ندای لرستان
833 دانش‌آموز در مراکز شبانه‌روزی لرستان تحصیل می‌کنند
دوشنبه 25 فروردين 1404 - 14:04:29
ندای لرستان - ایرنا / مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: امسال 833 دانش آموز در هفت مرکز شبانه روزی این استان تحصیل می کنند.
سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در بازدید از شبانه‌روزی عشایری امام جعفر صادق (ع) منطقه ویسیان با اشاره به اهمیت ایجاد محیطی امن و آرام برای دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی اظهار داشت: تعداد از دانش‌آموزان در مدارس شبانه‌روزی مشغول تحصیل هستند و موظفیم بستر مناسبی را برایشان فراهم کنیم تا غم دوری از خانواده کمتر حس شود.
وی با بیان اینکه حضور در خوابگاه‌ها و شنیدن صدای دانش‌آموزان می‌تواند ما را در اتخاذ تصمیمات بهتر یاری کند، افزود: استانداردسازی خوابگاه‌های دانش‌آموزی با اختصاص بودجه مناسب طی روزهای آینده عملیاتی خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان یادآور شد: مطابق برنامه بازدیدهای سرزده از مدارس شبانه‌روزی استان نواقص و ایرادات این مدارس شناسایی و در ستاد اداره کل بررسی و در حد توان، رفع خواهند شد.
سهرابی ادامه داد: بازدید از مدارس شبانه روزی شهرستان های الیگودرز و دلفان انجام و همزمان با این بازدیدها، رصد و ارزیابی عملکرد مدیران مدارس ابتدایی و متوسطه با حضور ارزیابان تخصصی آغاز شده که تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت و هدف ما توانمندسازی مدیران و رفع نواقص احتمالی در مدارس است.
وی با تأکید بر صیانت از بیت‌المال و حفظ اموال مدرسه، آنرا همچون خانه دوم دانش‌آموزان دانست و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه قول مساعد برای تجهیز خوابگاه‌ها به بهترین نحو داده شده تا دانش‌آموزان از فضایی بانشاط بهره‌مند شوند، اضافه کرد: در مناطق عشایری لرستان هفت مرکز شبانه‌روزی فعال هستند که 833 دانش‌آموز در این مراگز تحصیل می‌کنند و از این تعداد، حدود 300 نفر در خوابگاه‌ها ساکن هستند که به صورت شبانه‌روزی خدمات آموزشی و رفاهی به این دانش‌آموزان ارائه می‌ شود.
بازار

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1019630/833-دانش‌آموز-در-مراکز-شبانه‌روزی-لرستان-تحصیل-می‌کنند
بستن   چاپ