ندای لرستان

آخرين مطالب

کیهان: جمعه‌های رئیسی تعطیل نبود سیاسی

کیهان: جمعه‌های رئیسی تعطیل نبود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روزهایی بود که رئیس‌جمهور بی‌خبر از همه‌جا «صبح جمعه» از مسائل کشور مطلع می‌شد. روزهایی بود که رئیس‌جمهور فارغ از گرمای تابستان و سرمای زمستان در هوای مطلوب اتاق کارش، روی صندلی راحت ریاست‌جمهوری می‌نشست و کشور را از دریچه چند اینچی یک صفحه نمایش اداره می‌کرد. روزهایی بود که رئیس‌جمهور با شیشه‌های دودی و دستورالعمل‌های امنیتی دیواری قطور میان خود و مردم کشیده بود. روزهایی بود که نام دولت «امید» و رسمش «ناامید» کردن مردم بود. آن روزهای تلخ اگرچه به تاریخ نپیوست اما دست‌کم برای چند سالی متوقف شد و مردم رئیس‌جمهوری را انتخاب کردند که در خدمت به ملک و ملت آرام و قرار نداشت.
با سید ابراهیم رئیسی «جمعه» نماد کار و تلاش و آگاهی از مسائل مردم و کشور شد. 11 شهریورماه 1401 یکی از همان جمعه‌هایی بود که رئیسی عزیز به منظور افتتاح طرح آبرسانی غدیر با هدف تامین آب 26 شهر و 1000 روستای استان خوزستان به دزفول سفر کرد. طرح غدیر موجب تامین آب شرب 52 درصد جمعیت استان خوزستان شد. این پروژه بزرگ‌ترین پروژه آبرسانی قرن در استان خوزستان بود. پروژه‌ای که وعده انتخاباتی خیلی از دولت‌ها بود و سال 1387 آغاز شد اما تا ابتدای دولت سیزدهم کمتر از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت. با روی کار آمدن دولت شهید رئیسی این پروژه با تامین مالی 1200 میلیارد تومانی و با همت ‌و تلاش 2000 نفر از مهندسان و کارگران ایرانی در مدت 10 ماه به مرحله بهره‌برداری رسید. پروژه غدیر آب شیرین مصرفی قریب به 4.7 میلیون نفر را در این استان تامین کرد. براساس هدف‌گذاری پروژه، مردم خوزستان تا 20 سال آینده با وجود این پروژه، از آب پایدار و با کیفیت برخوردار خواهند بود.
***
9 تیر 1402، جمعه‌ای دیگر برای خدمت به مردم بود. شهید رئیسی طی سفر به استان کرمان، طرح آب‌رسانی به شهرستان‌های بم و بروات را افتتاح کرد. این طرح آب‌رسانی که در سفر سال 1401 دولت به استان کرمان، پس از 10 سال وقفه دوباره فعال شده بود،‌ پس از گذشت کمتر از یک‌سال از وعده شهید رئیسی به مردم شهرستان بم افتتاح و به بهره‌برداری رسید. طرح انتقال آب شرب به شهرستان‌های بم و بروات شامل خط لوله به طول 57 کیلومتر، ایستگاه پمپاژ به ظرفیت 970 لیتر در ثانیه، دو مخزن 10 و 5 هزار مترمکعبی و 40 کیلومتر خط برق است که فاز اول تصفیه‌خانه این طرح نیز به ظرفیت 250 لیتر از مجموع 1500 لیتر بر ثانیه افتتاح شد. این پروژه از سد نسا، بیش از 10 سال نیمه‌کاره رها مانده بود و در حالی که سد نسا یکی از بهترین آب‌های استان را از منشا کوه‌های جبال‌بارز دارد، مردم شهرهای شرقی استان به ‌ویژه بم از دسترسی به این آب باکیفیت محروم بودند. این پروژه 240هزار نفر ساکنان شهرهای بم و بروات را تحت پوشش آب شرب سالم و پایدار قرار داد و با توسعه طرح آب‌رسانی به سایر شهرستان‌های شرق استان از جمله فهرج، نرماشیر و ریگان 422 هزار نفر دیگر را نیز از آب شرب سالم و گوارا بهره‌مند می‌کرد.
