ندای لرستان
انتقاد امام جمعه خرم‌آباد از سیاسی‌کاری در انتصابات
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 15:42:15
ندای لرستان - نماینده ولی فقیه در لرستان درباره فشار بر وزرا برای گماردن افراد خاص هشدار داد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی، ظهر امروز، در خطبه‌های این هفته نمازجمعه با تأکید بر توصیه‌های پیشوایان معصوم برای رسیدن به عزت گفت: پیشوایان معصوم از ما خواسته‌اند که از فرمانروایان الهی اطاعت کنیم، چشم به مال مردم نداشته باشیم و با مردم رفتار منصفانه داشته باشیم.
او با بیان اینکه حضرت فاطمه معصومه را می‌توان «مریم اهل‌بیت» نامید، افزود: از ایشان می‌توان به‌عنوان چهارمین زن برتر در عالم اسلام یاد کرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به نام‌گذاری روز ولادت حضرت معصومه به‌عنوان روز دختر، از دختران خواست به شأن و مقام خود توجه کنند، در کسب علم و دانش و تقوا بکوشند و عمل صالح را نقشه‌راه خود قرار دهند.
شاهرخی دهه کرامت را دهه تعظیم شعائر الهی و آشنایی با سبک زندگی اسلامی دانست و افزود: هم حضرت فاطمه معصومه و هم حضرت امام رضا الگوهای بزرگ سبک زندگی اسلامی هستند.
او با اشاره به روز 9 اردیبهشت که به‌عنوان روز شوراها نام‌گذاری شده، بیان کرد: هدف از شوراها مشارکت مردم در مدیریت جامعه است، امری پسندیده که هم قرآن، هم سنت و هم عقل آن را تأیید می‌کند.
نماینده ولی فقیه در لرستان اشاره کرد: در هر جایی که شوراها بر اساس اصول تعیین‌شده عمل کرده‌اند، موفق بوده‌اند، اما هرجا که از این اصول فاصله گرفته‌اند، موفقیتشان کند شده‌است.
شاهرخی با تأکید بر اینکه میان شوراهای لرستان افراد متدین، متعهد، متخصص و دست‌پاک حضور دارند، توضیح داد: شورا کاری جمعی است، باید همه اعضا متعهد، متخصص و دلسوز باشند.
او با اشاره به سالروز صدور فرمان هشت‌ماده‌ای مقام معظم رهبری در دهم اردیبهشت سال 1380 ادامه داد: این فرمان تاریخی برای مبارزه با فساد و مفسدان صادر شد و رهبر معظم انقلاب در آن پیام خواستار اقدامات اساسی از سوی سران سه قوه شدند.
نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: ضربه به مفسدان باید قاطع، دقیق و ظریف باشد و در این مسیر نباید تبعیضی وجود داشته باشد و از شعار و تبلیغات نیز باید پرهیز شود.
شاهرخی با اشاره به ادامه نسل‌کشی علیه مردم مظلوم فلسطین تأکید کرد: جنایات جنگی رژیم صهیونیستی باید در دادگاه صالحه رسیدگی شود و وقت آن رسیده‌است که دولت‌های عربی و اسلامی، تمام روابط خود را با این رژیم در همه عرصه‌ها قطع کنند.
او انفعال و سکوت برخی دولت‌های عربی و اسلامی در برابر کشتار مردم غزه را «مایه شرم» خواند و افزود: این بی‌عملی در تاریخ ثبت خواهد شد و در پیشگاه خداوند گناهی نابخشودنی است.
نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به پخش یک برنامه توهین‌آمیز در رسانه ملی، تصریح کرد: اهانت به مقدسات مذاهب اسلامی، نه در سیره پیشوایان معصوم جای دارد و نه در منظومه فکری و عملی امامین انقلاب اسلامی.
شاهرخی با قدردانی از برخورد سریع رسانه ملی، افزود: در ایامی که روابط جمهوری اسلامی با کشورهای عربی در حال گسترش است، نباید اجازه داد برخی عناصر نفوذی با اقدامات هدفمند، به وحدت اسلامی آسیب بزنند.
او با اشاره به روز جهانی کارگر از کارگران به‌عنوان ستون پیشرفت جامعه یاد کرد و گفت: آنچه امروز کارگران نیاز دارند، امنیت شغلی و معیشتی در شأن کرامت انسانی آنان است.
