ندای لرستان
مسیر طلای جهانی عوض شد
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 09:50:43
ندای لرستان - ایسنا / قیمت طلا که روز گذشته، تحت تاثیر عقب‌نشینی ترامپ از اخراج رئیس فدرال رزرو و اظهارات وی در مورد مذاکرات تجاری چین، به پایین‌ترین حد یک هفته‌ای خود کاهش یافته بود، در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی افزایش یافت.
به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، 1.1 درصد افزایش یافت و به 3324 دلار و 27 سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با 1.3 درصد افزایش، به 3335 دلار و 60 سنت رسید.
قیمت هر اونس طلا در روز چهارشنبه، به زیر سطح 3300 دلار سقوط کرده و به پایین‌ترین سطح خود از 16 آوریل رسیده بود.
بازار
اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا، روز چهارشنبه گفت که تعرفه‌های بالا بین آمریکا و چین پایدار نیست.
روزنامه فایننشیال تایمز، روز چهارشنبه به نقل از چند منبع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد پس از لابی‌های چشمگیر مدیران صنعت در هفته‌های اخیر، خودروسازان را از برخی تعرفه‌ها معاف کند.
طلا که به طور سنتی، به عنوان پوششی در برابر ابهامات اقتصادی و سیاسی شناخته می‌شود و اغلب در محیطی با نرخ بهره پایین رشد می کند، روز سه شنبه به رکورد 3500 دلار و پنج سنت رسید.
بر اساس گزارش رویترز، شاخص دلار آمریکا در برابر همتایان خود، 0.1 درصد کاهش یافت و طلا را که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی ارزان‌تر کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 0.3 درصد افزایش، به 33 دلار و 65 سنت رسید، هر اونس پلاتین ثابت ماند و در 972 دلار و 44 سنت ایستاد و هر اونس پالادیوم 0.8 درصد کاهش یافت و به 936 دلارو 75 سنت رسید.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022526/مسیر-طلای-جهانی-عوض-شد
بستن   چاپ