ندای لرستان
جذب بیش از 3 هزار حامی ایتام در لرستان
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 12:23:00
ندای لرستان - - طی مراسمی با حضور جلال شیخ‌پور، مدیرکل کمیته امداد لرستان و جمعی از معاونان این نهاد، از مدیران رسانه ملی در جمع خبرنگاران به پاس تلاش‌های ارزنده در مسیر ترویج فرهنگ نیکوکاری و حمایت از نیازمندان، تجلیل به‌عمل آمد.
در این آیین صمیمی، مدیرکل کمیته امداد با اهدای لوح تقدیر، از همراهی دلسوزانه و اثرگذار صدا و سیمای مرکز لرستان در تولید و پخش برنامه‌های متنوع در ماه مبارک رمضان که منجر به افزایش چشمگیر مشارکت‌های مردمی شد، قدردانی کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
جلال شیخ‌پور در این مراسم اظهار داشت: تلاش رسانه در انعکاس جلوه‌های زیبای نوع‌دوستی و پشتیبانی از طرح‌های حمایتی کمیته امداد، به‌ویژه طرح اکرام ایتام و محسنین، نقشی کلیدی در جلب اعتماد عمومی و جذب بیش از 3000 حامی جدید برای فرزندان نیازمند ایفا کرده است.
وی افزود: همت بلند برنامه‌سازان، خبرنگاران و مدیران رسانه‌ای در ماه مبارک رمضان، باعث شد شور همدلی و مواسات در میان مردم فزونی یابد و فرهنگ احسان در سطح جامعه نهادینه‌تر شود.
مدیرکل کمیته امداد لرستان در پایان ضمن تشکر از تعامل سازنده رسانه ملی با این نهاد، ابراز امیدواری کرد که این همکاری در مسیر خدمت به محرومان و اعتلای فرهنگ یاری‌رسانی، همچنان با قدرت ادامه یابد.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1020081/جذب-بیش-از-3-هزار-حامی-ایتام-در-لرستان
بستن   چاپ