ندای لرستان
رقابت شانه‌به‌شانه ترامپ و هریس
پنجشنبه 3 آبان 1403 - 20:36:24
ندای لرستان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
رای‌دهندگان در هاوایی، میسوری، یوتا و ویسکانسین از روز سه‌شنبه (یکم‌آبان‌ماه) شروع به انداختن رای خود کردند و به چندین ایالت دیگری پیوستند که رای‌گیری زودهنگام را در هفته‌های اخیر آغاز کردند. «جان هولمن» در گزارش 23اکتبر در الجزیره نوشت: نظرسنجی‌ها حاکی از آن است که کامالا هریس (نامزد دموکرات) و دونالد ترامپ (نامزد جمهوری‌خواه) در سراسر کشور و در ایالت‌های محل نبرد شانه به شانه هم پیش می‌روند. روز سه‌شنبه، هریس دو مصاحبه کرد: یکی با «ان‌بی‌سی‌نیوز» و دیگری با «تله موندو». در همین حال، ترامپ میزگردی را با رهبران لاتین تبار در کارولینای شمالی برگزار کرد.

به گفته جان هولمن، خبرنگار الجزیره، هریس از حمایت قوی در میان رای‌دهندگان لاتین تبار برخوردار است؛ درحالی‌که ترامپ در تلاش است تا حمایت‌های کلیدی جامعه، به‌ویژه در ایالت‌های حیاتی سیاسی را به‌دست آورد. هولمن گفت: «وقتی به ایالت‌های میدان نبرد نگاه می‌کنیم، بر اساس گزارش «ووتو لاتینو»، هریس از حمایت 63درصد از رای‌دهندگان لاتین تبار برخوردار است؛ درحالی‌که ترامپ کمتر از نیمی از این میزان یعنی 31درصد را دارد.
آخرین به‌روزرسانی از نظرسنجی‌ها چه می‌گوید؟
بر اساس نظرسنجی‌ها، رقابت نزدیکی بین هر دو نامزد وجود دارد. روز سه‌شنبه، نظرسنجی رویترز/ایپسوس نشان داد که هریس با 46درصد نسبت به 43درصد ترامپ برتری جزئی دارد. پیشتازی هریس در نظرسنجی 6‌روزه که روز دوشنبه بسته شد، مشابه برتری 45 به 42 درصدی او نسبت به ترامپ در نظرسنجی رویترز/ایپسوس در هفته گذشته بود. نظرسنجی جدید همچنین نشان می‌دهد که رای‌دهندگان دیدگاه منفی نسبت به اقتصاد و مهاجرت دارند و عموما از رویکرد ترامپ در قبال این مسائل حمایت می‌کنند. حدود 60درصد معتقد بودند که اقتصاد در مسیر اشتباه حرکت می‌کند. طبق گزارش « FiveThirtyEight»، تا 22اکتبر، هریس در نظرسنجی‌های ملی پیشتاز و 1.9درصد از ترامپ جلوتر بود.
نظرسنجی‌های ملی بینش‌های ارزشمندی را درباره احساسات رای‌دهندگان ارائه می‌دهند؛ اما نتیجه هیات الکترال - که بر اساس نتایج ایالت به ایالت تعیین می‌شود- در نهایت برنده را تعیین می‌کند و انتظار می‌رود هفت ایالت میدان نبرد حیاتی باشند. تفاوت بین هریس و ترامپ در هر یک از هفت ایالت محل نبرد -پنسیلوانیا، کارولینای شمالی، جورجیا، میشیگان، آریزونا، ویسکانسین و نوادا- در حاشیه خطای نظرسنجی‌ها است. این به آن معناست که این دو نامزد عملا در سراسر این ایالت‌ها برابر هستند: ترامپ در میانگین نظرسنجی‌ها در پنسیلوانیا، جورجیا، کارولینای شمالی و آریزونا و هریس با برتری بسیار کمی در میشیگان، ویسکانسین و نوادا پیشتاز است.
هریس در مصاحبه‌ای با «ان‌بی‌سی» در واشنگتن دی‌سی گفت که تیم او آماده است تا هرگونه ادعای پیروزی زودهنگام ترامپ را به چالش بکشد و تاکید کرد که اولویت او شکست دادن ترامپ است. هریس گفت دموکرات‌ها «منابع و تخصص» را برای مقابله با هرگونه تلاش ترامپ برای تضعیف انتخابات دارند. هریس گفت: «او -ترامپ- فردی است که تلاش کرد انتخابات آزاد و منصفانه را خنثی کند، هنوز اراده مردم را انکار می‌کند، اوباش خشن را برای حمله به ساختمان کنگره ایالات متحده تحریک کرد و حدود 140افسر مجری قانون مورد حمله قرار گرفتند، برخی نیز کشته شدند. این یک موضوع بسیار جدی است.»
هریس همچنین با «تله موندو»، یک شبکه تلویزیونی اسپانیایی زبان در ایالات متحده مصاحبه کرد. طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، او در طول این مصاحبه گفت که برای ساختن اقتصادی که «از طبقه کارگر حمایت کند» تلاش خواهد کرد. او همچنین بر تمرکز خود بر راه‌حل‌هایی تاکید کرد که «می‌توانند سرمایه بیشتری را برای جامعه به ارمغان بیاورند.» «تیم والز»، معاون هریس قبل از حضور باراک اوباما، رئیس‌جمهور سابق هنگام سخنرانی در جمعی از مردم در مدیسون، ویسکانسین، ترامپ را در سیبل اهداف خود قرار داد. والز گفت ترامپ در سخنرانی‌هایش یک خط سیر را دنبال نکرد و «همواره به جاده خاکی می‌زد و سخنرانی‌اش با فراز و نشیب همراه بود.» اوایل روز سه‌شنبه، ترامپ از هریس به‌خاطر عدم حضور در کمپین انتخاباتی آن روز انتقاد کرد. اوباما در جریان سخنرانی خود در مدیسون، ویسکانسین، گفت که قبلا در شیکاگو رای داده است.
اوباما به مردم گفت: «اگر هنوز رای نداده‌اید، اگر همین الان بیرون بروید [برای رای دادن] بروید، من آزرده نخواهم شد.» او همچنین از ترامپ انتقاد کرد و گفت: «اگر پدربزرگتان مثل ترامپ رفتار کند، نگران می‌شوید. نه؟» با این حال، ترامپ در رقابت‌های خود هریس را چنین توصیف کرد: «او در حال حاضر خواب است... این چیزی نیست که شما می‌خواهید.» اظهارات ترامپ در پی تلاش هریس برای نشان دادن او به‌عنوان مردی «پیر و فرسوده» است. رئیس‌جمهور سابق همچنین از فرصت استفاده کرد و از دولت بایدن به‌دلیل افشای اسناد طبقه‌بندی‌شده که ظاهرا نقشه‌های اسرائیل برای حمله به ایران را تشریح می‌کرد، انتقاد کرد.

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/984873/رقابت-شانه‌به‌شانه-ترامپ-و-هریس
بستن   چاپ