ندای لرستان
تأخیر در اجرای بام خاطره‌ها در خرم‌آباد/ بارندگی اجازه نداد
پنجشنبه 28 فروردين 1404 - 13:24:17
ندای لرستان - شهردار خرم‌آباد از تأخیر در اجرای مجموعه بام خاطره‌ها به‌دلیل حجم بالای عملیات سنگ‌کاری و شرایط نامساعد جوی خبر داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، داریوش بارانی بیرانوند، شامگاه چهار شنبه، در بازدید از پروژه «بام خاطره‌ها» گفت: این مجموعه یکی از ظرفیت‌های منحصربه‌فرد تفریحی و طبیعی شهر خرم‌آباد است.
وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم پروژه بام خاطره‌ها را به‌طور کامل به بهره‌برداری برسانیم و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل بهار مسیر دسترسی این پروژه به اتمام برسد.
افتتاح تقاطع امام رضا در خرم‌آباد تا نیمه نخست 1404 شهردار خرم‌آباد با اشاره به تأخیر در بهره‌برداری کامل از مجموعه بام خاطره‌ها خاطرنشان کرد: هرچند قرار بود پروژه تا پایان سال گذشته تکمیل شود، اما حجم بالای عملیات سنگ‌کاری و شرایط نامساعد جوی، باعث کندی در روند اجرا شد.
بارانی بیرانوند ادامه داد: احداث مسیر دسترسی به بام خاطره‌ها در دستور کار شهرداری است و تاکنون 600 متر از مجموع 1200 متر آسفالت شده‌است و ادامه اجرای این مسیر نیز با همکاری بسیج سازندگی در حال انجام است.
وی تأکید کرد: قول ما به مردم این است که مسیر دسترسی بام خاطره‌ها تا پایان بهار به‌طور کامل آماده و قابل بهره‌برداری شود و تاکنون بیش از 50 درصد مسیر دسترسی این پروژه به اتمام رسیده‌است.
شهردار خرم‌آباد از آغاز اقدامات مربوط به درخت‌کاری در بام خاطره‌ها خبر داد و افزود: با انتقال آب به این منطقه در سال گذشته، شرایط برای تأمین آب پایدار فراهم شده و مراحل نهایی فضای سبز نیز به‌زودی انجام می‌شود.
بارانی بیرانوند با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی و زیست‌محیطی «بام خاطره‌ها» تصریح کرد: این مجموعه به گزینه‌ای برجسته برای توسعه فضاهای تفرجی درون‌شهری تبدیل شده‌است.
وی به امکانات پیش‌بینی‌شده در بام خاطره‌ها اشاره کرد و گفت: زیرساخت‌هایی نظیر مسیر دسترسی، آلاچیق‌ها، آبشارهای مصنوعی و فضاهای متنوع تفریحی برای استفاده عموم طراحی شده‌است.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1021095/تأخیر-در-اجرای-بام-خاطره‌ها-در-خرم‌آباد--بارندگی-اجازه-نداد
بستن   چاپ