ندای لرستان
راه اندازی 13 مرکز نفس در لرستان
پنجشنبه 4 ارديبهشت 1404 - 10:56:15
ندای لرستان - معاون بهداشت و درمان سپاه حضرت ابالفضل لرستان گفت: 13 مرکز «نفس» در 13 شهرستان استان راه اندازی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، مصطفی امیری با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و مقابله با سقط جنین خاطرنشان کرد: سپاه با راه‌اندازی 13 مرکز «نفس» در 13 شهرستان در مسیر حمایت از خانواده و افزایش جمعیت جوان کشور گام برداشته است.
وی افزود: سال گذشته از مجموع 378 مراجعه‌کننده به این مراکز، 337 نفر از تصمیم خود برای سقط منصرف شده و در نهایت 195 نوزاد متولد شد.
معاون بهداشت و درمان سپاه حضرت ابالفضل لرستان، سقط جنین را عملی حرام و غیر قانونی دانست و تأکیدکرد: هر گونه اقدامی در این زمینه باید با آگاهی کامل انجام شود. سپاه با جدیت با موارد خلاف قانون برخورد خواهد کرد و در تلاش برای فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی عمومی است.
امیری گفت: بیمارستان‌های صحرایی سپاه شامل خدمات کلینیکی و پاراکلینیکی است که با اجرای غربالگری اولیه، پزشکان متخصص برای ارائه خدمات درمانی به این مراکز اعزام می‌شوند.
وی با اشاره به حضور فعال سپاه در مناطق محروم و عشایری افزود: با بهره‌گیری از بالگرد، تیم‌های پزشکی به روستا‌های دورافتاده خدمات درمانی ارائه می‌دهند که سال گذشته چندین اردوی جهادی با همکاری جمعیت هلال‌احمر و اورژانس هوایی برگزار شد.
معاون بهداشت و درمان سپاه حضرت ابالفضل لرستان از امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: هدف این تفاهم‌نامه ارتقای سطح خدمات پزشکی برای گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه است.
امیری تأکید کرد: هیچ‌گونه انگیزه شخصی در کار نیست و تمام تلاش ما خدمت‌رسانی به مردم و رفع مشکلات درمانی آنها است.
وی از اصحاب رسانه خواست تا با همکاری در حوزه اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی پیرامون جوانی جمعیت و خدمات ارائه‌شده از سوی سپاه، نقش مؤثری در ارتقای سطح آگاهی جامعه ایفا کنند.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022532/راه-اندازی-13-مرکز-نفس-در-لرستان
بستن   چاپ