ندای لرستان
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش مدیران فرهنگی و آموزشی:
برخی از ایثارگران یک رسانه هستند/ پراکنده کاری در حوزه ایثار و شهادت مشهود است
يکشنبه 20 آبان 1403 - 14:51:05
ندای لرستان - نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش مدیران فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید گفت: برخی از ایثارگران یک رسانه هستند و باید هرکدام یک اثر تولید کنند.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در اختتامیه همایش معاونان فرهنگی و آموزشی استان‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران که صبح روز یکشنبه 20 آبان ماه در هتل هویزه با شعار «شهادت، حماسه فرهنگی» برگزار شد، اظهار کرد: بزرگ‌ترین اجری که می‌تواند از شهدا طلب کرد، شفاعت آن‌ها در قیامت است، زیرا آنان در قیامت شفیع هستند و در روایات آمده که می‌توانند حدود هفتصد نفر را شفاعت کنند و امیدواریم ما جزو شفاعت کنندگان شهدا باشیم. 
وی ضمن بیان توصیه‌هایی به مدیران فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، اظهار کرد: باید ببینیم چرا تلاش بسیار ما سبب نمی‌شود که مجموعه فعالیت‌های فرهنگی را به عنوان فرهنگ غالب جا بیندازیم وبا وجود آثار هنری متعدد، فرهنگ ایثار و مقاومت غلبه ندارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم با اشاره به اینکه در دهه شصت غلبه سینمای ایران، ارزش‌های انقلاب، امام راحل(ره) و دفاع مقدس بود، تصریح کرد: در آن دوران این فرهنگ جاری و ساری بود، اما باید ببینیم چرا در موضوع ایثار و شهادت پس از چهل سال هنوز نتوانستم این فرهنگ را نهادینه کنیم. هشت سال جنگ با آن حجم از ایثار، از خودگذشتگی شهدا، جانبازان و آزادگان اتفاق افتاد، اما چرا نویسنده‌ای که در حوزه‌های مختلف قلم می‌زند، در این حوزه وارد نمی‌شود که باید در این رابطه مسئولان فکری کنند.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در این حوزه کارهای گسترده و پراکنده ای تولید می‌شود، اما تبدیل به برند و شاخص نمی‌شود، تاکید کرد: یکی از دلایل این است که ما پراکنده کاری زیادی داریم و مجموعه جهت پیدا نمی‌کند. اگر می‌خواهیم در این حوزه، فرهنگ ایثار و شهادت را گسترش دهیم، باید تولید محصولات و کیفیت آن در کشور بالا برود. در موضوعاتی مثل انیمیشن و مستندسازی نهضتی راه بیندازیم و فعالیت‌های متمرکز و قوی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در مقطعی در کشور ما تولیدات انیمیشن به قدری کم بود که حدود 90 درصد تولیداتی که از رسانه ملی پخش می‌شد، خارجی بود اما امروز این موضوع برعکس شده و وضعیت انیمیشن بسیار خوب است. امروز نهضت فیلم سازی و سریال‌سازی هم در این خصوص شکل گرفته، اما در بسته‌بندی و پخش آن مشکل داریم، لذا باید مجموعه فعالیت‌هایمان را در هنر و رسانه متمرکز کنیم و در این رابطه باید سیاست‌های خاصی تعریف شود.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه اگر بنا باشد در حوزه هنر و رسانه کار کنید، باید پیکره هنر را یک‌جا ببینیم و به تمام ابعاد توزیع فرهنگ ایثار و شهادت بپردازیم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در حوزه نشر تا حدودی موفق بودیم که نمونه آن حاشیه نویسی هایی است که مقام معظم رهبری بر تعدادی از کتابها داشتند. با وجود اینکه ناهماهنگی هایی وجود دارد اما آثار منتشر شده در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بسیار خوب است، ولی در دیگر بخش‌ها مانند مطبوعات، سینما، رادیو و تلویزیون عقب افتادگی‌هایی داریم که باید جبران شود.
وی افزود: ما باید در نتیجه کار فرهنگی به جایی برسیم که جامعه هدف ما، در منش و رفتار خودشان اظهار کنند که ما افتخار می‌کنیم که ایثارگر هستیم و در جامعه، ایثارگران ما مورد تکریم و احترام قرار گیرند و برای ترویج این فرهنگ تلاش کنند. در میان آحاد مردم هم این عزیزان بتوانند در اطراف خود و جامعه اثرگذار باشند و تبدیل به یک شخصیت فرهنگی شوند.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه مدیران فرهنگی باید به صورت مداوم خلاقیت و نوآوری داشته باشند، تاکید کرد: از تمام شخصیت‌ها و توانمندی‌ها استفاده کنید، بر مجموعه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی اشراف یافته و در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز کارآیی لازم را داشته باشید، در استان‌ها این شورا را فعال کرده و مطالبه گری کنید.
حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم تاکید کرد: نمادسازی های بزرگی مثل میدان فلسطین تهران باید در تمام استان‌ها صورت گیرد و از ابتکارات این چنینی باید استفاده کرد. اگر بنا باشد فرهنگ سازی کنیم باید به شبهات پاسخ دهیم، زیرا یکی از دلایل عدم موفقیت ما در مسایل فرهنگی ایجاد شبهه است که در خارج از کشور بسیار است، لذا مدیران فرهنگی و آموزشی باید مرکز رصد جهت پاسخگویی به این شبهه‌ها داشته و منفعل بودن را کنار بگذارند، تا بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را در منطقه به فرهنگ غالب تبدیل کنیم.
وی یادآور شد: ما در جبهه حق باید در مقابل باطل بایستیم در این خصوص به تولید آثار هنری بپردازیم. برخی از ایثارگران یک رسانه هستند و باید هرکدام یک اثر تولید کنند، شما نیز در قلمرو استانی خود به میزان اختیاری که دارید جایگاه فرهنگی خودتان را بالا برده تا اثرگذاری شما چند برابر شود.
انتهای پیام/

http://www.Lor-Online.ir/fa/News/988846/برخی-از-ایثارگران-یک-رسانه-هستند--پراکنده-کاری-در-حوزه-ایثار-و-شهادت-مشهود-است
بستن   چاپ