نماینده ولی فقیه در لرستان با بیان اینکه قشر کارگر از وفادارترین اقشار به نظام و کشور بوده‌اند، اضافه کرد: دولت‌ها تاکنون تلاش‌هایی کرده‌اند، اما همچنان باید گام‌های اساسی‌تری برداشته شود.
شاهرخی با اشاره به مطالبات مردم درباره وضعیت نامطلوب معابر شهری گفت: در خطبه‌های قبلی درباره معابر صحبت شد و مردم هم استقبال کردند؛ حالا شهرداری و شورا جلسه تشکیل داده‌اند و عملیات آسفالت در هر سه منطقه خرم‌آباد آغاز شده‌است.
او تأکید کرد: باید معاونت عمرانی استانداری، نمایندگان مجلس و دستگاه‌های مسئول کمک کنند تا شهرداری بتواند نیازهای خود را تأمین کند و هرکس باید وظیفه‌اش را انجام دهد.
نماینده ولی فقیه در لرستان اشاره کرد: خطبه‌های نماز جمعه، تریبون مردم است و اگر کسی از بیان خواسته‌های مردم ناراحت می‌شود، نباید در جایگاه مسئولیت باقی بماند.
شاهرخی با تأکید بر ضرورت تأمین منابع شهرداری‌ها از محل درآمدهای داخلی و استانی، خواستار مشارکت همگانی مردم و دستگاه‌های مختلف در پرداخت بدهی‌ها و عوارض شد.
او با بیان اینکه مردم، سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی باید بدهی‌های خود را به شهرداری بپردازند، افزود: برخی از دستگاه‌های دولتی بدهکار شهرداری هستند و این عدم پرداخت، توان خدمت‌رسانی شهرداری را کاهش داده و مردم را متضرر می‌سازد.
نماینده ولی فقیه در لرستان به برخی ساخت‌وسازهای بدون مجوز اشاره کرد و گفت: من مطلعم که برخی نهادهای دولتی بدون اخذ پروانه از شهرداری، اقدام به احداث ساختمان کرده‌اند؛ این اقدام خلاف قانون است و همه باید طبق ضوابط عمل کنند.
شاهرخی با اشاره به ضرورت پیش‌بینی مطالبات شهرداری در بودجه سالانه دستگاه‌ها، افزود: باید این بدهی‌ها در لوایح بودجه سنواتی گنجانده شود و دادستان هم می‌تواند در این زمینه به کمک شهرداری‌ها بیاید.
او مسدودشدن حساب برخی دستگاه‌ها از سوی شهرداری را نیز مورد نقد قرار داد و توضیح داد: این اقدام در نهایت به ضرر مردم تمام می‌شود و باید با تدبیر، عقلانیت و مدیریتی برخاسته از دانش و تجربه، مسائل را حل‌وفصل کرد.
نماینده ولی فقیه در لرستان به دیدار اخیر استاندار و مجمع نمایندگان لرستان با رئیس‌جمهور اشاره کرد و توضیح داد: این جلسه دیدار خوبی بوده و رئیس‌جمهور نیز دستورات مشخصی به وزرا داده‌اند.
شاهرخی درباره وضعیت مجتمع فولاد ازنا افزود: در این جلسه مقرر شد مالک فعلی دو هفته فرصت داشته باشد تا تکلیف نهایی خود را روشن کند و اگر نتواند ادامه دهد، از او خلع ید خواهد شد.
او افزود: نباید کس یا کسان، وزیری را تحت‌فشار بگذارد که اگر فلان فرد به مدیریت منصوب نشود، ما امضا جمع می‌کنیم یا استیضاح می‌کنیم، زیرا این رفتار، دون شأن است.
نماینده ولی فقیه در لرستان تأکید کرد: وقتی فردی با واسطه به مسئولیت برسد، خدماتش هم شخصی خواهد بود، نه عمومی و وزرا باید استقلال خود را حفظ کرده و منافع عمومی مردم را در نظر بگیرند.
انتهای پیام/644/.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022711/انتقاد-امام-جمعه-خرم‌آباد-از-سیاسی‌کاری-در-انتصابات
بستن   چاپ