***
صبح روز جمعه 7 مهر 1402 سیدابراهیم رئیسی به استان اصفهان سفر کرد تا در آئین افتتاحیه پنجمین دوره جایزه بین‌المللی مصطفی(ص) حضور پیدا کرده و چند پروژه استانی را نیز افتتاح و بازبینی کند. او در اولین بخش از برنامه سفر یک‌روزه خود، ضمن بازدید از مرحله اول اجرای طرح ملی انتقال آب از دریای عمان به اصفهان، دستور آغاز اجرای مرحله دوم این طرح را صادر کردند. در مرحله نخست انتقال آب سالیانه 70 میلیون مترمکعب و در مرحله دوم 400 میلیون مترمکعب آب از دریای عمان به اصفهان انتقال داده می‌شد. هزینه اجرای مرحله نخست این طرح 25.5 هزار میلیارد تومان و مرحله دوم 113 هزار میلیارد تومان اعلام شده و تمامی هزینه اجرای این دو مرحله را صنایع بزرگ و آب‌بر استان اصفهان تامین می‌کردند. انتقال آب از دریای عمان بخشی از طرح احیای زاینده‌رود بود که با اجرای مرحله نخست، برداشت آب از زاینده‌رود توسط صنایع قطع خواهد شد و در مرحله دوم علاوه‌بر آب صنایع، مازاد آب در بخش آشامیدنی، کشاورزی و حقابه محیط زیست صرف می‌شد.
***
16 آذر 1402، پنجشبنه بود که شهید رئیسی به دعوت رئیس‌جمهور روسیه، در سفری یک روزه به مسکو رفت. با پایان سفر، او به کشور بازگشت و بلافاصله پس از رسیدن به تهران در ساعت 3 بامداد روز جمعه 17 آذر 1402 عازم استان البرز شد. سید ابراهیم رئیسی تنها اندکی فرصت پیدا کرد تا استراحت کند و سپس باز هم مثل همه جمعه‌هایش در جمع مردم حاضر شد، مشکلات‌شان را شنید، مسائل استان‌شان را بررسی کرد و دستورات لازم برای پیگیری کارها را به مسئولان دولتی داد. اتفاقی که پس از شهادتش مورد تمجید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت.
***
جمعه 1 دی‌ماه 1402 شهید رئیسی در سفر به استان گلستان، پس از بازدید از چند پروژه عمرانی و خدماتی، با حضور در کارخانه علم و فناوری گرگان، پروژه بزرگ فیبر نوری استان را افتتاح کرد و به بهره‌برداری رساند. با افتتاح این پروژه، تمام 37 شهر استان گلستان تحت پوشش فناوری اینترنت پرسرعت قرار گرفتند. پروژه‌ای که برای اجرایش و برخورداری همه شهرها و روستاهای استان گلستان از فناوری فیبر نوری بیش از هزار و 300 کیلومتر حفاری انجام گرفته بود.
***
با نوزدهمین سفر خارجی شهید رئیسی در روز جمعه 3 شهریور 1402 به آفریقای جنوبی و اجلاس بریکس؛ شورای بریکس با عضویت دائم ایران در این پیمان نامه موافقت کردند. این گروه بیشترین سهم از تولید ناخالص داخلی جهانی (31.5 درصد) را در مقایسه با سایر بلوک‌های اقتصادی از جمله گروه 7 (30.7 درصد) به خود اختصاص داده است. 46 درصد از نیروی کار دنیا، یک چهارم مساحت خشکی زمین، حدود 40 درصد از جمعیت جهان (3 میلیارد و 187 میلیون نفر در سال 2021) به اعضای فعلی این گروه تعلق دارد.
