ندای لرستان
پیگیری طرح‌های عمرانی جدید در خرم‌آباد
چهارشنبه 20 فروردين 1404 - 08:57:43
ندای لرستان - شهردار خرم‌آباد از پیگیری پروژه‌های عمرانی جدید در این شهر خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، داریوش بارانی بیرانوند، شامگاه سه‌شنبه، در جلسه‌ با مدیر مخابرات منطقه لرستان، اظهار کرد: قطعه زمین 5.5هکتاری در گلدشت شرقی که سال‌ها رها و بلاتکلیف مانده، می‌تواند بستر مناسبی برای توسعه زیرساخت‌های شهری باشد.
وی افزود: بر اساس طرح تدوین‌شده در شهرداری، خیابانی به عرض 75 متر در امتداد میدان کریم‌خان تا بلوار بهارستان و در جوار پارک مهرورزان بازگشایی می‌شود.
تدوین سند چشم‌انداز «خرم‌آباد 1414» شهردار خرم‌آباد گفت: اجرای پروژه کمربند شرقی، آغاز عملیات در انتهای خیابان کریم‌خان و بازگشایی خیابان 17 شهریور از جمله مطالبات دیرینه شهروندان بود که محقق شد.
بارانی ادامه داد: پروژه‌هایی همچون سامان‌دهی بلوار جانبازان و ورودی میدان تیر نیز با حمایت مدیریت شهری و با هدف تسهیل در تردد شهروندان اجرایی شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه بخشی از اراضی مورد نیاز در تملک نهادهایی مانند شرکت مخابرات است، تصریح کرد: شهرداری با جدیت در حال پیگیری تعیین‌تکلیف این املاک برای تسریع در بازگشایی مسیرهای شهری است.
شهردار خرم‌آباد تأکید کرد: با وجود چالش‌های متعدد، همکاری سازنده‌ای میان شهرداری خرم‌آباد و دستگاه‌های اجرایی برقرار است و اجرای پروژه خیابان 75 متری و تعیین‌تکلیف زمین 5.5 هکتاری در اولویت‌های مدیریت شهری قرار دارد.
بارانی با قدردانی از حمایت استاندار لرستان و شورای اسلامی شهر اظهار کرد: نگاه توسعه‌محور مسئولان، مسیر ارتقای زیرساخت‌ها و خدمات شهری را هموار کرده است.
در ادامه این جلسه، هوشنگ نصیری، رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد، گفت: در بسیاری از کلان‌شهرها، دلیل پیشرفت و توسعه، هم‌افزایی میان مدیران ارشد است، اما در خرم‌آباد چنین رویکردی کمتر دیده می‌شود و در برخی موارد شاهد تقابل به‌جای تعامل هستیم.
وی افزود: مدیران استانی باید شهرداری را بازوی اجرایی توسعه شهری بدانند و در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، همکاری لازم را داشته باشند.
رئیس شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با بیان اینکه خرم‌آباد از زیرساخت‌های مناسب بی‌بهره است، گفت: شهری با پیشینه تاریخی و موقعیت جغرافیایی ممتاز باید در مسیر تبدیل به مقصدی مهم برای گردشگری و توسعه ملی قرار گیرد.
نصیری تأکید کرد: عدم برخورداری از منابع درآمدی پایدار شهری، از مهم‌ترین چالش‌های خرم‌آباد است و با این وجود، مجموعه شهرداری خدمات‌رسانی به شهروندان را ادامه می‌دهد.
وی ادامه داد: توسعه پایدار شهری در گرو همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی با شهرداری است و این هدف تنها در سایه تعامل، هم‌افزایی و درک منافع عمومی محقق می‌شود.
در ادامه جلسه، حجت‌الله احمدی‌پور، عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد نیز گفت: رویکرد مدیریت شهری رفع گره‌های ترافیکی و مشکلات ساختاری در سطح شهر است.
وی با بیان اینکه تعامل با دستگاه‌های اجرایی برای پاسخ‌گویی به مطالبات مردم ضروری است، اظهار کرد: هرچند برخی مطالبات شهروندان نیازمند زمان و بررسی‌های فنی است، اما با همکاری و هم‌افزایی، این مسیر قابل‌تحقق خواهد بود.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1018715/پیگیری-طرح‌های-عمرانی-جدید-در-خرم‌آباد
بستن   چاپ