ندای لرستان
در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش لرستان مطرح شد
از نقش آفرینی مردم در توسعه و تحول آموزش و پرورش، تا رصد آسیب های اجتماعی و روانی دانش آموزان
دوشنبه 8 ارديبهشت 1404 - 00:07:51
ندای لرستان - جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش لرستان شامگاه یکشنبه 7 اردیبهشت 1404 رأس ساعت 20 به ریاست سید عیسی سهرابی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و با حضور رؤسا و مدیران آموزش و پرورش مناطق مختلف لرستان به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

در این نشست، سید عیسی سهرابی با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی و انسجام بین مدیران گفت: «حرف مدیر آموزش و پرورش باید با حرف مدیر مدرسه یکی باشد و این امر تنها از مسیر گفتگو، شنیدن و تعامل مداوم ممکن خواهد شد.» 
وی همچنین به اهمیت توجه ویژه رئیس‌جمهور به آموزش و پرورش با اختصاص 25 جلسه در سطح ملی اشاره کرد و این رویکرد را فرصتی بی‌سابقه برای تحول نظام آموزشی کشور دانست.
سهرابی در ادامه با بیان پارادایم مدیریتی جدید دولت مبنی بر مشارکت فعال مردم در اداره امور آموزشی، گفت: «باید فرهنگ مشارکت را تمرین کنیم و با کمک مردم، کشور و آموزش و پرورش را بسازیم.» 
وی بر لزوم تکمیل لیست 335 پروژه مشارکتی مدرسه‌سازی تأکید کرد و خواستار همکاری همه مدیران مناطق در این زمینه شد.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان همچنین به اهم سیاست‌های ابلاغی وزارت آموزش و پرورش پرداخت و بر اجرای کامل سند تحول بنیادین، توسعه عدالت آموزشی، تحول در ساختار نظام آموزشی، ارتقاء کیفیت مدیریت آموزشگاهی و توانمندسازی معلمان تاکید ویژه داشت. 
سید عیسی سهرابی از مدیران خواست پایگاه‌های آموزش نیروی انسانی در مناطق تشکیل دهند و برای تدوین اطلس روانی-اجتماعی دانش‌آموزان تا پایان هفته اقدام کنند.
از دیگر محورهای سخنان سهرابی می‌توان به تاکید بر توسعه فعالیت‌های نماز و قرآن در مدارس، توجه ویژه به دوره ابتدایی، حمایت از دانشگاه فرهنگیان، تشکیل کمیته‌های هوش مصنوعی در استان و پیگیری جدی طرح‌های مهارت‌آموزی بر اساس تکالیف برنامه هفتم توسعه اشاره کرد.
سایر موضوعات مطرح شده در جلسه:
ورود و نظارت مستقیم مدیران بر فعالیت‌های نهضت سوادآموزی و تأکید بر پرداخت حق‌الزحمه آموزش‌دهندگان بر اساس عملکرد.
ساماندهی شهریه مدارس غیردولتی و نظارت بر آن.
برنامه‌ریزی و برگزاری آیین‌های ویژه هفته معلم و لزوم رسانه‌ای کردن فعالیت‌های مرتبط.
برگزاری نمایشگاه هفته مشاغل و اجرای طرح حامی برای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند.
جشنواره اصلاح روش‌های تدریس در حوزه ابتدایی و مشارکت فرهنگیان در جشنواره رویداد الفتا.
بازبینی و پیگیری رتبه‌بندی فرهنگیان در مرحله دوم.
افتتاح چند زمین چمن مصنوعی در سطح مدارس و لزوم نگهداری از اماکن ورزشی.
ساماندهی کد فضاهای آموزشی و پیگیری پروژه مهر.
ثبت‌نام به موقع کتب درسی سال تحصیلی آینده.
سید عیسی سهرابی در پایان، بر ضرورت برگزاری منظم جلسات اتاق وضعیت نیروی انسانی در مناطق، تکریم جایگاه معلمان، توجه به کیفیت برگزاری امتحانات نهایی و کنکور، و استفاده مؤثر از ظرفیت خیرین و بانوان و جوانان در مدیریت آموزش و پرورش تأکید کرد.
این جلسه با هدف ارتقای هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد چشم‌انداز مشترک در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برگزار شد.
خبر و عکس : امین آقامیرزایی

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/1023144/از-نقش-آفرینی-مردم-در-توسعه-و-تحول-آموزش-و-پرورش،--تا-رصد-آسیب-های-اجتماعی-و-روانی-دانش-آموزان
بستن   چاپ