ندای لرستان - مهر / مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از یکپارچهسازی هزار و 405 هکتار از اراضی کشاورزی این استان طی سال گذشته خبر داد.
بهرام میر دریکوند در سخنانی، اظهار داشت: با افزایش تعامل بین مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی، مدیریت امور اراضی و اداره روابطعمومی سازمان بهمنظور ارتقای سطح اطلاعرسانی و فرهنگسازی در جامعه در خصوص اهمیت تجمیع و جلوگیری از خردشدن اراضی کشاورزی باید تعامل و هماهنگی منظم در سطح مراکز جهاد کشاورزی شهرستانهای 1 1 یازدهگانه برای شناسایی مناطقی که مستعد طرح تجمیع و یکپارچهسازی هستند، انجام شود.
بازار
![]()
وی افزود: از مدیریت ترویج و هماهنگی کشاورزی برای افزایش آگاهی کشاورزان از قوانین و فرایندهای سازمانی و فرهنگسازی در خصوص انجام طرح تجمیع و یکپارچهسازی اراضی کشاورزی در بین مردم، زمینه حضور بیشتر کارشناسان مدیریت امور اراضی در برنامههای رادیویی و تلویزیونی استانی و برگزاری کلاسهای آموزشی برای کشاورزان، پوستر، بروشور مربوط به حوزه امور زمین در این زمینه را فراهم کند.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان، عنوان کرد: در سال گذشته هزار و 405 هکتار از اراضی کشاورزی استان یکپارچهسازی شده است.
http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022084/1400-هکتار-از-اراضی-کشاورزی-لرستان-یکپارچهسازی-شد