ندای لرستان
پیش بینی قیمت دلار 6 اردیبهشت 1404
جمعه 5 ارديبهشت 1404 - 21:44:28
ندای لرستان - تجارت نیوز / قیمت دلار در هفته اول اردیبهشت با افت ارزش 5.41 درصدی و کاهش قیمت نزدیک به پنج هزار تومانی بسته شد. این اسکناس که در هفته اخیر در کریدور 70 هزار تومانی نیز معامله شد در انتظار دور سوم مذکره میان ایران و آمریکاست. کارشناسان اقتصادی دستیابی به توافق را نامشخص، اما خوش‌بینی نسبت به این دور از مذاکرات را بالا می‌دانند.
قیمت دلار در هفته اول اردیبهشت با کاهش ارزش تا کریدور 70 هزار تومانی پایین آمد و با یک اصلاح کوچک به کف کریدور 80 هزار تومانی برگشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه با رقم 80 هزار و 400 تومانی به کار خود پایان داد.
روند بازار ارز تحت تاثیر اخبار مربوط به ایران و آمریکا و دور سوم این مذاکرات قرار داشت.
بازار
پیش بینی قیمت دلار
برخی کارشناسان اقتصادی معتقدند در صورت دستیابی به توافق، قیمت دلار در بازار آزاد ممکن است به صورت هیجانی بین 25 تا 35 درصد کاهش می‌یابد. با این حال آنها می‌گویند این کاهش پایدار نخواهد بود و به سیاست‌های بانک مرکزی و شرایط اقتصادی بستگی دارد.
به نظر می‌رسد بازار انتظاری ارز در انتظار روز شنبه است، تا به کریدور 70 هزار تومانی برگردد یا در کریدور 80 هزار تومانی پیش‌روی کند.
قیمت تتر کاهشی شد
قیمت درهم روز چهارشنبه روی رقم 22 هزار و 150 تومانی معامله شد و رشد 350 تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 80 هزار تومانی در حال معامله است و نسبت به روز پنجشنبه کاهش هزار و 200 تومانی دارد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 107 هزار و 320 تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح 91 هزار و 880 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه سوم اردیبهشت با افت 33 تومانی روی رقم 71 هزار و 256 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز 33 تومان افت داشت و با قیمت 69 هزار و 315 تومانی کشف شد.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1022752/پیش-بینی-قیمت-دلار-6-اردیبهشت-1404
بستن   چاپ