ندای لرستان
مردم ستون های اصلی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی هستند.
يکشنبه 17 فروردين 1404 - 00:04:41
ندای لرستان -

آغاز نهضت توسعه عدالت آموزشی در لرستان با مشارکت مردم
نخستین نشست فرمانداران استان لرستان در سال جدید با حضور مهندس شاهرخی، استاندار لرستان و با موضوع نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزش‌وپرورش با مشارکت مردم، برگزار شد.
استاندار لرستان با تأکید بر اجرای دقیق برنامه حذف مدارس کانکسی و نوسازی مدارس سنگی، به فرمانداران تاکید کرد مسئولیت میدانی این نهضت را بر عهده گیرند و با تمام ظرفیت شهرستانی برای تحقق اهداف تا پایان مهلت مقرر تلاش کنند.
مهندس شاهرخی در ابتدای نشست ضمن تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای مسئولان در مسئولیت‌های خطیرشان، از خدمات دستگاه‌های اجرایی و آموزش و پرورش در ایام نوروز قدردانی کرد. وی هدف اصلی تشکیل این جلسه را بررسی دقیق اجرای دستورالعمل توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم عنوان کرد و آن را "پیمانی جمعی برای اجرای با کیفیت و دقیق در زمان مقرر" دانست.
وی با اشاره به تأکید ریاست جمهوری بر توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی، اعلام کرد: «در استان لرستان 170 مدرسه کانکسی با 260 کلاس شناسایی شده که باید تا پایان خرداد 1404 جمع‌آوری شوند. تاکنون 89 درصد پیشرفت حاصل شده اما 11 درصد باقی‌مانده نیز باید در اسرع وقت تکمیل گردد.»
وی همچنین وی از برنامه نوسازی 70 مدرسه سنگی دیگر با 95 کلاس تا پایان شهریور 1404 خبر داد و تأکید کرد: «این پروژه قابل تمدید نیست و باید طبق تقسیم‌بندی شهرستانی بدون بهانه اجرا شود.»
در بخش دیگری از سخنان، مهندس شاهرخی تأکید کرد: «پروژه‌های نیمه‌تمام بالای 70 درصد پیشرفت، باید تا پایان سال 1404 تکمیل شوند. تأمین منابع مالی نیز با استفاده از ظرفیت خیرین، صنایع، مسئولیت‌های اجتماعی و مشارکت مردمی بر عهده فرمانداران است.»
در ادامه نشست، سید عیسی سهرابی، مدیر کل آموزش و پرورش لرستان، با تأکید بر اهمیت نهضت توسعه عدالت آموزشی، گفت: «در استان لرستان بیش از 1233 مدرسه وجود دارند که شامل مدارس تخریبی، کانکسی یا سنگی هستند یا تراکم بالای دانش آموزدارند یا در حال تکمیل هستند. این وضعیت در برخی مناطق نیازمند توجه ویژه و همکاری گسترده برای رفع مشکلات است.»
وی افزود: «یکی از اهداف اصلی این نهضت، حذف مدارس کانکسی و نوسازی مدارس فرسوده است. برای این منظور، نیاز به همکاری صمیمانه همه مسئولان و به ویژه فرمانداران شهرستان‌ها داریم. این پروژه‌ها تنها از طریق شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های محلی و خیرین قابل تحقق است.»
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان همچنین در مورد مسئولیت‌های فرمانداران گفت: «فرمانداران به‌عنوان مدیران ارشد شهرستان‌ها باید رهبری این پروژه‌ها را به عهده بگیرند و برای هر پروژه یک جدول زمانبندی مشخص و دقیق تهیه کنند. علاوه بر این، باید از همه ظرفیت‌های موجود شهرستان خود، از جمله بخشداران، دهیاران و خیرین، برای جذب مشارکت‌های مالی و انسانی استفاده کنند.»
سهرابی در پایان اظهار کرد: «این نهضت تنها یک پروژه عمرانی نیست، بلکه یک آزمون بزرگ برای مسئولیت‌پذیری است. این طرح نیازمند عزم و اراده جدی تمامی مسئولان محلی است تا عدالت آموزشی در استان لرستان تحقق یابد.»

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1018152/مردم-ستون-های-اصلی-نهضت-توسعه-عدالت-در-فضاهای-آموزشی-و-پرورشی-هستند
بستن   چاپ