ندای لرستان
19 کودک در لرستان به فرزندخواندگی پذیرفته شدند
سه شنبه 17 مهر 1403 - 13:26:10
ندای لرستان - سفیر افلاک/ معاون اجتماعی بهزیستی لرستان اظهار داشت: در استان لرستان هشت مرکز شبانه‌روزی نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست وجود دارد که دو مرکز در شهر خرم‌آباد، دو مرکز در شهر الیگودرز، دو مرکز در پلدختر، یک مرکز در دورود و یک مرکز در بروجرد قرار دارد.
فاطمه فولادی، معاون اجتماعی بهزیستی لرستان با بیان اینکه مراکز نگهداری کودکان بر اساس جنسیت و سن رده‌بندی شده‌اند اظهار کرد: نوزادان شیرخوار در مراکز شیرخوارگاه و کودکان سه تا 6 سال نیز در این مراکز تفکیک شده‌اند.
معاون اجتماعی بهزیستی لرستان با اشاره به اینکه هم اکنون 71 کودک در هشت مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست بهزیستی لرستان نگهداری می‌شوند عنوان کرد: بچه‌هایی که به این مراکز ورود پیدا می‌کنند یا نوزادان مجهول‌الهویه هستند که از طریق نیروی انتظامی، بیمارستان و یا مراجع مختلف به مراکز ما ارجاع داده می‌شوند و یا کودکان بی‌سرپرست و یا بدسرپرست هستند که از طریق دستگاه قضا به ما نامه داده می‌شود تا پذیرش و کارهای مددکاری آنها انجام شود.
وی بیان کرد: کودکان مذکور در مراکز بهزیستی نگهداری می‌شوند تا خانواده آنها پیدا شود و اگر خانواده آنها پیدا نشد براساس دستورالعملی که وجود دارد، می‌توانیم به خانواده‌هایی تحویل دهیم که متقاضی فرزند و یا فرزندخواندگی هستند.
فولادی گفت: برخی از کودکان که بدسرپرست هستند و خانواده‌ها صلاحیت نگهداری آنها را ندارند و از طریق اورژانس اجتماعی به بهزیستی تحویل داده می‌شوند نیز تا زمانی که شرایط در خانواده زیستی خودشان فراهم می‌شود ما کارهای مددکاری آنها را انجام دهیم تا به خانواده باز پیوند شوند.
وی تصریح کرد: گاهاً خانواده به دلایلی مانند طلاق، اعتیاد و ... شرایط نگهداری فرزند خود را ندارد که به درخواست خودشان و از طریق دستگاه قضا برای فرزندخواندگی به خانواده‌ها سپرده می‌شود.
معاون اجتماعی بهزیستی لرستان گفت: گاهی نیز والدین موقتاً شرایط نگهداری فرزند خود را ندارند که برای مدتی در بهزیستی نگهداری می‌شود تا شرایط خانواده فراهم شود، گاهی اوقات پدر و مادر صلاحیت نگهداری ندارند و کودک با دستور قضایی به کسی که از نظر قانونی منعی برای نگهداری ندارد (پدر بزرگ، مادر بزرگ، عمه و دایی ...) سپرده می‌شود.
فولادی در رابطه با خانواده‌های متقاضی فرزندخواندگی نیز اظهار داشت: خانواده‌ها براساس دستورالعملی که وجود دارد ثبت نام می‌کنند و تشکیل پرونده می‌دهند و بعد از بررسی کمیته در نوبت می‌مانند.
وی افزود: متقاضی فرزند در لرستان بیشتر از فرزندانی است که در مراکز نگهداری می‌شوند، چون کودکان باید منع تعقیب داشته باشند و کسی از خانواده سراغ آنها نیاید اما در لرستان معمولا تعداد بچه‌ها کم و متقاضی بیشتر است.
معاون اجتماعی بهزیستی لرستان عنوان کرد: سال گذشته مجوز گرفتیم و تعدادی از کودکان معلول و یا نیازمند درمان از طریق یک موسسه خیریه در مشهد برای فرزندخواندگی به یک سری خانواده‌ها سپرده شدند، تعدادی نیز برای فرزندخواندگی به استان‌های فارس و یزد رفتند.
وی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون 19 کودک به عنوان فرزندخوانده تحویل خانواده‌های متقاضی فرزند شده است و سیاست سازمان بهزیستی بر این است که بچه‌ها در حداقل مدت در مراکز نگهداری بمانند و در کنار خانواده‌ها قرار گیرند.


http://www.Lor-Online.ir/fa/News/983134/19-کودک-در-لرستان-به-فرزندخواندگی-پذیرفته-شدند
بستن   چاپ