ندای لرستان
افزایش تولید تخم‌مرغ در لرستان
چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404 - 14:23:32
ندای لرستان - معاون بازرگانی جهاد کشاورزی لرستان از فعالیت 12 واحد مرغ تخم‌گذار و تولید 712 تن تخم مرغ در استان خبر داد و گفت: این میزان نشان‌دهنده مازاد 112 تنی نسبت به نیاز مصرفی استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، معاون بازرگانی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به فعالیت 12 واحد مرغ تخم‌گذار در استان گفت: میزان مصرف تخم‌مرغ در لرستان به طور متوسط روزانه 20 تن است که معادل 600 تن در ماه است.
حسین میر دریکوند افزود: هم اکنون، 712 تن تخم مرغ در 12 واحد مرغ تخم گذار استان تولید می‌شود که نشان‌دهنده مازاد 112 تنی نسبت به نیاز مصرفی استان است.
حسین میر دریکوند همچنین به کاهش مصرف تخم‌مرغ در فصل گرما اشاره کرد و گفت: با شروع فصل گرما، مصرف تخم‌مرغ در کشور و به تبع آن در استان نیز کاهش می‌یابد و فرصت مناسبی برای صادرات این محصول به سایر کشورهاست.
میردریکوند اضافه کرد: جهاد کشاورزی لرستان در تلاش است تا مازاد تولید استان را به دیگر نقاط کشور و همچنین به خارج از کشور صادر کند.
به گفته معاون بازرگانی جهاد کشاورزی استان هم اکنون هر شانه تخم‌مرغ به قیمت 80 هزار تومان معامله می‌شود

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022387/افزایش-تولید-تخم‌مرغ-در-لرستان
بستن   چاپ