***
جمعه 26 فروردین 1401، شهید رئیسی با هنرمندان و فعالان عرصه فرهنگ و هنر دیدار کرد و پای حرف‌هایشان نشست. جمعه 30 اردیبهشت، شهید رئیسی در دیدار با اقشار شهرستان مهاباد، صمیمانه از مشارکت و همراهی تک‌تک مردم با اصلاحات اقتصادی دولت قدردانی کردند. جمعه 13 خرداد شهید رئیسی در محل حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان حاضر شدند. جمعه 27 خرداد، شهید رئیسی در حاشیه اجتماع مردمی هسته‌های جهاد و پیشرفت از جهادگران نمونه و جمعی از خانواده‌های جهادگر و جهادگران آسمانی تجلیل به عمل آورد. جمعه 17 تیر، شهید رئیسی از واحد پرورش قارچ «کشت سبز اورامان» واقع در روستای قلعه‌جی شهرستان سروآباد به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مزارع پرورش قارچ کشور بازدید کردند. جمعه 31 تیر، شهید رئیسی از کارخانه هپکو اراک بازدید کرد. او همان روز بزرگ‌ترین خط تولید پنل‌های خورشیدی کشور را در شهرستان خمین افتتاح کرد. جمعه 25 آذر 1401، شهید رئیسی با حضور در جمع مردم مرزنشین روستای لانو از توابع شهرستان سربیشه، ضمن دیدار و گفت‌وگو با مردم این منطقه، از طرح‌های عمرانی و محرومیت‌زدایی روستاهای این شهرستان بازدید کرد. رئیسی عزیز «جمعه‌های خدمت» را بی‌وقفه ادامه می‌داد برای او هیچ روزی «تعطیل» نبود. او در آخرین جمعه حیاتش و در دومین سفر استانی دولت سیزدهم به استان مازندران رفت. باز هم پای درددل و مشکلات مردم نشست. 395 واحد راکد تولیدی استان از جمله کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران را به چرخه تولید بازگرداند، بیمارستان قائمشهر را پس از 18 سال وقفه افتتاح و دستورات لازم برای رفع موانع اجرای طرح جامع خودکفایی تولید برنج را صادر کرد.
***
شهید رئیسی در دوران کمتر از 3 سال ریاست جمهوری‌ خود، 48 سفر استانی و 28 سفر خارجی داشت. در کنار این سفرها، بازدید سرزده از نهادها و ارگان‌های مختلف نیز از عادات مدیریت ایشان بود. او اکثر سفرهای استانی‌ دولت را در روزهای جمعه و سایر روزهای تعطیل برگزار کرد. به طوریکه تمامی جمعه‌های شهید رئیسی در سفر به استان‌ها، سفر به سایر کشورها و یا برگزاری جلسات مهم مدیریتی خلاصه شد. اسکندر مؤمنی، وزیر کشور دولت چهاردهم، با اشاره و قدردانی از همین تلاش‌های شبانه‌روزی شهید رئیسی گفت: «یک جمعه ندیدیم که شهید رئیسی در سفر نباشد.»
میراث شهید رئیسی، نه فقط در پروژه‌های عمرانی و دستاوردهای سیاسی، بلکه در همین روحیه‌ خستگی‌ناپذیر و تعهد بی‌وقفه به خدمت نهفته است. او با عملکرد خود نشان داد که خدمت به مردم، تعطیلی ندارد و می‌توان با تلاش شبانه‌روزی حتی در کمتر از 3 سال، گام‌های مؤثری در جهت پیشرفت و آبادانی کشور برداشت. این میراث ارزشمند، الگویی برای مدیران و مسئولان کشور خواهد بود و یادآور این نکته که خدمت بی‌منت و تلاش بی‌وقفه، رمز ماندگاری و سربلندی است. جمعه‌های شهید رئیسی هرگز تعطیل نبود، بلکه روزهایی مملو از تلاش، سازندگی و خدمت به مردم بود؛ جمعه‌هایی که برای همیشه در تاریخ ایران ماندگار خواهد ماند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1007998/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله همشهری/ شهروند آگاه؛ شهر هوشمند

