ندای لرستان
جلسات شورای فرهنگ عمومی لرستان به سمت عملیاتی‌شدن برود
شنبه 30 فروردين 1404 - 22:05:11
ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی عصر شنبه در شورای فرهنگ عمومی لرستان، اظهار داشت: ارائه مستندات اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان برای مدیران الزامی است.
وی با بیان اینکه حضور مدیران عضو، در جلسات این شورا الزامی است، تأکید کرد: جلسات شورای فرهنگ عمومی در استان باید به سمت عملیاتی‌شدن پیش بروند.
نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی صحیح و بررسی وضعیت ارکان اصلی جامعه برای پیشرفت استان، تأکید کرد: یک کشور وقتی استقلال خواهد داشت و پیشرفت خواهد کرد که نظام سیاسی آن نظامی مردمی و دارای سرمایه اجتماعی و نیروهای مسلح آن نیز نیروی مسلح دارای سرمایه اجتماعی باشد.
حجت‌الاسلام شاهرخی، ادامه داد: اگر برخی کشورهای ضعیف به‌نظام سلطه وابسته شدند به این دلیل است که نظام آنها، نظامی مردمی نیست و نیروهای مسلح آنها مردمی نیستند و از سرمایه اجتماعی برخوردار نیستند.
وی گفت: پیشرفت این کشورها وابسته است و درون‌زا نیست؛ بنابراین برای پیشرفت استان باید هرچه بیشتر به ارتقای سرمایه اجتماعی توجه کرد.
کد خبر 6440381

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1021543/جلسات-شورای-فرهنگ-عمومی-لرستان-به-سمت-عملیاتی‌شدن-برود
بستن   چاپ