ندای لرستان
اسکان بیش از 75 هزار مسافر نوروزی در مدارس لرستان
شنبه 16 فروردين 1404 - 16:35:51
ندای لرستان - مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از رشد 40 درصدی پذیرش مسافران نوروزی در اسکان فرهنگیان استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان ؛ سید عیسی سهرابی روز شنبه 16 فروردین ضمن بیان رشد 40 درصدی پذیرش مسافران نوروزی در اسکان فرهنگیان استان، اظهار کرد: در تعطیلات نوروزی امسال، مدارس لرستان به مکانی برای اسکان مسافران تبدیل شدند و از ابتدای تعطیلات تا پایان روز سیزدهم فروردین، بیش از 75 هزار نفر در مدارس اسکان داده شدند.
وی افزود : این مسافران، که در قالب 15 هزار و 462 خانوار پذیرش شدند، در شرایطی متفاوت از هتل‌ها و مهمان‌پذیرهای رسمی، در کلاس‌های درس اقامت داشتند.
سهرابی به نحوه گزینش مدارس برای اسکان اشاره کرد و گفت : مدارس منتخب برای اجرای طرح اسکان، صرفاً به‌دلیل در اختیار داشتن فضای فیزیکی گسترده‌تر انتخاب نشدند بلکه معیارهایی چون «سطح تجهیزات، رعایت اصول بهداشتی، میزان مهمان‌پذیری، برخورد نیروهای خدماتی و حضور فعال مدیر مدرسه» از عوامل کلیدی در گزینش مدارس بوده‌است.
انتهای پیام 

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1018055/اسکان-بیش-از-75-هزار-مسافر-نوروزی-در-مدارس-لرستان
بستن   چاپ