ندای لرستان
سردار باقری: هنرمندان واقعیت‌های دفاع مقدس را به تصویر بکشند
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 00:13:48
ندای لرستان - به گزارش دفاع‌پرس از لرستان، سردار «نعمت‌الله باقری»، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، امروز، (سه شنبه) در آیین گرامیداشت هفته بسیج هنرمندان و تجلیل از هنرمندان بسیجی استان، با بیان اینکه همه ما پاسداران هنرمند هستیم و دلیل آن این است که در زمان دستور تشکیل سپاه از سوی امام خمینی (ره)، ایشان فرمودند که «مأموریت سپاه پاسداری از انقلاب اسلامی است»، اظهار کرد: هر جا و هر زمانی که نظام و ارزش‌های انقلاب اسلامی نیاز به حفاظت بود، سپاه پاسداران حضور داشته است و کسی نمی‌تواند بگوید در جایی که ورود کرده موفق نبوده، که این حضور موفق در عرصه‌های مختلف عین هنرمندی است.
وی ادامه داد: سپاه در همه حوزه‌ها از جنگ نرم و سخت، سازندگی، محرومیت‌زدایی و مقابله با دشمنان خارجی وارد میدان شده و همواره موفق است به همین دلیل خود را هنرمند می‌دانیم، که این هنر را امام خمینی (ره) به ما آموزش داده است.
باقری با بیان اینکه مگر می‌شود ایرانی و شیعه بود و عاشق ائمه‌اطهار (ع) و وطن نبود، افزود: ما می‌گوییم هر کسی در این خاک زندگی می‌کند، با وجود گاهاً اختلاف سلیقه‌ها، اما با یکدیگر دشمن نیستیم و همه فرزند ایران هستیم.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با اشاره به اینکه آنچه باعث شده هنرمندان لرستانی در جشنواره‌های ملی مقام‌های متعددی را کسب کنند این است که آثار آنها برگرفته از آئین و سنت استان بود که برای دیگران جذابیت ایجاد می‌کرد، گفت: این جذابیت باعث شد که مجموعه‌های هنری ما مقام‌هایی در سطح ملی و بین‌المللی کسب کنند.
وی با اشاره به توجه ویژه امامین انقلاب به هنر و هنرمندان و قائل شدن ارزش برای آثار و کار‌های آنها، تصریح کرد: بیش از 2 هزار شهید هنرمند در سراسر کشور داریم و نخستین جلسه امام خمینی (ره) بعد از پایان جنگ در مهرماه 67 با خانواده شهدای هنرمند بود که فرمودند: «هنر باید صیقل‌دهنده اسلام ناب باشد و کاستی‌های مختلف را در زمینه‌های گوناگون به تصویر بکشد.»
باقری به نقش هنرمندان در دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: هنرمندان باید واقعیت‌های دفاع مقدس را برای انتقال به نسل‌های جدید در همه زمینه‌ها به تصویر بکشند و این را بدانیم که شهدا بهترین هنرمندان انقلاب بودند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان تصریح کرد: امروز دشمن در جنگ شناختی به‌دنبال سیاه‌نمایی، ناامیدی و خودتحقیری است که به‌عنوان یک باور به جامعه تزریق کند؛ بنابراین هنرمندان با ظرفیت ویژه‌ای که دارند به خوبی می‌توانند عملیات سنگین روانی دشمن را خنثی کنند.
وی بهترین و بزرگترین هنرمند امروز در جامعه را مقام معظم رهبری دانست که در تمام عرصه‎‌ها با توجه به موقعیت مکانی و زمانی و همچنین مخاطبانی که دارد، مناسب جمع صحبت و به هنرمندی می‌پردازد.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022289/سردار-باقری--هنرمندان-واقعیت‌های-دفاع-مقدس-را-به-تصویر-بکشند
بستن   چاپ