سرمقاله شرق/ سکوت و انزوای کنشگرانه

سرمقاله جمهوری اسلامی/ امام خمینی و اصالت دادن به مردم

سرمقاله جوان/ ایران و تصویر ایران

سرمقاله فرهیختگان/ تا آخر فیلم را نگاه کنید

«فشار حداکثری» از دستورکار خارج می‌شود؟

آخرین وضعیت پرداخت وام فرزندآوری توسط بانک‌ها

زیان سنگین خودروسازان در پاییز؛ زیان انباشته 223 همت شد!

استان‌های رکورد دار در زمین خواری معرفی شدند

چطور در بیت کوین ثبت نام کنیم؟

گلایه یک فعال اقتصادی از قطعی برق و فاسد شدن شیرخام

مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی

زنگ هشدار در بازار کار 6 استان کشور

بلاتکلیفی سپرده‌های 30درصدی بانک‌ها

سخنگوی دولت: نوسانات بازار صیفی جات در حال کنترل است

نجات آب در مرز بحران

دهه فجر، نسیمی از بعثت نبوی است

کشف 15 قبضه اسلحه شکاری از متخلفان محیط زیستی در لرستان

زنگ انقلاب در مدارس لرستان نواخته شد

ثبت 143 اثر صنایع‌دستی هنرمندان لرستانی در جشنواره بین‌المللی «سرو سیمین»

بهره برداری از 100 پروژه مخابراتی در لرستان آماده به مناسبت دهه فجر

بهره برداری از 100 پروژه مخابراتی در لرستان به مناسبت دهه فجر

100 پروژه مخابراتی در لرستان آماده بهره‌برداری شد

80 میلیون دلار سرمایه‌گذاری ارزی در لرستان

دخالت‌ در انتصابات باعث عقب‌ماندگی لرستان شده است

نگاه بنیاد به ورزش بانوان ایثارگر ایجاد انگیزه و شادابی است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «بیرانوند»

آغاز پنجمین دوره نمایشگاه کتاب کیش با استقبال خوب کیشوندان

دخالت در انتصابات موجب عقب‌ماندگی لرستان می‌شود

سرمقاله آرمان ملی/ چو ایران نباشد تن من مباد

از ترور شخصیت دولت رئیسی تا تملقات شاعرانه در دولت جدید

زمان بن‌بست‌گشایی

سرمقاله اعتماد/ شرایط رشد 8 درصدی

تقاطع‌های تقابل با ظریف

سرمقاله ایران/ معنویت انقلاب، راهی به سوی زندگی بهتر

سرمقاله کیهان/ دیوهای تحریف فرشته‌های حقیقت!

اختلاف نظر معاونان رئیس جمهور درباره رشد اقتصادی 8 درصد

توضیحات انجمن صنایع لبنی درباره اخبار غیر معتبر از قیمت لبنیات

دست بازار بورس زیر سنگ ارزش معاملات

هزینه 450 میلیارد دلاری برای کنترل بازار ارز

نماینده مجلس: احتمال افزایش میزان یارانه‌ها وجود دارد

یک گام تا ساماندهی معافیت‌های مالیاتی

افزایش قیمت لبنیات یا گرانفروشی خرده‌فروشان در ماه‌های گذشته؟

صعود میلیونی قیمت‌ سکه در بازار، طلا رکود زد

طلای جهانی رکورد تاریخی زد

زمان قطعی برق خرم آباد امروز شنبه 13 بهمن (خاموشی برق)

بهره‌برداری از 113 طرح عمرانی و اقتصادی در خرم‌آباد آغاز شد

خط‌‌ونشان استاندار لرستان به مدیران: شغل واقعی ایجاد کنید!

رویش‌های انقلاب در عرصه‌های مختلف قابل مشاهده است

تولید سالانه 194 هزار تن سیب‌زمینی در لرستان