر مسافر نوروزی، اقامتگاه‌های بوم‌گردی را برای اسکان و اقامت انتخاب کرده‌اند.
مدیر کل میراث فرهنگی لرستان یادآور شد : بر اساس آمار ثبت شده هتل‌های استان نیز با پذیرش 11 هزار و 550 نفر، پذیرای مهمانان و مسافران نوروزی بوده‌اند.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1016948/اسکان-بیش-از-150-هزار-مسافر-نوروزی-در-لرستان
بستن   چاپ